Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dolu Bir Gündesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugünlerde maddi yönden eksiklik canınızı sıkıyor olabilir. Sevgilinize bir hediye alma veya bir gece birlikte dışarı çıkma planlarınız olabilir. Ancak, maddi durumunuz şu anda buna izin vermeyebilir. Paranın aşkı satın alamayacağını unutmayın. Sevgilinizin ihtiyaçlarını önemsiyor ve ona saygı duyuyorsanız, bu çok daha değerli. Sevginizi gösterme konusunda yaratıcı olun!!!

Bugün kendinizi fedakar hissediyorsunuz ve ortağınız için elinizden geleni yapmak için heveslisiniz. Sahip olduğunuz tüm bu ulvi amaçları iyi bir sebep için nasıl ortaya koyacağınızı eyleme dökebilirsiniz. Evet, aşevinde durmaya bir son verip gerçek biryapmanın zamanı geldi. Kesinlikle hazırsınız. Ve böyle doğrudan bir katkı yapmanın ne kadar harika olduğunu görünce şaşıracaksınız. Elli kişilik bir çorba için sebze doğrarken iki saat geçirmek, sadece bir çek yazıp postaya koymaktan çok daha tatmin edici.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Kabusları, hislerini anlamak için güvenli yollar olarak gör. Elbette kimse onları tecrübe etmekten hoşlanmaz ve muhtemelen bir süre sonra unuturlar fakat; kabusların kendini tekrar etmemesi için sana ne söylemek istediklerini anla. Seni korkutan nedir? En çok nerede güvensiz hissediyorsun? Bu sorulara cevaplara ara. Korku, acı ve kaygı, soğuk terler döktüren gerçek kabusların malzemeleridir!Bir arkadaşınızın olumsuz tavırları kendi yeteneklerinizi ve becerilerinizi sorgulamanıza yol açabilir. Her şeyi başkalarının önyargılarının etkisi olmaksızın, olduğu gibi görebilmek için doğuştan gelen nesnel bakışınızı kullanın. Her zamankinden daha coşkulu hissediyor olabilirsiniz; hayal gücünüz ve sezgileriniz de çok kuvvetli. İç dünyanıza yönelmenin ve keşfedilmemiş yeteneklerinizi kullanmanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fazla sahiplenici olmamanız son derece önem taşıyor; özellikle de diğer insanlar söz konusu olduğunda. Etrafınızdaki insanlarla oldukça önemli ilişkileriniz var ve göreceksiniz ki bu dostlukları koruyabilmenin en iyi yolu, o insanların hayatlarını nasıl isterse o şekilde yaşamasına izin vermektir. İnsanların size ait olduğu gibi bir yanlış bir izlenime kapılmayın; zira değiller.

25 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihniniz dağınık ve dalgın olabilir. Karmaşık durumları düzenlemekle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde gecikme ve aksiliklere karşı toleranslı olmalısınız.

25 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın başından ne kadar yoğun olacağını fark edeceksin. Koşuşturma içerisinde olduğundan zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Aklındaki projeleri hayata geçirmek için imkanlarını sonuna kadar kullanıyorsun. Sağlık sorunu olan bir Koç burcuysan, sağlığınla ilgili endişe edecek bir durum olmadığını öğrenebilirsin.

25 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda sinirli anlar yaşayabilirsiniz. Nedenlerini bilmediğiniz konularda yorum yapmadan önce uzaktan gözlem yapmayı denemelisiniz. Kontrollü bir enerji, koşullar ne olursa olsun size fayda sağlayacak bir hale dönüşebilir.

25 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki konular gündeminizi meşgul edebilir. İdeolojik konularda çatışmalar içinde olabilirsiniz. Görüştüğünüz insanlara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren konularla karşılaşabilirsiniz. Yaşananları algılamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları netleştirmeye çalışabilirsiniz.

25 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hem siz kendinizi, başkalarını kıskanırken bulabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz hem de başkaları sizi kıskanabilir.

25 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli görüşme, buluşma ve toplantılarınız için bugün akşam saatlerine dek pozitif bir enerji etkisinde olacaksınız. İş görüşmeleri ve yeni bağlantılar fayda sağlayabilir. Akşam saatlerinde arkadaş çevrenizle gelişebilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalı, zihninize gelen olası gelecek kaygılarını bertaraf edebilmelisiniz.

25 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Liderlik potansiyeliniz yavaş ama emin adımlarla olgunlaşıyor ve şimdi lider rolüne güvenle adım atabileceksiniz. Bu yeni bir başlangıç, kendinizi gerçekten içine çekebileceğiniz bir şey. Öyleyse devam edin! 

25 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklarda tanışacağınız kişilerle, duygusal yaklaşımlarda bulunacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleriniz gündemde. Bugün görüşeceğiniz kişilerin düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir.

25 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve sıkıcı detaylar yüzünden dikkatinizin ara sıra dağılacağı bir gün geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışmak ve hiçbir konuda gözden geçirilmemiş nokta bırakmamaktır. Yapılmamış işler size geri dönmek üzere birikebilir.

25 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Kariyerinizde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz, fakat doğru zamanı beklemelisiniz. Değer verdiğiniz insanlara karşı samimi açıklamalarda bulunmanız gerekebilir. 

25 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

"Aşkta ben alırım, böyle olmalı" demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Böylece kendinize daha çok bağlayabilirsiniz. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

25 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>