Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duyduklarına İnanamıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi zorlayabilecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız takdirde istediklerinize ulaşmakta pek sorun yaşamayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki problemleri ortadan kaldırmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyin bir geri dönüşü, arka planı vardır. Bunlarla ne şekilde karşılaşacağınızı kendi tutumlarınızla belirleyebilirsiniz. Bugün ekonomik ve ailevi konularda önemli kararlar almak yerine mevcut durumu anlayıp buna göre daha kısa vadeli planlar yapmanız daha yerinde olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Koç burcunun bugünkü burç yorumuna göre, enerjiniz yüksek olacak ve kararlı adımlar atmak için motive olacaksınız. Bugün, hedeflerinize odaklanmalı ve gereken adımları atmaktan çekinmemelisiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz. Duygusal anlamda da kendinizi ifade etmek için uygun bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yataktan çıkmakta zorlanabilirsin. Sabahları uyanmakta her ne kadar zorlansan da işlerini tamamlamak ve kendine vakit ayırmak için günü erken başlamak sana iyi geliyor. Yakın bir arkadaşın hakkında hoş olmayan şeyler öğrenebilirsin. Duyduklarına inanmakta uzun bir süre zorluk çekiyorsun.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bütün inanç sistemleri iyi niyeti, doğru istemeyi ve buna uygun hareket etmeyi öğütler. Bugün hayatınızda yapmak istediğiniz değişimler için nereden başlamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. İşe kendinden başlayanların 1-0 öne geçeceğini bilirseniz, vermek istediğiniz mesajı ve şekli daha iyi ifade edebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleğinizde yükselme ve tanınma fırsatı yakalayabilirsiniz. Daha gayretli ve hırslı olacağınız bir süreç içine gireceksiniz. Çalışma disiplininizle üstlerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Ancak bürokratik süreç içindeki işlerinizi halletmekte zorlanabilirsiniz. Zekânız kadar sabrınızı da göstermeniz gereken koşullar gözüküyor.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözünüzden hiçbir detayın kaçmayacağı bugünlerde özellikleyerinizde adalet arayışı içerisinde olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili kişilerden aksiyon alabilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün önem verdiğin bazı konularda güzel başarılar elde edebilirsin. Bu güzel gelişmeleri kutlamadan önce günün erken saatlerinde sorumluluklarını halletmen senin için daha iyi bir adım olabilir. Sevdiklerinle kutlamalardan önce işlerini bitirdiğine emin olmalısın bugün.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün dünyayı biraz farklı filtrelerden görüyorsunuz ve bazı anlamlı içsel açıklamalara ulaşabiliyorsunuz. Bu etki altında iletişim kurmak zor olabilirancak her şeyin her zaman anlamlı olması gerekmez! Bu, meditasyonu, eski planları yeniden düzenlemeyi ve geçmiş çalışmaları gözden geçirmeyi destekleyen, artan içsel bir farkındalığın zamanıdır. Bazı kişisel girişimler durabilir veya en azından geriye doğru gidiyormuş gibi görünebilir ancak bazı iyileştirmelerden fayda görebilirler. Her zaman anlaşılmayabilirsiniz ve iletişimlerinizde net olduğunuzdan emin olmak için fazladan zaman ayırmanız gerekir.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana geçtiği bir gün olabilir,hayatınıza ve kariyerinize ilişkin konular gündeminize gelebilir. Üstlerinizle ve otorite konumundaki kişilerle daha fazla temas ve irtibat halinde olabilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer,hayatınızda iletişim sorunları olabilir ayrıca maddi kaynaklarınızda olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve beraberlik, güvenli yaklaşım başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 19" R
Ay
Balık
09° 13' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 36"
Venüs
Boğa
04° 52' 02"
Mars
Koç
02° 08' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 49"
Uranüs
Boğa
22° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 05"
Lilith
Başak
23° 41' 09"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>