Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eskileri Özlüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün geçmişten tanıdığınız biriyle karşılaşabilirsiniz. Mesela üniversiteden bir arkadaşınızla yeniden temasa geçebilirsiniz. Ya da eski sevgilinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Bu kişiyle konuşurken nostalji duygusunu hissedebilirsiniz. Daha genç ve daha kaygısız olduğunuz zamanlara özlem duyabilirsiniz. Fakat bunun sizi fazla duygusallaştırmasına izin vermeyin. Şu anki hayatınızda birçok harika macera sizi bekliyor bu yüzden geçmişe bağlı kalmayın.

Kendinizi idari bir rol üstlenirken bulabilirsin. İş yerinde, çalışanlar ekibinden sorumlu olabilirsiniz. Belki de önemli bir projenin yürütülmesine yardımcı olacaksınız. Ya da işe alım pozisyonunda çalışabilirsiniz. Birlikte mükemmel bir takım olmak için neyin gerekli olduğunu düşüneceksiniz. Evde, aile üyeleriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çocuklarınız asi bir şekilde davranıyor olabilir, bu yüzden sorumluluğu almaya çalışın.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Bildiklerini göstermek istiyorsun. İçinde her zaman bir öğretmen olmuştur. Bugün söylev verebilir veya sunum yapabilirsin ve insanları belirli bir konuda bilgilendirebilirsin. Bu biryeteneğiyle de ilgili olabilir, insan ilişkileriyle de. Kesinlikle değerli fikirlere sahipsin; öyleyse bunları sergile.Hayatınıza gerekliği önemi verdiğinine emin olun. Eğer bugün birileri size iltifat ederse, sanki bu sizin için özel ya da anlamsızmış gibi davranmak yerine ona nezaketle karşılık verin. Aynı zamanda başkalarına karşı iltifatta bulunmak konusunda siz de cömert davranın. Bu size hiçbir şeye mal olmayacak ve bu sizin için altın değerinde bir şey olacak. Böyle bir şey karşısında nasıl mücadeleci olabilirsiniz ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler, bilim, teknoloji, okült, astroloji ya da sosyal bilimler gibi ilginç alanlarda faaliyet gösteren ilginç insanlarla sizi buluşturabilir. Bu insanlara hayran olmanız olası, onlar da size hayran olacak! Öte yandan, akşam kendinize, hayatınızdaki erkeğe özel biraz zaman ayırın. Tüm bu entelektüel sohbetin ardından yalnızca size özel sarf edilmiş basit tatlı sözler duymak isteyebilirsiniz.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hırs, azim, kararlılık ve inatçılık öne çıkabilir. İlişkilerinizde güçlü duygular, geleceğe dair hedefler ve isteklerinizde kararlılık ön planda olaiblir.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarının sabrını sınadığını düşünebilirsin. Son dönemde o kadar çok işle uğraştın ki bir sıkılganlık üzerinde hâkim oldu. Eski yaşamına dair özlemlerin artıyor. Eşiyle arasında sorun olan bir Koç burcuysan, bu sorunları masaya yatırmak isteyebilirsin. Açık sözlülüğü elinden bırakmazken dikkatli olmakta fayda var.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda beklenilmedik sorunlar çıkabilir. Projeleri eksiksiz teslim ettiğinizi düşünürken gözden kaçan küçük bir detay geri dönmesine yol açabilir. Kısa sürede tamamlayarak başarınızı kutlayabilirsiniz. İş hayatınızda dönüşmesi gereken şeyler bugün sizlere belirti verebilir.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuları aşmanın en kolay yolu affedicilik olacaktır. Yapması zor gibi görünse de her şeyin bir sebebi olduğuna ve sisteme inancı barındırır.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür’ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

27 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünüşünüz ve tarzınız hakkında aldığınız olumlu yorumlardan beslenerek bugün kendinizi oldukça iyi hissediyorsunuz. Bundan yararlanın ve birkaç moda riski almaya hazırlanın. 

27 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün risk alma konusunda acele etmemelisiniz. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Güçlü kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireyselliğiniz de, sosyal adaptasyon yeteneğiniz de su yüzüne çıkacaktır. Sosyal ortamlarda huzur bulabilir ve rahatlayabilirsiniz. Kısıtlamalarla karşılaşmadığınız sürece işbirliği yapabilir ve grup çalışmalarına katılabilirsiniz.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok mutlu olacağınız bir döneme girdiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte çok keyifli bir gün geçireceksiniz. Önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun ve kalbinizin sesini dinleyin.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok alanda şanslı olduğunuz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızdaki gerginlikleri yumuşatmaya ve anlaşmazlıkları tatlıya bağlamaya çalışın. Mesleki yeteneklerinizin, bireysel yaratıcılığınızın ve girişimci yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonksiyonel olduğunu göreceksiniz. Bugünyerinde birtakım problemler olabilir. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin. İkili diyaloglardan kaçının. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz.

27 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>