Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün moraliniz yüksek olacak. Günün enerjisiyle işleri daha kolay bir şekilde akıp gidecek. Yapmanız gereken bir şey varsa, buşu anda sizi çok zorlamayacak. Kelimelerle olan yolunuzu çok iyi buluyorsunuz. Birisini şirketinize yatırım yapmaya ikna etmeye çalışıyorsanız, şansınız olacak. Ya da zam veya promosyon için kampanya yapıyorsanız, bu konuda başarılı olacaksınız.

Burcunuz yüzünden, kısıtlamalar altında çalışmak için dünyanın en büyük şampiyonu değilsiniz. Yani, bugün sizin için harika bir gün olacak - onları incelikle kabul edeceksiniz. Böyle bir günün anlamını anlıyor musunuz? Sonra, keşfettiğiniz paradoksu nasıl tutacağınızı öğrenirseniz harika olur: en büyük özgürlük disiplinden gelir. Eğer bunu yapabilirseniz, mutlu olursunuz!

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

Güne hükmeden uyuma tam anlamıyla minnettar kalacaksın. Geçtiğimiz birkaç günün çatışmacı ve uyumsuz modundan sonra, artık biraz dinlenebileceksin. Yorgun bitap hissediyorsun, unutma ki iyi şeyler için yoruldun. Ayrıca bugün insanların üzerine yüklediği yüklerden tamamen kurtulmak için karşına güzel fırsatlar çıkacak.Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkide olduğuz ancak diğer sorumluluklarınız nedeniyle bir süredir ihmal ettiğiniz bir grup bugün aklınıza düşmüş olabilir; onlara karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yaklaşık son birkaç haftadır elinizde bekleyen uzun vadeli bir projeyi tamamlamayı da düşünebilirsiniz. Önceki sorunlarınızı halletmek bugün çok fazla vaktinizi alabilir ve sizi meşgul edebilir. Ancak kendinize de biraz vakit ayırmayı unutmayın. İlk önceliğiniz kendiniz olmalı!

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha akılcı düşünüp bilinçli hareket etme zamanı. Egosal durumlardan ve öfke kontrol sorunlarından kaçınmalısınız. Sağlıklı bir özgüven başarılara götürebilir. Aşk ilişkileri sizi etkisi altına alabilir. Güçlü duygular hissedebilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir aklında olan estetik konusunda adım atmaya karar veriyorsun. Araştırmalarını yoğunlaştıracak, arkadaşlarından tavsiyeler alacaksın. Evli bir Koç burcuysan, alışverişin dozunu kaçırdığın için eşin harcamalarından dolayı sitemde bulunabilir. Mutfağında yeni tarifler denemek isteyebilirsin.

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız iseniz bugün ruhunuzu çeken kişiye duygularınızı ifade edebilirsiniz. Veya sizlere hislerini itiraf edebilirler. Sevgiye verdiğiniz değer her zaman örnek kişi olarak gösterilmenizi sağlamıştır. Kadınlarla ile diyaloglarınıza karşı dikkat edin.

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı verimli şekilde yaşamak için gerekli adımları atabilirsiniz. Beklediğiniz sizi güvende hissettirecekteklifleri bugünlerde kapınızı çalabilir.

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kibar olmanız gerektiğini bilmeniz, çocuk oyuncağı olmanız gerektiği anlamına gelmez. Ne olursa olsun kendiniz için ayağa kalkın ama bunu yüzünde kocaman bir gülümsemeyle yaptığınızdan emin olun.

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Güçlü kişilerin ağırlıklı olduğu bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz. Dostlarınızdan yardım ve destek isteyin.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza büyüleyici bir partner adayı çıkacak. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi deniyorsunuz. Biraz yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacınız var.  

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. İşle ilgili koşulların şekilden şekle girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>