Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Uğraşların Değişiyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha net adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Sorunlar ve sıkıntılar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Tüm istediklerinize ulaşmakta pek zorluk yaşamayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı hatalar yapabilirsiniz. İstediklerinize hemen ulaşma arzunuz var ancak bunun kolay olmayacağını da bilmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Motivasyonunuz yüksek olabilir. Her şeye yeniden başladığınızı düşünmek, size imza atacağınız yenilikler de getirecektir. Rutinlerinizi devam ettirmelisiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Koç burcu için ilişkilerinizde daha sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için çaba göstermeniz faydalı olabilir. Ayrıca bugün, kendinize zaman ayırıp içsel dengeyi sağlamak adına meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek bugünü verimli ve huzurlu geçirebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcundayken güne başlıyoruz. Bugün tembelliğin üzerinde. Planlarında dağınıklık olabilir ve işlerini ertelemek isteyebilirsin. Ancak çalışma ortamındaki rekabet, lider yanını tekrar gözler önüne sermeni sağlayacak. Etrafındaki birçok konuya ve kişiye hâkim olmaya çalışmak sana iyi geliyor olabilir. Kafanı dağıtacağın, yeteneklerini ortaya koyacağın uğraşılar edinmek, iyi gelecek.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size sonuç getirmeyecek konulara ilginiz azalabilir. Haklılığınızı ve çabanızı öne sürdüğünüzde ama bunu abartıya kaçırmadığınızda çevreniz de size hak, destek verecektir. Bugün bu hakkı, desteği bulamadığınızda kendi tutumlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız.

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Kendinizi daha sanatsal yollardan ifade etmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcama yapmak size iyi gelecektir. Bugün işlerinizde şanslısınız. Sorumluluk aldığınız konular gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz için alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar ihtiyaç fazlası alışverişe karşı kendinizi durdurmalısınız. Uzun yoldan gelen misafirleriniz olabilir ve bu durum da sizlere huzurlu hissettirebilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanları organize etmek ve sözünü geçirmek senin için daha kolay olacak. İnsanlar seninle tartışmak veya sana ters gitmek yerine senin yolundan gidecekler. Bu güzel enerjiyi işine veya uğraştığın projelere yönlendirebilirsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün kişisel ihtiyaçlarınıza ve planlarınıza ışık tutabilir. Sağlıklı bir şekilde kendinize odaklanabilirsiniz ve insanlar da sizi her zamankinden daha fazla fark eder. Şimdi hedeflerinizi yenilemek ve hayatınızı iyileştirmenin yollarını düşünmek için iyi bir durumdasınız. Nitekim bugün bir yanınız dinlenmek isterken, diğer yanınız üretken olmak istiyor. Öz disiplin, şimdi kendiliğinden oluşmaz ve biraz çaba gerektirebilir. Gerçekçi bir değerlendirme gerektiren faaliyetler için ideal bir zaman değil ancak konu eğlence olduğunda zorlanmazsınız.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yardım alabilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı sorunlarınız olabilir, fakat ümidinizi kesmeyin. Daha fazla sempatik ve sevecen olun. Çalışma hayatında dayanıklı ve sabırlı yapınız zorlanıyor; kariyeriniz konusunda gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. İş ilişkilerinizde daha sabırlı davranmalısınız. Günü yaklaşan borcunuzu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 02' 05" R
Ay
İkizler
02° 51' 48" R
Merkür
Koç
22° 51' 18"
Venüs
Boğa
11° 56' 24"
Mars
Koç
06° 33' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 25"
Satürn
Balık
17° 18' 50"
Uranüs
Boğa
22° 51' 32"
Neptün
Balık
29° 09' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 55"
Lilith
Başak
24° 19' 22"
True Node
Koç
15° 16' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>