Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Olumsuzluklardan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 70%

Bilgiye olan açlığınız bugün ön planda olabilir. Tam burcunuzun insanı olarak, hayatta hep bir öğrenci gibisiniz. Yeni konular hakkında bilgi edinmeyi ve kendinizi yeni zorluklara daldırmayı seviyorsunuz. Şu anda, kariyerinizle ilgili bir konuya ilgi duyabilirsiniz. Belki fazladan bir eğitim almak için tekrar okula dönmeyi düşünebilirsiniz. Belki de kendi başınıza bir konuyu araştırıyor ve bu konuyla ilgili kitap ya da kayıtları inceliyor olabilirsiniz. Bugün yeni fikirleri tıpkı bir sünger gibi içinize çekin.

İnsanlar örnek vermeniz için sizi bekliyorlar. Verdiğiniz örnekleri uygulamadıkları zaman bu sinir bozucu olabilir! Tüm işi yapan kişi olduğunuzu hissediyorsanız, bunu tartışma zamanı gelmiş olabilir. Liderlik yetenekleriniz yetki verme becerinizden çok daha yüksek. Her ikisi de, herkesin beklentilerini sıfırladığınız anda kullanışlı olacaktır. "Takım" kelimesini yeniden tanımlamak isteyebilirsiniz. Grubunuzdan bazıları bu basit kelimenin anlamını unutmuş görünüyor.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Bulutların üzerinden bir süreliğine inmen gerekecek. Ayaklarının yere değdiğine emin ol ve normalde kaçındığın pratik meselelerle ilgilenmeye bak. Hislerin bugün çok kuvvetli olacak; ayrıca kendi doğanın her zamankinden daha agresif olduğunu göreceksin. Enerjilerin güçlü bir kombinasyonunu avantajına kullan ve insanların seni gitmek istemediğin yönlere itmesine izin verme.Son zamanlardaki başarılarınızdan elde ettiğiniz yüksek kazanç, daha önceden ihtiyaç duymadığınız lüks eşyalar satın almak için delice bir istek duymanıza neden olabilir. Seçici olduğunuz ve dürtüsel alışverişin cazibesine kapılmadığınız sürece bunda sıkıntı yok. Ayrıca bu aralar aşırı yiyip içmemeye de dikkat etmenizde fayda var. Başarılarınızın keyfini sürmek en doğal hakkınız ancak bu esnada sağduyunuzu da kaybetmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında geleceğe yönelik konular, yeni girişimler ve yeni kararlar gündeminizde olabilir. Duygularla mantığın birleşimiyle karar alabilir, daha aktif ve görev odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini hayallerin ile süslemeyi şu sıralar seviyorsun. Olaylara farklı bir boyut kazandırabilecek projeler ortaya atabilirsin. Kendinle barışık olman çevrendekiler ile empati yapabilmene olanak sağlıyor. Olumsuz düşüncelerden arınıyorsun fakat gerçeklerden kopmamanın gereğini biliyorsun.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda ya da gündelik işlerinizde ne yönde ilerlediğinizi pek kestiremediğinizi görebilirsiniz. İlişkilerde beklemediğiniz gelişmeler içine girebilirsiniz. Akış içinde ilerlemeyi seçin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Mahkeme ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma yapacağınız konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Uğraştıran konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konulara yoğunlaşabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda beklentileriniz fazla olabilir. Partnerinize karşı açık olun ve onun da size karşı açık olmasını bekleyin ancak sınırlarınızı bilerek kararlar alın.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda çok hızlı ilerliyorsunuz, nefes almalısınız. Gruplarla birlikte olmak yerine kendi başınıza veya özel bir kişiyle çok daha iyi durumda olduğunuz günlerden biri.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, 13:58 ile 19:09 arasında boşlukta olacak.Önemli işlerinizi ve projelerinizi bu saat aralığına denk getirmemeye özen gösterin. Gündüz saatlerinde sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekecektir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 19:10 itibariyle Ay, Terazi burcunda seyahat etmeye başlayacak. Akşam saatlerinde partnerinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenin. İş yerinizdeki motivasyonunuzu yükseltin ve çok çalışmaya devam edin. Çevrenizdeki insanların değişebileceğine inanıyorsunuz ve onlara yeni şanslar veriyorsunuz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden oluyor. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken bir çoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hırsınız, bu rahatlamayla beraber artacak. Kazanmak size yetmeyecek ama unutmayın bu da sizi fazlasıyla yıpratabilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>