Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişim Yaşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün düşünceli bir ruh halindesiniz. Belki ilişkilerinizi ve yıllar boyunca tanıdığınız insanları düşünüyorsunuz? Belki eski sevgilinizi düşünüyorsunuz? Bu kişi için hala güçlü hisleriniz olabilir, ancak bunun ne anlama geldiğine sadece siz karar verebilirsiniz. Onunla yarım kalmış bir işiniz varsa, iletişime geçmek en iyisi olabilir. Dostça bir mesaj veya e-posta bu kapıyı yeniden açabilir.

Bugün havada şiddetli bir enerji var. Bu durum, adapte olduğun tutuma bağlı olarak sinir bozucu, eğlenceli ve heyecan verici olabilir. En iyisi, görevlerinizi biraz ertelemek ve eğlenceyi keşfetmek için konsantre olmak! Mutlu ve şanslı tavır takının ve bugün kendinizi bulduğunuz her durumda bu hissi elde etmeye çalışın.

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Birisiyle farklı fikirde olduğun konusunda hemfikir olmanız gerekebilir. O kişi hakkında keskin görüşlere sahip olduğunu anladığın bir gündesin. Fikirlerini başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışabilirsin ve güç çatışmaları yaşanabilir. Biraz sakin olmayı dene. Onların senle aynı görüşleri paylaşması zorunlu değil. Hatta fikir ayrılıkları heyecan verici bile olabilir. Farklı fikirlerden birçok şey öğrenebilirsin!Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bu kadar enerjik olacağınızı kim tahmin edebilirdi? Bir süredir el atmak istediniz ilginç bir şey varsa bugün ideal bir gün olabilir. Bu durumun etkisiyle hırslarınız ve ilgi alanlarınız perçinlenebilir ve başaramayacağınız bir şey yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Haksız da değilsiniz! Sizi ne çekiyorsa içine dalıp bugünü mümkün olduğunca iyi değerlendirin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gecikme, aksaklık ve bekleyişler gündeminizde olabilir. Kendi ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize odaklanabilir, dış görüntünüzle ilgilenebilir, sağlıkla ilgili kısa süreli hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Beslenme ve uyku düzenini koruyun.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Koç burcuysan onların sağlığı, bugün gündemini değiştirebilir. Aile bireylerinden güzel haberler alacağın bir telefon gelebilir. Dekorasyon dergileri bu aralar favorin. Evin ile ilgili parça parça değişim yapmaya karar veriyorsun. İkili ilişkilerinde kendini daha açık ifade etmelisin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sonucu kestiremiyor olmak moralinizi bozmasın. Gerekli araştırmaları yaparak en doğru kararı verebilirsiniz. Parasal konularda büyük değişimlere ve kazanımlara ilerliyorsunuz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için atılımlarda bulunabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler oluşabilir. Hayal gücünüze dayalı işlerde daha başarılı olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Gün içinde beslenmenize dikkat etmelisiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayacağınız bir gündesiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi problemlerinize kalıcı çözüm getirmeniz gereken bu zaman diliminde zekanızı ve düşünselliğinizi en üst düzeyde kullanmanız ve risk almanız gerekebilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni birini tanımayı düşünüyorsanız ve bir konuşma başlatmak konusunda biraz utangaç hissediyorsanız, buna hiç gerek yok. Aşk için harika bir yıldız dizilimine sahipsiniz, sakın geri planda durmayın!

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız sizi zor durumda bırakıyor.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay tutulması öncesinde bugün Güneş burç değiştiriyor. Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte dostlukların, arkadaşlıkların ön planda olduğu bir aylık bir dönem başlıyor.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize çok aşıksınız ve onun için her şeyi yapabilirsiniz. İş yerinizdeki motivasyonunuz artacak ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Sakin bir gün geçirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapın.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünün. İşinizle bağlantılı beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve çok heyecanlanabilirsiniz. Ani kararlar vermeden önce detayları tekrar gözden geçirmelisiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 27" R
Ay
Başak
19° 16' 20"
Merkür
Koç
17° 08' 58"
Venüs
Koç
18° 35' 17"
Mars
Balık
21° 56' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 43"
Satürn
Balık
15° 38' 11"
Uranüs
Boğa
21° 46' 54"
Neptün
Balık
28° 35' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 49"
Lilith
Başak
22° 13' 15"
True Node
Koç
15° 37' 43"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>