Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnatçısın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmayın.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutma şansınız var. Etrafınızdaki insanlara hiçbir şeyin bir şans olmadığını kanıtlama ihtiyacına giriyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Sınırları lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki insanların üzerinizdeki etkisi ve söz hakkını düşünebilirsiniz. Bir şeyler çürüdüğünü fark ediyorsanız bu insanları ve onlarla olan ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Herkesin hatasını ve eksiğini görmesi, bunu düzeltmesi ve çabası konusunda emin olmalısınız.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcunun genel olarak enerjisi yüksek olacak ve cesaretinizi kullanarak hedeflerinize odaklanabilirsiniz. İletişim becerileriniz de bugün ön planda olacak ve insanlarla olan ilişkilerinizde başarılı olacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Ayrıca duygusal anlamda da kendinizi daha dengeli ve rahat hissedebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, 23:37’de tutulmak için burç değiştiriyor. Bugün inatçılığın yüzünden, karşındaki kişileri kırabilirsin. Duygusal konularda fikirlerini açıklarken net ve direk konuştuğun için, karşı tarafla aranda sorun çıkabilir. Titiz ve disiplinli yapın, bugün oldukça işe yarayacak. Bazı olayları güçlü mantığınla çözüyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan sevgilinle birlikte akşam yemeği yiyebilirsin. Evli bir Koç burcuysan eşinle birlikte yakınlarının ziyaretine gidebilirsin.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanların üzerinizdeki etkisi ve söz hakkını düşünebilirsiniz. Bir şeyler çürüdüğünü fark ediyorsanız bu insanları ve onlarla olan ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Herkesin hatasını ve eksiğini görmesi, bunu düzeltmesi ve çabası konusunda emin olmalısınız.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayal kurmak ve ilginç fikirler üstünde durmak güzel olabilir. Ancak düşüncesiz adımlar da atabilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde sağlık, estetik gibi alanlarda oldukça başarılı atılımlar yapabilirsiniz. İstediklerinizin hayatınıza aktığı bir döneme giriyorsunuz.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine zaman ayırmalı ve kafanı toparlamalısın. Günlük stres ve çevrendeki etkilerden kurtulmak için kafanı dinlemende fayda var. Kendini fazla zorlamamalı ve sakin kalmalısın. Etrafındaki insanların gerginliğini kullanarak senden faydalanmalarına izin verme bugün.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, gün sizi hedeflerinize ulaştırabilecek bir meseleye özel dikkat ve özen göstermeniz konusunda sizi teşvik ediyor. Geçmişteki çalışmalardan, deneyimlerden faydalanmayı ve bunları günümüzle alakalı hale getirmeyi kolay bulacaksınız. Gelişimi destekleyen bir zihin çerçevesinde olduğunuz için şimdi yapabileceğiniz küçük değişiklikler geleceği önemli şekillerde olumlu etkileyebilir. Ortak hayaller sizi insanlarla birleştiren bir şey olabilir ancak bu aynı zamanda cevapları kendi içinizde aramak için de iyi bir zamandır.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayata karşı dik duruşunuz bugün kendini biraz stresli konulara bırakabilir. Kendinizi bırakmayın. Krizler gelip geçici.. Parasal konular gündeminizde olsa da asıl konu öz değer duygunuz. Kendi değerinizi kendiniz belirleyin. İnsanların sizin hakkınızdaki fikirlerini ölçüt almayın.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mutlu son yaklaşıyor. Başarıya yol açacak yeni parlak fikirlerin var. Kendine güven, kuvvetli iç güdülerin var. Sert yargılardan kaçın, affedici ve şefkatli ol.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Mesleğinizde köklü bir değişiklik yaparak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmalısınız. Geçmişe bir çizgi çekin ve bu yola devam etmeyeceğinizi açık bir biçimde ifade edin. Böylece yeni gelişmelere zemin hazırlamış olacaksınız. Elinizden bir para çıkabilir. Canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>