Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Engelleri Aşıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorluk yaşanmayacak. Tüm sorunları yavaş yavaş geride bırakmayı başarabileceksiniz.

Mesleki olarak belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Değişim gösteren koşullara uygun adımlar atmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi hissettiğiniz, geleceğe umutla bakabildiğiniz ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Bugünü daha esnek ve hafif bir ruh haliyle geçirmek istemek, sizi boşluğa değil anılarınızı dolduracağınız yeni tecrübelere itebilir. Zamanın ve hislerin diğer tarafına geçmek, yapabilecekleriniz için size cesaret verebilir.

16 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Koç burcu için olumlu gelişmeler yaşanabilir. İletişiminiz kuvvetli olacak ve çevrenizle olan ilişkilerinizde başarılı olabileceksiniz. Kendinizi ifade etme ve duygularınızı paylaşma konusunda güçlü bir enerji hissedeceksiniz. Yaratıcı yanlarınızı ortaya çıkarmak için iyi bir gün olabilir. Fiziksel aktiviteler yaparak enerjinizi dengede tutmaya özen gösterin. Aile ilişkilerinizde de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önüne çıkan engelleri istediğin gibi aşabilirsin. Üstelik sabrını deneme fırsatı bulacağın bir gün de olabilir. Lakin kimlerle, hangi konuda konuştuğuna dikkat etmelisin. Kendinden emin çıkışlarınla, zor ve imkânsız görünenkonularında herkesi ikna ediyorsun. Bugün, ailenle birlikte bir takım duygusal ilişkilerin yorumunu yapabilirsin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda kalmak isteyebilirsiniz. Geldiğiniz noktayı anlamak ve bu ana kadar neler yaşadığınızı görmek için buna ihtiyacınız olabilir. Hisleriniz ve rüyalarınız size bu konuda bazı ipuçları getirebilir; görmezden gelmeyin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve görüşmeler açısından ilginç bir gün olabilir. Başkalarından çok şey duyabilirsiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kavga etmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Sinirlerinizin sınanacağı bu süreçte önceliğinizi sakin kalmaya ve kendinizi ifade etmeye vermelisiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününün kontrolünü elinde tutacaksın. Bugün nasıl adımlar atacağına sen karar verecek ve etrafındaki insanları da sen yönlendireceksin. O yüzden olumlu şeylere odaklanmalı ve verimli olmaya çalışmalısın.

16 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün bir miktar düzensizlik veya bunalmışlık hissi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Artan enerjiyle pratik ve mantıksal düşünmeye dönmeden önce zihninizi dinlendirmeniz veya daha yaratıcı faaliyetler ve hayallerle beslemeniz gerekebilir. Bugünlerde projelere, öğrenmeye ve iletişime artan bir ilginin tadını çıkarıyorsunuz. İlgi alanlarınıza ve işinize çok fazla dikkat ettiğiniz için sosyal düzeyde biraz mesafeli olabilirsiniz ancak bu, genel olarak önemli ilerlemeler kaydetmek için güçlü bir dönemdir. İnsanlar tavsiyelerinize yöneliyor ve ciddiye alınıyorsunuz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrolsüz enerjiler etrafını sarmışsa sessizlikte kalmak en iyisi. Sevgide kalarak her zorluğu yenebilirsin, sakın pes etme. Kişilerden, olaylardan ve durumlardan gelen tüm sıkıntıları aşacaksın, sevgide kal.

16 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün seyahat, eğitim, yakın çevre veya kardeşlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden oluyor. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken bir çoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hırsınız, bu rahatlamayla beraber artacak. Kazanmak size yetmeyecek ama unutmayın bu da sizi fazlasıyla yıpratabilir.

16 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 38' 21" R
Ay
İkizler
11° 40' 16" R
Merkür
Koç
23° 26' 55"
Venüs
Boğa
12° 42' 34"
Mars
Koç
07° 02' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 11' 15"
Satürn
Balık
17° 21' 45"
Uranüs
Boğa
22° 53' 43"
Neptün
Balık
29° 10' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 56"
Lilith
Başak
24° 23' 32"
True Node
Koç
15° 13' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>