Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Lidersin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken daha kontrollü olmaya çalışın. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın.

Mesleki olarak adım adım ilerlemeye çalışın. Gereğinden hızlı hareket etmeniz, hata yapmanıza neden olabilir. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda çok fazla takılı kalabilirsiniz. Adım adım ilerlemenin daha doğru olabileceğini bilmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size sonuç getirmeyecek konulara ilginiz azalabilir. Haklılığınızı ve çabanızı öne sürdüğünüzde ama bunu abartıya kaçırmadığınızda çevreniz de size hak, destek verecektir. Bugün bu hakkı, desteği bulamadığınızda kendi tutumlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız.

13 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedeceksiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için atılımcı adımlar atabilir, hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. İletişim becerilerinizin üst düzeyde olacağı bir gün olabilir. Gelecek planlarınızı gözden geçirmek ve iyileştirmek için de uygun bir zaman olabilir. Bugün kendinize ve hayallerinize cesaretle adım atabilirsiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile şirketinde çalışan bir Koç burcuysan, birçok konuya liderlik yapma isteğin, eleştirilmene neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, katılacağın programda tanışacağın kişiyle büyük bir aşk yaşayabilirsin. Evde ailene karşı, işte arkadaşlarına karşı yardımcı ve sonuç odaklı olman, huzurlu bir gün geçirmeni sağlayacak.

13 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel ilişkileriniz ve çevrenizdeki kişilerin de kendi gelişimlerini arttırmaları için ortaklı çalışmalar yapabilirsiniz. Danışmanlık, hizmet verme, eğitim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İstekleri için uğraşan kişilerin bu konulardaki eksiğini bilmek, tamamlamak adına fikir üretmek ve bunları uygulanabilir hale getirmek için size avantaj sağlayacaktır.

13 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı olabilir. Aniden parlamamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Otorite figürleri önem kazanabilir. Akşamüstü daha hareketli olabilirsiniz. Duygularınızı fazla göstermek istemeyebilirsiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda neyi değiştirmekten korkuyor iseniz onu değiştirme cesaretine sahip olacağınız bir gün.

13 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etraftan birçok farklı insanın seninle çatıştığını düşünebilirsin. Birçok farklı sesin aynı anda çıkması seni biraz gerebilir. Veya bazı konularda insanlar senden destek bekleyebilirler. Bugün hareketli bir gün olacak senin için.

13 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hızlı düşünebilir ve hızlı harekete geçebilirsiniz sevgili Koç ancak bu ruh hali hatalara yol açabilir. Heyecanın peşinden koşun ancak baskılara boyun eğmemeye çalışın. Şimdi her zamankinden daha yoğun ve duygusal olarak meşgulsünüz. Bugün, karşılanmamış ihtiyaçlara güçlü bir şekilde dikkat edilmesini teşvik ediyor ve siz özellikle becerikli ve dinamiksiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde, bir yandan özerklik ve rahatlığı sürdürürken diğer yandan da başkalarıyla ödüllendirici iletişim kurmak iyi gelebilir.

13 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Odaklaşacağınız konularda başarılı bir çalışma içine girecek, pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Yollardan beklediğiniz haberlerin gündem kazanması sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

13 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir. Ani kazançlar elde edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni birlikte olmaya başladığınız birisi var. Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olmaya çalışın. İşteki veriminiz mükemmel. Yine de yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek motivasyonunuzu kırıyor! Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu, ihmal etmeyin.

13 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 53' 37" R
Ay
Terazi
23° 49' 29" R
Merkür
Boğa
06° 19' 26"
Venüs
Boğa
25° 47' 26"
Mars
Koç
15° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 44"
Satürn
Balık
18° 06' 36"
Uranüs
Boğa
23° 30' 44"
Neptün
Balık
29° 26' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 54"
Chiron
Koç
21° 43' 42"
Lilith
Başak
25° 34' 16"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 20/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>