Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Korumacı Bir Yapıda Olabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Çapkın bir ruh halinde olabilirsiniz. Çekici biriyle tanışmaktan zevk alabilirsiniz. Sevimli bir komşunuz varsa, gün içerisinde onunla sohbet etmek isteyebilirsiniz. Veya akşamları bazı arkadaşlarla dışarı çıkıyorsanız, grubunuza yakın olan tanımadığınız insanlarla konuşmanın tadını çıkarabilirsiniz. Cazibeniz ve mizah anlayışınız, insanlar üzerine güçlü bir ilk izlenim bırakabilir.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.Bugün sorunuza yanıt arayın. İyi haber şu ki yanıtlar bu kez elinizin altında. Gerçeği ararsanız bulacaksınız, ancak her zamankinden daha derinlere inmelisiniz. Sadece yanıta odaklanmak yerine sorunun ardında yatan her şeyi irdeleyin. Bu size uzun vadede daha çok başarı getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça gergin hissediyor olabilirsiniz. Büyük randevu yaklaştığı için olabilir, aklınız sürekli en iyi izlenimi nasıl bırakabileceğiniz konusunda vızır vızır çalışıyor. Unutmayın, ne kadar çabalarsanız, arzuladığınız şey o kadar uzağa gider. Birini etkilemenin en iyi yolu kendinize güvenmektir. Rahat olun. Kendinize çok yüklenmemeye çalışın.

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, sorun ve sıkıntıya neden olan bir konuyu sonlandırabilirsiniz. Gün içinde egoist ve bencil tavırlardan kaçınmalı, kazan & kazan durumları yaratmaya gayret göstermelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fikirlerin ile çalıştığın yerde fark yaratmak isteyebilirsin. Arkadaşların ile arandaki özel problemlerini fırsatını bulduğunda konuşmak istiyorsun. Aile üyelerinden bazılarının şikâyetçi olduğu durumları yakından öğrenmek istiyorsun. Ailene karşı daha korumacı bir tavırda olabilirsin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırım kaynaklarınızı değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Borsa/digital para gibi riskli mecralarda yatırım yapmak için uzman kişilerin fikirlerine başvurarak kararınızı netleşebilir ve değişimi gerçekleştirebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. Uğraştığınız işlerde çözülme sonlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizde destek aldığınız kişilere yönlenmek isteyebilirsiniz fakat gün boyu kararsız tutumunuz işlerinizin de ilerlemesini engelleyecektir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kötü durum ve olaylardan korumak için bilinçli bir çaba sarf ederseniz gün sonunda rahat olacaksınız ve gururlu hissedeceksiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle önemli bir sohbetin çerçevesini başka birinin oluşturmasına izin vermeyin. Konu derin duygular içeriyorsa, söylemeniz gerekenleri savunmaya geçmeden söylediğinizden emin olmalısınız. İnsanlar tartışmak istediğinizi düşünmemeli.

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür geri giderken yeni fikirlerden uzak kalmalısınız. Bugün ilişkinizde değişimler söz konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Renkli ve hoş bir zaman geçirebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizde atılımlar yapmak, geleceğe yönelik büyük panlar hazırlamak veya var olanları hayata geçirmek için dayanılmaz bir istek olabilir. Bu şevki veren enerjinizi insanlarla çatışmaya girmekte kullanmazsanız, hem planlarınıza odaklanabilir, hem de çevrenizdekilerin desteğini alırsınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizdeki bir arkadaşınız ile aşk yaşamaya başladınız fakat kafanız çok karışık. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Hayata başka bir açıdan bakmaya başladınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızdaki sorunlar, beraberinde stres ve yorgunluk getiriyor. Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı. Zevkli uğraşlar sizi dinlendirebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 51"
Ay
Akrep
18° 48' 24"
Merkür
Koç
26° 14' 37"
Venüs
Balık
21° 02' 50"
Mars
Balık
04° 36' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 55"
Satürn
Balık
13° 14' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 27"
Neptün
Balık
27° 47' 30"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 01"
Lilith
Başak
19° 44' 47"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>