Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Şaşkınsın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken biraz daha temkinli olmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmekten kaçınmayacaksınız.

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Tüm koşulları yakından takip etmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Arayış içerisine girebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hak ettiğiniz değeri önce siz kendinize vermelisiniz. Ailenizin ya da çevrenizin, bu beklentiniz için bir düşüncesi olsa da onlara bir zemin oluşturacak olan sizsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize koyduğunuz sınırları kaldırmak için iyi bir gündesiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Koç burcunu bekleyen enerjiler, hedeflerinizi netleştirmeniz ve duygusal dengeyi sağlamanız gerektiğini vurguluyor olacak. İletişim konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel dinginliğinizi koruyabilir, hedeflerinize odaklanabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gözler üzerinde. Ancak çevrene karşı açık sözlü olayım derken patavatsız olabilirsin. Kırıcı olmamak adına kelimelerine dikkat etmende fayda var. Evli ya da ilişkisi olan bir Koç burcuysan birlikte olduğun kişi ile ilgili bilmediğin gerçekler ortaya çıkabilir ve şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin.

17 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durağanlık döneminiz bitiyor. Kendinizi ve planlarınızı hazırlayıp doğru olanı doğru zamanda uygulamaya odaklanmalısınız. Çevrenizi, iç dünyanızı temizlemeniz, yanlış olandan kurtulmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

17 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında konuşmalar ve yakın çevrenizdeki görüşmeler sizi oyalayabilir. Öğle sonrasında eve ait konulara daha fazla yönelebilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün etrafınızdaki kişilerle iyi niyetle problemlerinizi paylaşabilirsiniz ancak yine de fikirlerini ya da uyarılarını fazlaca dikkate almamanızda fayda var.

17 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün seçeceğin sözler insanlarla iletişiminde seni çok iyi bir yere getirecek. Kendine daha çok güvenmeli ve iletişim kanallarını açık tutmalısın bugün. Böylece daha sağlıklı insan ilişkileri kurabileceksin.

17 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızın temposunu artırıyor sevgili Koç. Kişisel ilgi alanlarınıza yöneliyorsunuz. Hayatınızda zaten mevcut olan güzel şeyleri görmek daha kolaydır. Zihniniz pek çok yerde olsa bile hedeflerinizi daha iyi anlamak için iyi durumdasınız. Gün ilerledikçe size sezgilerinizden yararlanmanızı hatırlatıyor. Yaratıcı yanınızı ortaya çıkaran aktivitelere yöneliyorsunuz. Özellikle sizi hâlâ etkileyen geçmiş meselelerle ilgili olarak kırgınlığı bırakmak ve şefkati benimsemek artık yardımcı olabilir.

17 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafan karışık görünüyor. Lütfen kararlarından emin olmak için kendine yeterince vakit ayır. Mesela yurt içi ve yurt dışı seyahatlere çıkabilirsin. Bugünlerde her zamankinden çok daha fazla sağduyulu olmalısın. Ayrıca bu aralar taşınmayı ya da bir insanla yolunu ayırmayı düşünebilirsin. Her ne olursa olsun hepsi senin için hayırlı oluyor.

17 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

17 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, seyahat, kardeşler, eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin

17 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

17 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 23' 26" R
Ay
İkizler
08° 03' 59" R
Merkür
Koç
23° 12' 08"
Venüs
Boğa
12° 23' 35"
Mars
Koç
06° 50' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 37"
Satürn
Balık
17° 20' 33"
Uranüs
Boğa
22° 52' 49"
Neptün
Balık
29° 10' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 06"
Lilith
Başak
24° 21' 49"
True Node
Koç
15° 14' 56"
Son Güncelleme : 09/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>