Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Uyumlusun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Bazı ilginç sosyal davetiyeler alabilirsiniz. Belki bazı arkadaşlarınız çılgın bir partiye katılmanızı isteyebilir. Veya bir kolej veya lise buluşmasına davet edilebilirsiniz. Bu etkinlik için ne giyeceğinizi düşünebilirsiniz. Dolabınız ve görünüşünüzle meşgul olabilirsiniz. Nasıl göründüğünüz hakkında çok fazla endişelenmeyin. Mükemmel görünmenizi sağlayacak doğru kıyafetleri seçeceksiniz.

Ailenize ve arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Çıkarım yapmanıza yardımcı olacak haberler veya fikirler verebilirler. Belki sizi rahatsız eden bir konu hakkında yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olurlar. İş durumunuza veya kişisel yaşamınıza alışılmadık bir çözüm sunabilirler. Yani diğer insanların fikirlerine karşı açık olun ve aklınızda olanı paylaşmaya cesaret edin.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Verimli bir hayal gücün ve şairane bir zihnin olsa da, bugün sanatsal açıdan kendini her zamankinden çok daha ilham dolu bulacaksın. Bazı kuvvetli ve biraz telaşlı hisler, aklına farklı fikirler sokuyor olacak. Bu sebeple bugün yazmak, çizmek, bestelemek için müthiş bir gün. Modern teknolojiden faydalanarak süreci daha kolay bir hale getirebilirsin.Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kabuğunuzdan çıkın ve umarsız olmamaya çalışın. Farklı seçenekleri keşfetmeden, içinde bulunmak istediğin yolu bulamazsın. İy haber şu ki, insanlara yaklaşırken verdiğiniz güvenin çok yüksek olması, onların saygısını ve sadakatini dahil olduğunuz her projede hissetmenizi sağlıyor.

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir, iletişim trafiği içerisinde olabilir, daha sosyal ve dışa dönük olabilirsiniz. Kısa seyahatler ve yolculuklar gündeminizde olabilir. Kardeşler ve aile üyeleriyle iletişim öne çıkabilir. Akılcı hareket edeceğiniz zamanlar.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta hareket ediyor. İnsanlar ile olan iletişimin senihayatında farklı yerlere taşıyabilir. Bugünlerde senin düşüncelerine güvenen insanların, fikir danışmak için adeta kapının önünde kuyruk olacağını göreceksin. Çevren için ilham kaynağı haline gelebilirsin. Sevdiklerinle uyum sağlamak bugün çok kolay olacak.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük koşturmacanın için biraz da sosyalleşme isteği giriyor. Sorumluluklarınız oldukça yoğun ama kendinize kısa molalar oluşturmayı denemelisiniz. Eğer yapamıyorsanız da bundan sonraki süreçte buna yer verecek bir planlama yapmalısınız. Kariyerinizde büyük bir değişime ilerliyorsunuz. Zafer inananlarındır.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış anlaşılabilir ya da maddi olsun manevi olsun zarara uğrayabilirsiniz. Sonradan üzülmemek için bu günü egzersiz ve ev işlerinizle geçirin, iyi gelecektir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi çok duygusal bir şeye harcamak istemezsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla yapılan sade aktiviteler sizi daha çok sevindirecektir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında sosyal ilişkilere ve arkadaşlıklara dikkatinizi verebilirsiniz. Sosyal aktiviteler ilginizi çekerken teknolojik imkanlardan yararlanabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, biraz rahatlayabileceğiniz sosyal ortamlara girebilirsiniz. Rutin işler yüzünden günü sizin için çekilmez bir hale getirmeye çalışabilirler. Bu yüzden biraz sıkılsanız da üzerinde durulması gereken noktaları kaçırmamaya çalışın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yüksek enerjiniz sayesinde karşınıza harika partner adayları çıkıyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınız bugün size harika tavsiyeler verecek. Hayatta yaptığınız hatalardan ders çıkarmaya çalışın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine girebilir. İşinizle ilgili yeni bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Rahatsızlığınız için hemen doktor ve ilaca sarılmayın.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 44" R
Ay
Başak
20° 20' 13"
Merkür
Koç
17° 06' 39"
Venüs
Koç
18° 41' 58"
Mars
Balık
22° 00' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 58"
Satürn
Balık
15° 38' 43"
Uranüs
Boğa
21° 47' 12"
Neptün
Balık
28° 35' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 08"
Lilith
Başak
22° 13' 51"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>