Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sabrın Zorlanıyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durun.

Çabalamaya devam etmeli ve kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmalısınız. Olumsuzluk ortadan kaldırmaya çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Karmaşaya müsaade etmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun hissedebilirsiniz. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğün konuların hızla ve sıkça karşınıza çıkması sizi rahatsız edebilir. Hayatın planı sizin planlarınızın üstündedir; buna direnç göstermek sonucu değiştirmeyecektir. Kendinizi ve koşulları sıkıştırmayın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Parasal anlamda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir sevgili koçlar. Kalıcılığı olmayan konular için enerjinizi düşürmeyin. Risk içeren ve önemli kararlar için uygun bir gün değil, birkaç gün sabretmenizde yarar var.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanların net konuşmalar yapmaması bugün sabrını zorlayabilir. Özellikle çalışma ortamındaki gruplaşma keskin konuşmalar yapmana neden olabilir. Kariyerine yeni bir ivme kazandırmak adına mesleki eğitimlere katılabilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, eski sevgilinle tekrar bir araya gelmek isteyebilirsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuz yüksek olabilir. Her şeye yeniden başladığınızı düşünmek, size imza atacağınız yenilikler de getirecektir. Rutinlerinizi devam ettirmelisiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli programlar yapabilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Alışverişe çıkabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Bazı olayları daha net fark etmeniz işlerinizi kolaylaştırabilir. Kişisel konularda sıkıntılar içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde finansal konular gündeme gelebilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dışarıda olmak ve etrafı seyretmek, kendi hayatınız dışındaki hayatları gözlemlemek sizlere iyi gelip kendi problemlerinizden uzaklaştıracaktır.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafını dikkatle gözlemleyip adımlar atmak senin için önemli olacak. Daha verimli olmak ve hayatında istediğin noktaya gelebilmek için ekstra bir çaba sarf etmen gerekecek. Bu çaba seni yormayacak, aksine daha fazlasını yapman için seni tetikleyecek.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün ilişkilerinize daha fazla yatırım yapma eğilimindesiniz. Ortak bir hedef için işbirliği yapmaktan veya yakınınızdaki biriyle fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alabilirsiniz. Bu dönemde başkalarına olan ihtiyacınızın farkına varmanız veya hayatınızdaki önemli insanlara uyum sağlamak için planlarınızda bazı ayarlamalar yapmanız önemlidir. İşbirlikçisiniz ve diyaloğun çoğu şeyi çözeceğini hissettiğiniz bir ruh halinde olabilirsiniz ancak yine de birisi sizi kontrol etmeye çalışıyor gibi görünüyorsa biraz isyan edebilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin daha doğru olabileceğini unutmayın. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin her açıdan önem kazanmaya başlıyor. Dengelere uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha önemli olma ihtimali var. Karmaşık durumları kısa zaman içerisinde son bulmasını sağlayın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün hastane, sağlık, ameliyat konuları gündeme gelebilir. Finansal yapılanmanıza yardım edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket anı bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, ama ortada gerçekleşen hiçbir isteğiniz yok! Arzu ve heveslerinize en iyi ve en kesin şekilde ancak kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 05"
Ay
Kova
24° 27' 58"
Merkür
Koç
17° 50' 44"
Venüs
Boğa
03° 35' 33"
Mars
Koç
01° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 56"
Satürn
Balık
16° 45' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 04"
Neptün
Balık
28° 58' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 37"
Lilith
Başak
23° 34' 16"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>