Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnatçısın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gözlem yeteneğinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Olan biten her şeyi kolaylıkla algılayabileceğiniz için doğru ve dengeli adımlar da atabileceksiniz. Hata yapmayacağınız bir gün.

Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Özelliklebirliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızda sorun oluşmaması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Dengeleri koruma altına almanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili sorunların ve sıkıntıların kısa zaman içerisinde son bulma ihtimali var. İstediğiniz adımları atabilecek olmanız da önemli. Düş gücünüz zengin ancak cebinize göre hareket etmeniz gerektiğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tanıştığınız insanlardan alacağınız fikirler ya da sizin onlara verecekleriniz farkındalığınızı geliştirebilir. Düşünmediğiniz açılara yönelmekle ilgili çekincelerinizi aşabilirsiniz. Kendinizi kabul ettirebileceğiniz, düşüncenize ve işinize insanları ortak edebileceğiniz bir gün olabilir.

15 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Koç burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün iletişim becerileriniz oldukça yüksek olacak. Etrafınızdaki insanlarla anlaşmak ve iletişim kurmak konusunda başarılı olacaksınız. Kendinizi ifade etmek için doğru zaman geldiğinde cesur adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sevdiklerinizle vakit geçirmek sizi rahatlatacak.

15 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kararlarını uygulama konusunda oldukça inatçısın. Şimdiden yaz planları yapmaya başladın bile. Eğer eğitim konusunda endişelerin varsa yeni bir arayışa girebilirsin. Cesur adımlarınla bu sürecin “cesur yüreği” olmaya adaysın. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, stresli halin yakınlarına da yansıyabilir.

15 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşacak yeni konular bulmalısınız. Sürekli sorun konuşmak ya da sorun konuşulan bir ortamda bulunmak sizi daha ileriye taşımayacaktır. Yaşantınızı zorlu koşullara göre değil, bunların çözümlerine göre sürdürmelisiniz.

15 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. İşlerinizi netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Teknik konularda sorumluluklarınız artabilir. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Konuşmalar yanlış anlaşılabilir.

15 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda beklentileriniz fazla olabilir. Partnerinize karşı açık olun ve onun da size karşı açık olmasını bekleyin ancak sınırlarınızı bilerek kararlar alın.

15 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlardan farklı bir ruh halinde olabilirsin. Kafanda hayallerin, yüzünde bir gülüş ile etrafındaki insanlara garip gelebilirsin. Etrafında olan bitene dikkat etmek sana daha güzel katkılar sağlayacak, o yüzden hayalleri bugün bir kenara koymalısın.

15 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bu günlerde genelde olduğundan daha güçlü bir sese sahipsiniz. Ayrıca daha meraklı, konuşkan ve hareket halindesiniz. Yeni bir başlangıç ​​yapmak isteyerek ve yenilikçi düşünerek, bazı yönlerden zihinsel bir yeniden uyanış yaşayabilirsiniz. Büyük kararlar verme eğilimindesiniz. Planlarınızı tartışmak için daha dikkatli ve istekli olsanız da bu döngü sırasında bazen gergin olabilirsiniz ve sabırsızlığa dikkat etmelisiniz. Düşündükleriniz ile yaptıklarınız arasında yanlış sinyaller verebilecek bir uyumsuzluk olabileceğini akılda tutmak en iyisidir. Kendinizi zor bir duruma sokmamak için iletişim kurmadan önce ne anlatmak istediğinizi bildiğinizden emin olun.

15 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş münasebeti nedeniyle katılacağınız ortamda ilginizi cezp edebilecek konular olacak ve burada mantıklı görüşlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra dostluğunuzun ilerleyebileceği entresan kişilerle tanışabilirsiniz.

15 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

15 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatında büyük hızla gerçekleşen olaylar var. Seçeneklerini dikkatlice yeniden değerlendirir. Kendine yeniden zaman ayır ve yaratıcı çözümler yap. Kapana kısılmışlık yanılgısına düşme sakın. Özgüven eksikliği nedeniyle de harekete geçmekten korkma lütfen.

15 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

15 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 26' 46" R
Ay
Terazi
18° 13' 45" R
Merkür
Boğa
05° 39' 36"
Venüs
Boğa
25° 13' 07"
Mars
Koç
14° 47' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 09"
Satürn
Balık
18° 04' 50"
Uranüs
Boğa
23° 29' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 20"
Lilith
Başak
25° 31' 10"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>