Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sakinsin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya başlayacak ve sizi mutlu edecek adımlar atacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutma şansınız ve isteğiniz var. Karmaşık durumları lehinize çevirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili konuları gözünüzde çok fazla büyütmeyin. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşmayı başarabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi tarzınızı yansıtmak zor ya da kısıtlayıcı olabilir. Kabul görme kaygısı taşıdığınızda bu durumun daha da ağırlaştığını düşünerek öfkelenebilirsiniz. İnsanların beklentilerini, düşüncelerini anlamaya gayret ettiğinizde sizin fikirlerinizin nasıl kabul ve değer göreceğini belirlemenizde kolaylaşabilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli kararlar almak yerine, içinde bulunduğunuz durumu değerlendirmeye odaklanmalısınız. Duygusal anlamda sizi zorlayan konuları net bir şekilde görebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı ve düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın. İlişkilerinizde iletişime önem vermek ve anlayışlı olmak, sizin için faydalı olacaktır.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür, burcunda geri gidiyor. Yakın çevrende yaşananlara sen bile inanamayabilirsin. Olayların nasıl bu seviyeye geldiğini düşünmeden edemiyorsun. Olayların içine dahil olmaktansa sakin kalıp kendi köşenizde olmayı tercih edeceksin. Sosyal medyada gereğinden fazla vakit geçirdiğini düşünebilirsin.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgun hissedebilirsiniz. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğünü konuların hızla ve sıkça karşınıza çıkması sizi rahatsız edebilir. Hayatın planı sizin planlarınızın üstündedir; buna direnç göstermek sonucu değiştirmeyecektir. Kendinizi ve koşulları sıkıştırmayın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farklı ortamlara girip çıkabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu sayede işe dair konularda önemli destekler almanız kolaylaşacak. İşten yana kazançlara dair yeni gelişmeler gözüküyor. Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak fırsatlar çıkabilir. Ancak aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizden bir etkileşim bekleyebilirsiniz. Bu çabalamak istememe hali ilişkinize zarar verebilir bu yüzden dengeyi kurmaya çalışın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir mühleti olan konular için emek göstermen gerekebilir ve bu durum seni biraz gerebilir. Zamanından önce işleri yetiştirmek için düzgün birplanı çıkarman gerekecek bugün. İşe ve verimliliğe önem göstermen gerekebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, ister başkalarını ister kendi hayatınızı yönetiyor olun, bugün yönetici rolünde kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Gün sizi sorumluluklar, kariyer, uzun vadeli hedefler ve işle ilgilenecek bir konuma getirir. Yepyeni girişimler için en iyi zaman olmayabilir ancak bir şeyleri düşünmek ve analiz etmek için iyi bir zaman. İşle ilgilenmek kolay ve hatta eğlenceli geliyor. Yine de, özellikle çalışma ve dinlenme veya fiziksel, duygusal ve zihinsel ihtiyaçlarla ilgilenme söz konusu olduğunda, hayatınızı daha iyi dengelemek için bir şeyler yapmanız gerekebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor ve kendiniz ifade etmekte zorlandığınız için sosyal ilişkileriniz çıkmaza giriyor.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük hayatınızı ilgilendiren noktalarda daha hassas davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Yaklaşımlarınız konusunda değişkenlik söz konusu. Dengeleri lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Güzel gelişmelere hazırlıklı olun.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 41' 02" R
Ay
Boğa
12° 46' 28" R
Merkür
Koç
21° 36' 15"
Venüs
Boğa
10° 13' 17"
Mars
Koç
05° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 42"
Satürn
Balık
17° 12' 14"
Uranüs
Boğa
22° 46' 41"
Neptün
Balık
29° 07' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 24"
Lilith
Başak
24° 10' 05"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>