Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlı Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, bilinçli yaklaşımlar ortaya koymayı başardığınız sürece sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle mutlaka ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar farklılık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Dengeli ve planlı hareket edin.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle uyumu yakalamaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Otoriter konumda birisi varsa mutlaka onunla da aranızı iyi tutmanız gerekiyor. Sorumluluklarınızla tek başınıza mücadele etmeniz daha zor olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda kendinize daha fazla güvenmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak hassas bir gün geçirebilirsiniz. Bugünü, haftanın yorgunluğunu atmak, bazı değerlendirmeler ve özeleştiriler yapabilirsiniz. Bir şeylerin sizi tuzağa düşürdüğü hissine kapıldıysanız bunu takıntıya dönüştürmeden, akılcı bir şekilde takip edin. Gözünüzden kaçan şeyler önünüze gelebilir.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcu için kararlı ve enerjik bir gün olabilir. İdeallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir ve hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha güçlü hissedebilir, önemli ilişkilerinizde derinleşme yaşayabilirsiniz. Ancak, ani öfke patlamaları yaşamamak için dikkatli olmanızda fayda var. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirerek, geleceğe daha umut dolu bakabilirsiniz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yataktan erken çıkarak uzun zamandır kafanı kurcalayan konuları bir bir hallediyorsun. Gününü planlamak seni her zaman rahatlatıyor.Yakın bir arkadaşıyla arasında problem olan Koç burcuysan, sorunlar karşısında ikinizin de çekimser davranması aranızda bağların daha da zedelenmesine neden olabilir. Ortak bir arkadaşınız sizi barıştırmak içim harekete geçebilir.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman içinizden geldiği gibi davranamayabilirsiniz. İnsanları gözlemleyin. Olup biteni doğru değerlendirmek doğru yerde doğru tepkiyi vermenizi kolaylaştıracaktır.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan kolay bir gün olmayabilir. Gereksiz risklere girmemelisiniz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki bir şeyleri dengelemekte karar kılabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edebilir bunun sonucunda küskünlükleri giderebilirsiniz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzaktaki bir arkadaşını görmek isteyebilirsin. Sosyal ortamları ve arkadaş çevreni daha fazla görmek isteyeceğin bir gün olacak. Keyifli ve güzel aktiviteler plan yapmak enerjini de oldukça yükseltecek bugün.

6 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, çekici yönleriniz herkesin görmesi için ortaya çıkıyor! Şimdi, fırsatların ve insanların peşinde koşmak yerine hayatınıza çekme eğiliminde olursunuz ve bunu yapmak için inanılmaz derecede iyi bir donanıma sahipsiniz. Kendinizi şımartmaya hazırsınız ve insanlar da sizinle özel olarak ilgileniyor. Aşk ve parayla ilgili kararlar daha doğru bir şekilde oluşabilir. Bugün, bir şeyin neredeyse başladığı kadar çabuk sonlanma eğilimi çok yüksek. Kendinizi aşırı zorlamaktan kaçının ve bunun hem fiziksel hem de zihinsel konular için geçerli olduğunu unutmayın.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Aşk ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kıskandığın veya takıldığın ne varsa senden uzaklaşıyor. Enerjini yüksek ve rahat  tut ki senden yayılan sevgi yine sana gelsin. Zihninden, ruhundan ve bedeninden kıskançlık ve takıntılarını ayır, evrene iade et.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan aşırı sevginiz, sizi çeşitli endişe ve kuruntulara sokarak, tatsız bir gün geçirmenize neden olabilir. İşle ilgili konularda karşılaştığınız bazı sorunlar adeta sabrınızı zorluyor. Çevrenizden aldığınız tepkiler sizi yıpratabilir. Maddi konularda özellikle nakit akışından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizde gecikmeler söz konusu olabilir. Aileden birinin sağlığı ile ilgili sorunlar sizi çok üzüyor. Ancak merak etmeyin, yakın zamanda bütün sorunlar ortadan kalkacak.

6 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 59' 43" R
Ay
Başak
05° 46' 03"
Merkür
Boğa
00° 50' 31"
Venüs
Boğa
20° 48' 41"
Mars
Koç
12° 03' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 26"
Satürn
Balık
17° 50' 34"
Uranüs
Boğa
23° 16' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 34"
Lilith
Başak
25° 07' 20"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>