Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dalgınsın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha dengeli olmalı ve duygularınızı ifade etme noktasında daha sabırlı olmalısınız. Adım adım ilerlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamalısınız.

Mesleki olarak ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjinizin yüksek olduğu bu süreçte biraz daha kontrollü olmalısınız. Başarıya odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Sabırsızlıkların önüne geçmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlerin nasıl geçtiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Hızlı geçen bir haftanın ardından elinizde neler kaldığını düşünebilir, bir planlama ya da düzenleme yapmanız gerektiğini görebilirsiniz. Sağlık ve kişisel bakım konularını ihmal etmiş olabilirsiniz; bugün zaman ayırmak için iyi bir gün olabilir.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanmalısınız. Hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek için sabırlı ve kararlı olmanız gerekebilir. İletişimde açık ve net olmaya özen gösterin, yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için gereken her türlü adımı atın. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir.

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

3 gün sonra Ay tutulacak. Etkisini şimdiden hissetmeye başlıyoruz. Güne uykusuz başlaman, seni biraz dalgın yapabilir. Ancak öğleden sonra kendini toparlayacaksın. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, yetişmesi gereken işler telaşlanmana neden olabilir. Profesyonel hayatında bulunduğun konumun yeterli olmadığını hissedebilirsin.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tanıştığınız insanlardan alacağınız fikirler ya da sizin onlara verecekleriniz farkındalığınızı geliştirebilir. Düşünmediğiniz açılara yönelmekle ilgili çekincelerinizi aşabilirsiniz. Kendinizi kabul ettirebileceğiniz, düşüncenize ve işinize insanları ortak edebileceğiniz bir gün olabilir.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işler sizi zorlayabilir. Gün içinde duygusal dağılmalar yaşayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var. İşlerinize yön vermek için daha fazla çalışabilirsiniz. İşlerinizi toparlamanız gerekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı görerek öz eleştiride bulunabilir, kendinizi daha başarılı bir konuma getirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler gerçekleşebilir.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok kuvvetli hissedecek ve hayatında yolunda gitmediğini düşündüğün konulara yöneleceksin. Etrafında artık görmek istemediğin şeyleri tamamen kaldırmak veya geleceğin için radikal kararlar almak kendini iyi hissettirecek bugün.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün bir ilişkiyi süslemeden, olduğu gibi görmeye başlayabilirsiniz ve bu durum ilk başta biraz rahatsızlık verebilir. Nitekim bununla yüzleştiğinizde öncelikleriniz hakkında daha dürüst bir fikir edinirsiniz ve bu da sizi içsel olarak güçlendirir. Hayatınızın kontrolünü ele alarak sorumluluklarınızı yerine getirmek zaman ve enerji gerektirir. Neyse ki gereken meziyetlere sahipsiniz. Gün, sizi neyin peşinden gitmeye değer olup olmadığını görme konusunda iyi bir konuma getirir. Sorunları çözmek için iyi bir konumdasınız. Hedeflerinize ulaşabileceğinize dair inancınız güçleniyor.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kibirli davranışlarınız çevrenizdekileri biraz rahatsız edebilir. Göz önünde olmak istediğiniz bir gündesiniz fakat biraz dengeye gelmeniz gerekiyor. Herşeyi yapabileceğinize olan inancınız sizi daha sonra hayal kırıklığına uğratabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizle ilgilenebilirsiniz ve maddi konularda ani şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan çok mantığınızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluğu fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapmaya çalışın. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 35' 54" R
Ay
Yay
16° 44' 53"
Merkür
Koç
16° 07' 17"
Venüs
Koç
27° 24' 53"
Mars
Balık
27° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 48"
Satürn
Balık
16° 18' 52"
Uranüs
Boğa
22° 10' 54"
Neptün
Balık
28° 49' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 37"
Lilith
Başak
23° 00' 54"
True Node
Koç
15° 29' 06"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>