Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Rutinlerini Aksatıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Koşullara uygun hareket etmenin sizi daha mutlu edebileceğini unutmayın.

Mesleki olarak karmaşık durumlar yaşanabilir. Enerjiniz yüksek ve sizin bundan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize karşı daha iyimser olmalısınız. Bunu başarabildiğiniz zamanların, başaramadığınız zamanlara üstün gelmesine odaklanırsanız kayıplar sizin için sadece tecrübe ve dinlenme noktası olacaktır. Hareketli bir gün geçirebilir, sevdiklerinizle ya da bireysel planlar yapabilirsiniz.

7 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcunu bekleyen bir değişiklik olabilir. Beklenmedik bir fırsatla karşılaşabilir ve hayatınıza yepyeni bir yön verebilirsiniz. Bugün cesur adımlar atmak, risk almaktan çekinmemek sizi ileriye taşıyabilir. İletişim konularında dikkatli olmak, sakin kalmak ve karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmak önemli olacaktır. Koç burcu olarak bugünü dolu dolu yaşamaya çalışın!

7 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın burcunda yılın ilk Güneş tutulması yaşanacak. Günlük rutinlerini yerine getirmekte zorlandığını hissedebilirsin. Sert bir kahve ile kendine gelmek isteyeceksin. Telefonunla ilgili yaşadığın sorunlar gün geçtikçe artıyor. Kendine yeni bir telefon almak için gereksiz harcamalarından kaçınacaksın.

7 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınız veya sağlık konularında canınızı sıkan veya belirsizliğin olduğu gündemler olabilir. Kendinizi ihmal edilmiş gibi hissediyor olabilirsiniz. İçinize attığınız öfkenizi sağlıklı şekilde ifade etmenin bir yolunu bulun. Acele etmeyin, her şey zamanla düzelecek.

7 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı kısıtlamalar ya da bitişler söz konusu olabilir. Öğleden sonra kendinizi daha hareketli ve girişken hissedebilirsiniz.

7 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle de tutumlulukla cimrilik arasındaki sınırda gezebileceğiniz bir dönemdesiniz. İkisinin arasındaki ince ayrıntıyı iyi ayarlamalısınız.

7 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün istediğin her konuda güzel gelişmeler seni bekliyor olacak. Sadece günün ortalarına doğru enerjinin düşmediğine emin olmalısın. Kendini fazla yormamalı ve daha sakin bir gün geçirmelisin.

7 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün duygular ve düşünceler yaratıcı çabaları yönlendirir. Ayrıca duygularınıza karşı dürüst olmak da sizi daha ödüllendirici bir yola itebilir. İnsanlarla ve çevrenizde etkileşimlerinizde keyifli bir yoğunluk olabilir. Arkadaşlıklarınızla ilgili yaptığınız değişiklikler, uzun vadeli faydalar sağlayan doğru yönde atılmış adımlar olabilir. Hayal kurmak ve geleceğe tohumlar ekmek için sağlam bir enerji şimdi yanınızda. Aynı zamanda romantik anlamda çekici olmak ve hayatınıza yeni insanlar katmak için de iyi bir gün. Şimdi, çekiciliğiniz ve etkiniz daha da artıyor.

7 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bugün, yüksek hedefleriniz var.

7 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

7 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün bunalmış, duygusal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki bazı ilkeleriniz size güçlük çıkartıyor. Siz bunları ara sıra sergilediğiniz sonradan kazanılmış alışkanlıklar gibi yaşasanız da, bunlar yapınızda var! Çalışma hayatında elinizdekiyle yetinmeyip daha da yükselmek istiyorsunuz. Önünüze çıkacak her fırsatın üzerine atlamaya hazırsınız. Karşınıza her an bir fırsat çıkabilir. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

7 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 39" R
Ay
Balık
12° 31' 50"
Merkür
Koç
18° 33' 53"
Venüs
Boğa
05° 08' 58"
Mars
Koç
02° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 41"
Satürn
Balık
16° 51' 58"
Uranüs
Boğa
22° 32' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Başak
23° 42' 41"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>