Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkat Çekebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2021, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün çılgınca flört etmek için eğlenceli bir gün olabilir! Hilekar olmayı seviyorsunuz, ayrıca iltifat etme ve heyecan yaratma konusunda da oldukça yeteneklisiniz. Bugün birçok kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Mecbur kalmadıkça kalp kırmamaya çalışın! Biri şakacı sözlerinizi ciddi bir sevgi işareti olarak yorumlayabilir. Bu hassas kişilere dikkat edin.

Sizin insanlarla kolay geçinebilen doğanız bugün pozisyonunu pekiştirmek isteyen inatçı güçler tarafından zorlanabilir. Bu agresif enerjiyi durdursanız iyi olur, bu enerjiyi havada kalmış bazı işleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Diğer insanlar kendi pozisyonları boyun eğmez kişiler olabilirler, ancak siz her ortama uyum sağlayabilen esnek doğanızla bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Üzgün ve huzursuz olmayın. Akışına bırakın.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Senin için kudretli bir gün. İnatçı hislere sahip olabilir ama bil ki karşı koymakta olduğun şey aslında tam da ihtiyacın olan şey. Hayatında büyük değişimler gerçekleştirme fikrini değerlendir; bu değişim sen ve ilişkide olduğun insanlar için sağlıklı bir dengeyi de beraberinde getirebilir. İlişkilere olan yaklaşımını ve başa çıkış yöntemlerini yenilemek için de mükemmel zamanlar içerisindesin.Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün epey kargaşa dolu geçecek! Haritayı çıkarıp güzergahınızı belirleyecek, her şeyi adım adım planlayıp program yapacaksınız. Hareket halinde olma arzusu başa çıkılır gibi değil, ancak nereye gitmek istediğinizden emin değilsiniz! Bir iki hafta bekleyin ki planlarınız iyice netleşsin.

2 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ilişkilerden yana pozitif enerjiler içindesiniz. Sevdiklerinize, dostlarınıza ve ortaklıklarınıza odaklanabilir, ilişkilerinize vakit ayırabilirsiniz. Dış koşullara ve karşınızdaki kişilerin beklentilerine göre hareket edebilirsiniz.

2 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Garip davranışlar sergileyen bir arkadaşına bu halinin sebebini sorabilirsin. Dış görünüşüne dikkat ediyorsun. Kullandığın renkler ile çevrenin dikkatini çekebilirsin. Çalışan bir Koç bursuysan patronlarının gözünde munis bir imaj çiziyorsun. Hedeflediğin yaşam standartlarına kendini yakın hissedebilirsin.

2 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle yeni projeleriniz hakkında konuşabilirsiniz. Yapacağınız bu fikir alışverişiyle karar vermekte zorlandığınız konularda dostlarınız size destek olacaktır.

2 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Sabah saatlerinde ani tepkiler vermemeye çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerde daha cesaretli olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olun.

2 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmik hesaplaşmalar gündeme gelebilir. Yaşadıklarınızı tekrar yaşayabilir ya da dejavu olabilirsiniz. Tekamül ve olgunluk yeni yaşanmışlıkların önünü açacaktır.

2 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir romantik ilişkiye başlamak söz konusu olduğunda, şu anda alçakgönüllü olmalısınız. Sadece ateşli bir ilişki yaşamaya odaklanmak yerine, sahip olduğunuz bağdan mutlu olun. 

2 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevresinde  kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılandüzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Kafanızın karışık olmasına rağmen birlikte çalıştığınız kişilerindisiplinleri sizin için çok önemli.

2 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın akışının yetişilemeyecek kadar hızlı olduğunu düşünmekle geçireceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz yüksek tempo sinirlerinizi gerebilirse de, sakin kalmak için çabalamalısınız. Sinirlerinize yenilirseniz, yoğunluğun altından kalkma şansını kaybedebilirsiniz.

2 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce içinizde yaşadığınız sorunları çözmeniz gerekiyor. İş yerinizde her şey yoluna girecek ve harika çalışmalara imza atacaksınız. Aileniz ile konuşmanız gereken bazı konular var.  

2 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, şimdi zihninizi sürekli meşgul etmeye başladı. Gönül işlerindeki rahat karakteriniz, kalıcı bir ilişkiyi, kaygı verici bir olasılık gibi görüyor. Mesleki faaliyetler için sabahtan iyi işaretler, ümitler bulacaksınız ve kuvvetli bir moralle işe girişip başarılı olacaksınız. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor

2 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 23' 28" R
Ay
İkizler
22° 25' 58" R
Merkür
Koç
24° 12' 55"
Venüs
Boğa
13° 40' 01"
Mars
Koç
07° 37' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 15"
Satürn
Balık
17° 25' 19"
Uranüs
Boğa
22° 56' 26"
Neptün
Balık
29° 12' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 25"
Lilith
Başak
24° 28' 42"
True Node
Koç
15° 09' 18"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>