Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda, duygularınız değişim gösterebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Çabalamaya devam etmeniz gerekiyor. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunu geride bırakabileceğiniz bir gün.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler yaşanacak. İstediklerinize tam olarak ulaşmayı başaramayacaksınız. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni kapılar açmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çalışma alanları kadar hayattan beklentileriniz noktasında da yenilikler yapabilirsiniz. Görüşlerine önem verdiğiniz kişilerin önerileri manevi açıdan farkındalığınızı geliştirmenize yardımcı olabilir.

14 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak ve insanlarla etkili iletişim kurabileceksiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki kişilerle duygusal açıdan daha yakın bağlar kurabilirsiniz. İş konularında hızlı ve pratik düşünme yeteneğiniz sayesinde çözümler bulabilirsiniz. Bugün, sabırlı olmak ve detaylara dikkat etmek önem kazanabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

14 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı bir işte çalışıyorsan, bu günlerde görüş ayrılıkları yaşaman mümkün. Karşı tarafın aldığı kararları sorgulaman, yeni kararlar almana neden olabilir. Seneler önce yaşadığın olayların benzerini deneyimleyebilirsin. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu düşünmekte çok haklısın. Uzun sürredir ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin.

14 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir disiplin oluşturarak ilerlemek, plan dahilinde olmak başarılı olmanın ve bu korumanın öncelikli kuralıdır. Ancak hayat her zaman sizin kurallarınıza göre ilerlemeyeceği için bu ihtimal karşısında da esneklik göstermelisiniz. Bugün çevrenizden beklentilerinizin ya da planlarınızın dışında gelişen haberler aldığınızda, her şeyin bittiğini değil başka bir şeylerin başladığını düşünün.

14 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkilerinizde duygusal boşalma olabilir. Yaşanan olayların farkına varabilirsiniz. İşlerinizde mücadele edebilirsiniz. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir.

14 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öfke kontrolüne sahip olmanız mutluluğunuzu sürdürülebilir kılacak. Sürekli kuruntu yapmak yerine olayları en sade hali ile sormanız ve cevap almanızda fayda var.

14 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanlarla fikir ayrılığına düşebilirsin. Bazı konularda kendini ifade etmek senin için zor olabilir. Karşındaki insanın yerine kendini koyarak daha rahat bir iletişim kurmak isteyebilirsin bugün.

14 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün ruhsal olarak doyurucu veya önemli bir şey aramaya ve yolunuza onunla devam etmeye daha yatkınsınız. Nitekim konsantre olmaya hazır olduğunuzda arzularınız ve ihtiyaçlarınız hakkında yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Şu anda sizi motive eden bir fikir veya amaç olabilir. Ayrıca hayatınızın pratik meseleleriyle de bağlantı kuruyorsunuz. Biraz hoşgörü tam şu anda ihtiyacınız olan şey olabilir ancak aşırılıklardan kaçınılmalıdır. Güçlü bir bolluk hissine sahip olduğunuz mutlu bir yer arayın ve orada kalın.

14 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Aşk ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

14 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

14 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

14 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>