Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlarını Erteliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha temkinli olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek adımlar atmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olun. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün yaşadıklarınız bugünü şekillendirir ve yarını planlar. Bugün hayatınızı bu cümleye göre değerlendirebilirsiniz. Planlarınız için neyin gerekli olduğunu, bunları nasıl temin edeceğinizi yine kendi imkanlarınızla bulacaksınız. Ekonomik birikimlerinizin faydasını görebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizi doğru yönlendirmeniz gerekebilir. Kendinizi fazla zorlamadan, sakin ve sabırlı bir şekilde ilerlemeye çalışın. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, yanlış anlaşılmalar olabilir. Kendinize vakit ayırarak içsel dengeyi korumaya özen gösterin. Önemli kararlar almadan önce iyice düşünmekte fayda var. Bugün, duygularınızla mantığınız arasında denge kurmaya çalışın.

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminde. Bir süredir hesabını yaptığın satın alım için, daha önce borç olarak verdiğin paranın geri dönüşüyle ilgili sorun yaşayabilir ve planlarını ertelemek sorunda kalabilirsin. Sevdiklerine karşı açık sözlü olmak isterken, farkında olmadan pot kırabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, evliliğine biraz daha zaman ayırman gereken bir gün.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi halinizde kalmak, doğada vakit geçirmek ya da sevdiğiniz etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Sakinliğin, heyecanınızı ve isteklerinizi bastırdığını değil daha iyi ortaya çıkaracak ortamı hazırladığını fark edebilirsiniz. Bugün durulmayı deneyin.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Finansal konularda kopmalar olabilir. İlgilendiğiniz yeni konularda karar almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Fedakârlık yapmanız gereken olaylar gündeme gelebilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar şayet borçlarınız varsa bitirebilir, birikim niyetiniz varsa önümüzdeki günlerde bir miktar paranızı kenara koyabilirsiniz. Güzel günler yakın.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birden fazla sorumluluğun olabilir ve kendine vakit ayırmakta zorlanabilirsin. Ancak günün erken saatlerinde üstüne düşeni halletmek günün geri kalanında daha rahat olmanı sağlayacak. O yüzden bazı şeyleri erteleme bugün.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün bir şeyi kesin olarak arkanızda bırakmak isteyebilirsiniz ancak bunu nasıl yapacağınızı bulmak zor olabilir. Yapmadığınız şeyler ya da çözülmemiş konular sizi geçici olarak etkileyebilir. Bugün bir denge bulmak çok önemli ve bu, her şeyi adım adım atmak yapmak anlamına gelebilir. Özellikle gün ilerledikçe sezgilerinizi dinlersiniz ve neyse ki işleri akışına bırakmanın ve sadece eğlenmenin daha kolay olduğunu görürsünüz. Bir durumdan yeterince uzaklaşmak, gerekli değişiklikleri yapmanıza yardımcı olur ve aldığınız keyfi artırır.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş burcunuzda ilerlerken olabilecek sorunları ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel gelişim, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uyumluluk şu anda sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üzerinde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de sakin olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti!

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 52" R
Ay
Koç
20° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 21' 12"
Venüs
Boğa
08° 19' 53"
Mars
Koç
04° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 03"
Satürn
Balık
17° 04' 49"
Uranüs
Boğa
22° 41' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 23"
Lilith
Başak
23° 59' 52"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>