Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İrade Sahibisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 100%

Bazen insanlar üzerinde güçlü bir etkiniz oluyor. Bugün birinin hayatını olumlu yönde değiştirmeye yardım edebilirsiniz. Sevdiğiniz biri ya da bir arkadaşınız şu anda bazı problemler yaşıyor olabilir. Onun bu ikilemine bir çözüm bulabilirsiniz. Ya da belki de sadece duygusal destek verebilirsiniz ve bu pozitif enerji de ona ihtiyaç duyduğu ek gücü sağlayabilir. Mucizeler yaratma yeteneğine sahipsiniz, bu nedenle bırakın yol gösterici bir ışık olarak parlayın!

"Eureka" nın kralı bugün sizsiniz! Bugün, gezegensel enerjiler, yaşamınız ve çevrenizdeki durumlar hakkında size fikir verecek. Başınız ev tadilatları, yeni hobiler ve seyahat etmek istediğiniz yerleri planlamakla meşgul olabilir. Fikirlerinizi bir deftere not edin, böylece onları unutmazsınız, çünkü ruhunuz sizi gerçek hayallerinize ve arzularınıza dokunmaya yönlendiriyor. İşiniz bugün çarçabuk bitecek, geriye oynamak için bolca vakit kalacak!

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Ukala bir moddasın! Her zaman kıvrak bir dilin olmuştur fakat şu anda işler biraz keskinliğe doğru gidiyor. Hak etmediği halde birinin canını yakabilirsin. Hayatında olup biten şeyler ise seni stresli kılıyor. Ama bu masum kişilerden acını çıkarabileceğin anlamına gelmez!Çverenizdeki insanlar sözlü olarak size saldırabilir ve bundan korunmak isteyebilirsiniz. Bugün eleştirilerin odak noktası olabilirsiniz. İnsanların size agresif sözler sarf ederek keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Geçerli sebepleri varsa, kibar ya saygılı bir biçimde de ifade edebilirler. Kaba davranışlar karşısında kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. Haklarınız söz konusu olduğunda net ve ısrarcı olun. Geri çekileceklerdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

7 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde planlarınız, fikirleriniz ve ruh haliniz daha hızlı değişebilir. Maceracı, meraklı ve hevesli tarafınız öne çıkabilir. İnsanları ve toplumu aşarak kendi ideallerinizi gerçekleştirme isteği ve özgürlük hissi artabilir.

7 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin gibi görünüyorsun. Bu davranışın ile arkadaş grubunda daha dobra ve irade sahibi olarak görülebilirsin. Aile üyeleri ile daha iyi iletişim kurabilmek adına çeşitli girişimlerde bulunabilirsin. İştahın şu sıralar açık. Kilo dengene dikkat etmeli ve aşırı yağlı yemekler tüketmekten kaçınmalısın.

7 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük aktivitelerinizden sıkılıp yeni arayışlar içerisine girmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Çevre şartları size olanak sağlamasa da bulunduğunuz ortamda kendinize yeni bir hobi edinmenin yolunu bulabilir, yeni bir alan oluşturabilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yay’da ilerleyen Ay, akıcı gelişmeler ve olumlu bir hava getirmekte. Bugün başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adım atmak için uygun zamanı kolladığınız konularda sürekli hesaplama yaparsanız doğru zaman hiçbir zaman gelmeyebilir.

7 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cazibeniz ve zekanız şu anda en yüksek noktalarında, bu yüzden istediğinizi elde etmek bugün iyi bir gün. Bir uzman gibi pazarlık yapabilecek ve önemli bir konuda çok şey kazanabileceksiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle ilgili konulara ilgi göstermeniz, sorumluluk duygularınızın pekişmesine  neden olacak. Özellikle aşırı hassas bir gündesiniz. Çevrenizden fazlaca etkileniyor, size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.

7 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kazalara dikkat! Özellikle acele ile yaptığınız işlerden yaralanabilirsiniz. Hızlı araba kullanmayın. Bu dönem kesici delici ne kadar araç varsa uzak durun. Kariyerinizde iletişimin gücünü kullanın. Genel hayra dokunacak projelerde yer almaya çalışın. Bu tip organizasyonlarda yer almak sizi daha hızlı parlatacaktır.

7 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda ortaya çıkan sorunların geçici olduğunu unutmayın ve biraz neşelenin. Bugünyerinizdeki arkadaşlarınızla aynı fikirde olmayacaksınız. Aile bireylerinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın.

7 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde size karşı oluşan duygusal bir birikim var. Küçük gibi görünen kırılmalar, ciddiye alınmadığında probleme dönüşebilir. Meslek hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için adım atmaya başlıyorsunuz. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya çalışın. Para durumunuzdaki düzelmeler, ancak kendi belinizi doğrultabilecek. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın.

7 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 09" R
Ay
Yay
24° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 13' 38"
Venüs
Koç
28° 09' 33"
Mars
Balık
27° 56' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 13"
Satürn
Balık
16° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 12' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 41"
Lilith
Başak
23° 04' 55"
True Node
Koç
15° 27' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>