Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün Venüs ün hareketleri, kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde artırabilir ve toplumsal yaşamınızda hareketlenme gözleyebilirsiniz. Sevgi ilişkileriniz konusunda ise girişim yapmak için istekli ve cesaretli olabilirsiniz. Aşk ve sevgi konusundaki girişimlerinizin sonuçlarını görebilirsiniz

Meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular taşıyabilirsiniz. İlişkileriniz konusunda yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.

Bugün, parasal konulara enerjik fakat ayakları yere basan yaklaşımlarınız olacağı söylenebilir. Parasal konularda arzu ettiğiniz gelişmeleri yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı kestirmek kolay değil. Özellikle öğleden sonra saatlerinde aşırıya kaçabilir, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde karşılaşacağınız birtakım şaşkınlıklar, özgüveninizi zedeleyebilir. İnsanları keşfetme uğraşı size artık gereksiz gelmemeli. Çok önem verdiğiniz bir arkadaşlık ilişkinizde, anlaşılmaz bir uzaklaşma var gibi. Genel olarak ilişkilerinizde hiçbir sorununuz olmadığına inanıyorsunuz. Bu da, birtakım ilişkilerinizi iyi gözlemleyemediğinizi gösteriyor.

11 Mart 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:27 Güneş-Chiron kavuşum etkisi altında Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerjinin özündeki mesaj şudur.  İnsan hayatın anlamını idrak etmeyi öğrenmeli,  yaşanılan acı tecrübelerin kendisine  kattığı derslerin farkında olmalı ve her şeye rağmen kendi yaralarını sarabilecek güce sahip olduğunu bilmelidir.  Öncelikle bilinçaltınızda sizi rahatsız eden, üzen pek çok acı deneyimin sizin hayatınızdaki anlamını çözümlemenizi, bunlarla yüzleşmenizi sağlayıcıdır. Bu ister bir aşk yarası, ister bir sağlık problemi, gizli bir ilişki, sır veya geçmişte yaşanmış travmatik bir olay fark etmez. Burada önemli olan,  sanki hiç düzelmeyecek ve tedavisi mümkün değilmiş gibi duran problemlerinizle  yüzleşme cesaretinizdir. Onları kabullendiğiniz zaman derman bulmanız da kolaylaşır. Bu kavuşum  yaranıza parmak basarak,  nereyi tedavi etmeniz gerektiğini ve ona merhem bulmanızı sağlayabilir. Unutmayalım ki, reddettiğimiz, bastırdığımız her şey,  başka bir şekilde  hayatımız üzerinde etkili olmayı sürdürür.  Bütün bunlardan kurtulmanın yolu, onları inkar etmek yerine kabul edecek kadar cesur davranmakla mümkündür. Saat 08:01 Merkür-Neptün kavuşumu gerçekleşecek.  Neptün bu görünümün  can suyu gibi.  Astrolojik açıdan  zayıf pozisyondaki Merkürü güçlendiriyor  ve aklımızı  zenginleştirici uhrevi bir etki yaratıyor.  Maddi dünyanın gerisinde maneviyatın ne kadar değerli olduğunu, insanın önce kendisini tanıması gerektiğini insanın kendisini bilmekle dışarıdaki dünya ile mücadelesinde  başarılı olabileceğini söylüyor. Siz Koçlar bu görünüm altında, özünüzü ve yaşamda durduğunuz yerin önemini, farkındalığınızı hissediyorsunuz. Hayatın mücadeleci, karmaşık hatta bazen çileden çıkarıcı yanlarını farklı açılardan ele alarak sakinlik içinde gözden geçirebilme kuvveti kazanıyorsunuz. İşte bu kazanç size moral olur, can olur, yar olur. Güçlükleri yenmeniz, güzelliklere kavuşmanız için yardımcı olur. Saat 20:24-21:44 arasındaki kısa süreli  Ay-Boşluk etkisi altında, emin olmadığınız bir adım atmayınız. Oturup olan bitene bakmakta yarar var. Saat 21:44  itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu ilerleyişinde, duygusal açıdan emniyette olmak isteriz. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve  kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz.   İyileştirici ve huzur verici gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

11 Mart 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. . Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

11 Mart 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Sahip olduğunuz şeyleri korumalı, resmi kurum ve kuruluşlarla ya da bankalarla problemlere neden olabilecek tartışmalardan veya girişimlerden uzak durmalısınız. Öncelikle neler olup bittiğini netleştirip, ona göre davranmanız gerekebilir. Eşitlikçi ve adil olmaya çalışmalısınız.

11 Mart 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları ilerletme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

11 Mart 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece aktif bir gün geçireceksiniz. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız etkinliğiniz mükemmel geçecek. Yorulacaksınız ama buna değecek.

11 Mart 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Mart 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınızda bazı gerçeklikleri kendinize göre yorumlamanız söz konusu olabilir. Gerçeklerden kaçmanız bir işinize yaramaz, bilakis öfke gibi duygularınızı daha fazla tetikleyebilir.

11 Mart 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü dinamik yapınız bugün biraz kesintiye uğrayacak. Ay‘ın boşluk etkisinden dolayı bir parça enerjiniz düşebilir. Ancakve kariyer alanlarınızdaki destekleyici ve şanslı açı sayesinde performansınızın yüksek olması beklenebilir. Konum ve yaş olarak saygıdeğer ve mevki sahibi birilerinden mesleki anlamda destek almak için çok uygun bir gündesiniz. Genel olarak ise; Ay Koç burcundaki geçişini sürdürüyor. Saat 21:36'da Ay boşluk etkisine girecek ve Boğa burcuna 22:44'te geçiş yapacak. Boşluk sürecinde çok düşünmediğiniz ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Dürtüsel ve öfkeli tavırlardan zarar görebilirsiniz. Bu nedenle aşırı heyecanlı, huzursuz kişilerden uzak durmakta fayda var. Trafikte hızdan kaçınmalısınız. Bugün Jüpiter ve Plüton arasındaki üçgen açı sayesinde hayatınızın iplerini ve kontrolünü ele alabilecek güçte hissedebilirsiniz. Yaşam düzeninizde sizin için artık yararı olmayan ilişki kalıplarını değiştirme iradesi gösterebilirsiniz. Hayata mevcut bakış açınızı, kendi gerçek değerinizi ortaya çıkaracak biçimde değiştirecek adımları atmalısınız. Farkındalık bilincinizi yükseltmelisiniz. Bunu sizden büyük, deneyimli ve saygı duyacağınız bir kişinin tavsiyeleriyle yapmalısınız ya da psikolojik danışmanlığa başvurabilirsiniz. Kendinizi gerçek anlamda tanımak için girişimde bulunabileceğiniz bir zamandır. Reform ve yenilik getiren düşünceleri yaymak ve liderlik yapmak için güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Pratik uygulamada hesap-kitap, muhasebe işleri, finansla ilgili işler, önemli konularda yapacağınız toplantı ve görüşmelerde sizi detaycı, planlı ve sistemli olmak konusunda destekleyecek bir etki altında olacaksınız. KOÇ BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

11 Mart 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların içinde oldukları tutum, kafanızın karışmasına neden olabilir; iletişimlerinizin bir çeşit belirsizlik içinde olduğunu düşünebilirsiniz. Bu şartlar altında ilişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin ve problemin kaynağını bulmaya çalışın.

11 Mart 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 47' 16" R
Ay
Başak
03° 12' 28"
Merkür
Boğa
00° 34' 10"
Venüs
Boğa
20° 32' 48"
Mars
Koç
11° 54' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 23"
Satürn
Balık
17° 49' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 55"
Lilith
Başak
25° 05' 54"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>