Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geçmişi Düşünüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 50%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Bugün, egzersiz yapmak ve vücudunuza iyi bakmanız için güçlü bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Genel sağlığınıza odaklanmak için mükemmel bir zaman. Yeni bir beslenme planı başlamak isteyebilirsiniz, bu yüzden taze yiyecekler ve temel vitaminler satın almayı düşünün. Bunlar bugün spor yapmak isteyebileceğinizden enerjinizi ve gücünüzü artırma konusunda yardımcı olacak!

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü biraz stresli bulacak olsan da, hırsların, bugünün hayatında kilit bir öneme sahip olduğu şeklinde seni ikna edecek. Son zamanlarda ilham ve motivasyon eksikliği yaşamış olsan da, şu sıralar önüne sunulacak fırsatı asla kaçırmamalısın. Gelecek için, seninle birlikte şekillenecek olan, yeni bir dilekle karşılaşabilirsin. Carpe diem!

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ilişkilerde dağınıklık ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Kritik konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi öğleden sonraya bırakmalısınız. Finansal konularda önemli bir başarı, önemli bir adım içinde olabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı günlerden geçiyorsun. Son 10 yılda aile ortamında büyük kırılmalara şahitlik etmiş olabilirsin. Bu tarz kırılmaları yaşamış bir Koç burcuysan; bugün ayın fazı eski günleri sana hatırlatabilir, seni geçmişe götürebilir. Ne olursa olsun çevren ile iletişimine dikkat etmelisin. Evindeki malzemelerle dekoratif süslemeler yapmak isteyebilirsin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi hayata geçirmekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Bazı isteklerinizin gerçeklikle örtüşmüyor olması harekete geçmenizde olumsuz etkilere sahip olabilir. Dürtüsel davranışların yerine bekleyerek ve gerçeklik payı yüksek ihtimalleri seçerek yolunuzu açabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlar gündeminizi etkileyebilir. Ortak para konularıyla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Sabah saatlerinde yaşayacağınız fikir çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Mücadele edeceğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim zordur. Kendi görüşlerinize o kadar bağlısınız ki, insanlar onlara karşı gelmek zorunda kaldıklarını hissediyorlar. Eğer dirençle karşılaşırsanız, bakış açınızı yeniden inceleyin. Sizin görüşleriniz faydalarından daha uzun yaşamış olabilir. Başkalarıyla problemleriniz olursa kendinizi yargılayın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir ve uyandırdığı duygular beklediğiniz gibi olmayacaktır. Hayatınıza geri dönmek istiyor ve bunun çok önemli bir nedeni olabilir.

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olabiliyor olmanız çevrenizde fark yaratıyor ve farkındasınız. 

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünüyorsunuz ve kafanız çok karışık. Bugünyerinizde karşınıza harika fırsatlar çıkacak. Yakın arkadaşlarınız ile buluşun ve keyifli sohbetler ederek enerjinizi yükseltin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren aşk hayatınız hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Son günlerde yaptığınız verimli çalışmalar ve yeni fikirlerinizle dikkat çekmeye başladınız. Hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız girişimlerin size geri dönüşlerini önümüzdeki günlerde almaya başlayacaksınız. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 33" R
Ay
Akrep
27° 29' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
25° 32' 56"
Mars
Balık
26° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 44"
Satürn
Balık
16° 10' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 46' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 25"
Lilith
Başak
22° 50' 49"
True Node
Koç
15° 34' 02"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>