Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Soruların Yanıtlanıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 70%

Duygularınız, bugün hayatınızı çekilir kılacak. Hassas, kadınsı tarafınıza dokunduğunuz sürece kendinize daha da güveniyorsunuz. Bugün, sizi benzer hayalleri ve ilhamları paylaşanları aramaya teşvik edecek büyük bir güç var. Hassas duygularınızın sevinçli tarafını bulun ve bu enerjiyi, şu anda hayatınızdaki karanlık noktaları aydınlatmak için kullanın.

Genellikle bağımsız olarak çalışmayı tercih etseniz bile, biriyle işbirliği yapmaya karar verebilirsiniz. Bir partnerin size yardımcı olacağı konusuna her zaman güvenmiyorsunuz. Ama bugün takım kurma olasılığına daha açık olmalısınız. Bir projeyi iki bölüme ayırabilirsiniz. Ortağınıza, sivrileceği bazı görevler verin. Bu arada, siz de en iyi yaptığınız şeylere odaklanabilirsiniz. Bu ittifakı oluşturmak mükemmel bir kimya yaratabilir.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Birilerinin tavsiyelerine ihtiyacı var. Önemli bilgiler talep eden bir arkadaşın olabilir. Öğretmen rolüne bürünmek hoşuna gidecek. Bu kişiye destek olabilecek şekilde programını ayarla. Şeyleri açıklamada ve karmaşık şeyleri basitleştirmede iyisindir. Öğrencin, rehberliğine hayran olacak!Bugün esnek bir tutum takınmanız gerekebilir. Tatil planlarınızda bazı ani değişiklikler olabilir. Bir aile üyesi bir ziyareti iptal edebilir. Ya da özel bir aile yemeği hazırlarken birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Yalnızca bu değişikliklere ve aksaklıklara karşı sabırlı olmaya çalışın. Bu olayları büyük bir melodrama dönüştürmediğiniz sürece bütün bunlara rağmen her şey yine de eğlenceli olabilir. Bu yüzden, hepsinden önemlisi, mizah anlayışınızı elden bırakmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün size sinirli ya da kızgın olan birisi, belki de bu kişi bir akrabanız, arayabilir. Nazik sözler duymayı bekliyor olabilir, bunun için de siz seçileceksiniz. Bugün bir şeyler yazmak için uygun bir gün; bir arkadaşınıza mektup yazmak olsun ya da romanınızın ilk bölümü olsun önemli değil. Kelimlere olan yatkınlığınız yüksek bir seviyede seyrediyor. Eğer bir gruba bir şeyler öğretmek ya da bir konuşma yapmak niyetindeyseniz, kelimelerin akıp gideceğinden emin olabilirsiniz! Tadını çıkarın!

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir, hızlı bir tempoda olabilirsiniz. Günün erken saatlerinde gerilim ve agresyona dikkat etmeli, acelecilik ve panikle hareket etmemelisiniz. Gün içinde görev ve sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans gezegeni hava burcunda etkisini göstermeye başlıyor. Sabah saatlerinde ailenden bir telefon alabilirsin. Gelen bu telefon ile aklındaki sorular yanıt bulacak. Evli bir Koç burcuysan, eşin ve çocuğunla ilgilenmek isteyeceksin. Saçlarında değişiklik yapma isteğin artarken renk değiştirmek gibi radikal kararlar içinde bulabilirsin kendini.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük ihtiyaçlarınızın zorunluluğu ile kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Yapmak istemediğiniz davranışlara mecbur bırakılınca anlık tepkisel hareketler veriyorsunuz. Çelişkili olmak yerine yapmanız gereken sorumlulukları ihmal etmeden kısa sürede tamamlayarak kendinize zaman ayırmanın keyfini çıkarmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak burcunda. Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun vadeli vizyonunuzu detaylara dikkat ile birleştirip yeni fırsatları ortaya çıkarmak için kullanın. Açıkça iletişim kurarak bu fırsatlardan yararlanın. Arkadaşlar yararlı bilgiler sağlar. Eski kişilerle ilişkileri yeniden canlandırın. Satış ve grup sunumları olumlu devam edecek.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızda size destek olan kişilerle iletişimde olabilir, onlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Kuruntu ve evhamdan uzak durduğunuza emin olmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne kadar güçlü olduğunuzu kendinize kanıtlamıştınız. Şu anda bu kadar özgüvensiz olmanız için hiçbir sebep yokken kendinize haksızlık etmemelisiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, tepki alırsınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi derinleştirmek istiyorsunuz. İş yerinizde kendinizi geliştirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Özel hayatınızdaki tüm sorunlar çözülecek ve her şey yoluna girecek.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız çok zengin bir dönemden geçiyor. Gönlü boş olanlar hayatlarının aşkını bulabilirler. İlişkisi olanlar ise çok önemli kararlar alabilirler. Sevgilinizle aranızda büyük bir yakınlaşma olabilir. İş hayatınızda çalışmalarınızın meyvesini alacağınız güzel gelişmeler sizi bekliyor. Çalışmalarınızın hızlanacağı ve biraz daha yoğunlaşacağı bu dönem başarılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Harcamalarınızda çeşitli kısıtlamalara gitmek bütçenizi dengeleyebilir.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 49" R
Ay
Akrep
25° 24' 25"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 20' 36"
Mars
Balık
26° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 25"
Satürn
Balık
16° 09' 35"
Uranüs
Boğa
22° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 51"
Lilith
Başak
22° 49' 43"
True Node
Koç
15° 34' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>