Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Radikal Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sınırların yeniden belirlenmesini sağlayabileceksiniz. Ayrıca, ilişkinizin de üzerinizde yarattığı baskıdan kurtulma şansınız var.

Mesleki olarak biraz daha temkinli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeyi başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Havada kalan konuları bir zemine oturtup konuşmalısınız. Aile arasında sorun olması normaldir ama bunun uzatılması da gereksizdir. Önemli olanın bir arada olmak, mutlu ve başarılı bir hayat kurmak olduğunu unutmamalı; onlara da hatırlatmalısınız.

19 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mantıklı ve sağduyulu kararlar alabilirsiniz. İletişim becerileriniz yüksek olacak ve etrafınızdaki insanlarla kolaylıkla anlaşabileceksiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir ya da başlattığınız projelerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve ruhunuzu besleyecek aktivitelere yönelerek stresinizi azaltın. Enerjinizi dengede tutmaya özen gösterin.

19 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, 22:32’de ateş burcuna geçecek. Yapmak istediğin işlerle ilgili toparlayıcı kararlar alabilir, üst üste gelen işlerini hafifletmek isteyebilirsin. Radikal kararlar alarak, geçmişi bugününe getirmekten vazgeçebilir, hayatına yeni bir sayfa açabilirsin. İhtiyacın olan yalnızca biraz destek! İş arayışında olan bir Koç burcuysan, gelen teklifler kararsızlık yaşamana neden olabilir.

19 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı durumları arka planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendi sesinizi duymanıza engel olan durumların farkında olun. Danışmanlık hizmetleri konularda şansınızı deneyebilirsiniz.

19 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hızlı değişiklikler olabilir. Kontrolünüz dışındaki konular sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalık kazanabilirsiniz. Bunu çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Cesaret gerektiren işlerinizi bugün halledebilirsiniz.

19 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle flört halinde bir ilişkiniz varsa baştan her şeyi yapabilirmiş gibi görünmek yerine net çizgilerle kendinizi ifade etmenizde fayda var.

19 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafan kolay bir şekilde karışabilir. İlgilenmen gereken birden fazla konu karşına çıkabilir ve hepsi ile aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsin. Günün bir vaktini kendine ayırmalı ve zihnini boşaltmalısın bugün.

19 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün kendinizle ve içsel ihtiyaçlarınızla yeniden bağlantı kurmanın yanı sıra, bir gruba ait olma ihtiyacınızı kabul etmenizin de zamanı geldi. Şimdi her zamanki işlerinizi yaparken bile adeta bir gösteri sunuyorsunuz ve alkış beklemeniz oldukça doğal! Ayrıca, ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi dile getirmek için iyi bir enerji yanınızda. Bu, genel olarak hayatınızda özgürlüğünüze kavuşmak ve bundan keyif almak için iyi bir zamandır. Bugün, bu sürece yardımcı olacak kişilerle veya bilgilerle bağlantı kurabilirsiniz.

19 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konulara odaklanacağınız bir gün sevgili koçlar. Aile büyüklerinizle tartışmaktan kaçının, sinirleriniz biraz hassas olabilir. Geçmişte yarın kalmış, çözülememiş konular gündeme gelebilir. Sorunların üzerine sakin bir şekilde gitmelisiniz.

19 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

19 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

19 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 33' 07" R
Ay
İkizler
10° 24' 26" R
Merkür
Koç
23° 21' 42"
Venüs
Boğa
12° 35' 54"
Mars
Koç
06° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
26° 09' 58"
Satürn
Balık
17° 21' 20"
Uranüs
Boğa
22° 53' 24"
Neptün
Balık
29° 10' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 38"
Lilith
Başak
24° 22' 56"
True Node
Koç
15° 14' 04"
Son Güncelleme : 09/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>