Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunları Zamana Bırakıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinize gereğinden fazla yüklenme ihtimaliniz var. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesini de sağlayabilirsiniz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için beklemede kalmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumları arka planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendi sesinizi duymanıza engel olan durumların farkında olun. Danışmanlık hizmetleri konularda şansınızı deneyebilirsiniz.

12 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Koç burcunun insanlar için olumlu bir gün olacak. Bugün, enerjiniz yüksek olacak ve kararlarınızı hızlı bir şekilde alabileceksiniz. İletişim becerileriniz de bugün oldukça ön planda olacak. Kendinize ve yeteneklerinize güvenerek projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ancak, ani tepkiler vermeye ve sabırsız davranmaya dikkat etmelisiniz. Özellikleilişkilerinde sabırlı olmak önemli olacaktır. Bugün, sağlık konularına da dikkat etmeli ve düzenli olarak egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz.

12 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün, sade cümleler kurup, zor çözülebilecek sorunları zamana bırakmanın faydasını göreceksin. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, çalışma alanın seni yeterince tatmin etmeyebilir. Yeni bir şeyler öğrenme, kendini herhangi bir konuda geliştirme isteğin artacak. Ailede çözümlenemeyen miras gibi konular, radikal kararlar almanı sağlayabilir.

12 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünce ve çabalarınızın hayatınızdaki karşılığından emin olmak isteyebilirsiniz. Bu sayede doğru yol arkadaşları seçmek, doğru konular üzerinden ilerlemek daha kolay olabilir. İyi niyetle çabaladığınız hiçbir şeyin günün sonunda sizi üzmeyeceğini bilirseniz, ilişkileri ve işi dengelemekle ilgili tereddütlerinizi aşabilirsiniz.

12 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde durabilirsiniz. Sabah saatleri sizin için daha şanslı ve akıcı koşullar söz konusu. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. İlerleyen saatlerde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

12 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kime neden yardım edeceğinizi iyi hesaplamalısınız. Sonradan pişman olacağınız fedakarlıklar da yapmamanız sizin için iyi olacaktır. Maddiyatınızı koruyun.

12 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek ve kutlamalar yapmak isteyebilirsin. Keyfin çok yerinde olacak. Ancak bazı şeylere fazla tepki göstermemeye çalışmalısın. Enerjini dikkatli kullan bugün.

12 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün sizi zihinsel olarak kabuğunuzdan çıkarırken, duygularınızla bağlantı kurmak için daha fazla zaman ayırmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınız veya ilişkileriniz karmaşık olabilir. Sosyal yaşamınız için daha sessiz, özel bir döneme giriyorsunuz. Şimdi bazı şeyleri derinlemesine düşünme veya biraz içsel araştırma yapma eğilimindesiniz. Yeni ilişkiler kurmak, belki bazı denemeler yapmak ve kendiniz hakkında yeni bir şeyler keşfetmek için iyi bir zaman. Bugün zevkleriniz ve ihtiyaçlarınız hakkında daha fazla bilgi edinmeniz kaçınılmaz!

12 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Karşıt fikir üretenler, sizin için farklı bir sorun yaratabilir..

12 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

12 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel gelişim, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize zarar veriyor. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. İş disiplininiz mükemmel. Bugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha temkinli olmanızda fayda var. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edeceksiniz. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

12 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 56' 49" R
Ay
Terazi
24° 29' 44" R
Merkür
Boğa
06° 24' 13"
Venüs
Boğa
25° 51' 32"
Mars
Koç
15° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 42' 31"
Satürn
Balık
18° 06' 49"
Uranüs
Boğa
23° 30' 56"
Neptün
Balık
29° 26' 29"
Plüton
Kova
02° 01' 52"
Chiron
Koç
21° 43' 52"
Lilith
Başak
25° 34' 38"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 20/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>