Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ailen Ön Planda Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Sezgileriniz bugün size bir mesaj veriyor olabilir. Meditasyon yapmak isterseniz, bugün manevi doyum noktasına erişebilirsiniz. Ya da sezgisel izlenimlerinize kulak verirseniz, önemli bir şeye ulaşabilirsiniz. Belki bu sezgiler bir rüyayı çözümlemeniz için size bazı ilginç ipuçları verecek olabilir. Ya da belki de sevdiğiniz birinin söyleyeceği ya da yapacağı bir şeyi önceden sezebileceksiniz. Duygularınızı görmezden gelmeyin.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Kendini kullanışlı bir hale getir; öylece oturup hiçbir şey yapmamaya kendini teslim etme. Şu aralar, parmağını bile kıpırdatma zahmetine girmene gerek olmayan harika dönemlerden bir tanesi. İyi ve pozitif hissediyorsun. Yapmak istediğin şeyler için gerekli özgürlüğe de sahipsin. Öyleyse işleri batırma. Bu enerjiden faydalanmak için kalk ve bir şeyler yap.Eğer bir nedenden dolayı tartışma çıkarmayı planlıyorsan, savunacağın güçlü kanıtlara ve görüşlere sahip olduğuna emin ol. İnsanlar ağzından çıkanlara öyle kolayca ikna olmayabilir. Fikirlerini değiştirmen tereyağından kıl çekermiş gibi olmayacaktır. Bugün dışarı çıkıp ormanda minik bir yürüyüş yapmak için harika bir gün. Toprağa; doğana geri dön. Yaşam alanına da yeşillik kat- çiçek açan güzel bitkilerle yaşam alanını süsle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen çok yoğun bir gün geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kıvrılmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

1 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizde paylaşım içinde olmak, motivasyonunuzu ve enerjinizi yükseltiyor. Gün içinde sorumluluklardan ve sıkıcı konulardan uzaklaşmak isteyebilir, çocuklarınıza, aşk ilişkilerinize odaklanabilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın ilk gününe farkında olmadan hareketli başlıyorsun. Kahvaltını ailenle beraber yapmak isteyebilir her zamankinden özenli davranabilirsin. Gün içerisinde duygu durumunu kontrol etmekte zorlanabilirsin ama ailenle vakit geçirmek mutlu ve huzurlu hissetmeni sağlayacak. Yaşam alanın için farklı dekorasyon fikirlerini araştırmak da iyi gelebilir.

1 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde duygularınızı gizlemek isteseniz bile neşenizi herkes gözlemleyecektir. Yaşam enerjiniz tutkularınızı harekete geçirirken aceleci hareketleriniz sizleri küçük kazalara götürebilir. Temkinli hareket etmelisiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylar beklediğiniz kadar kötü gitmeyebilir ancak siz kendinizi ihtimallerle çoktan strese boğabilirsiniz. İhtimalleri düşünmek yerine anı yaşamak daha verimli olacaktır.

1 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutku, sevgi, aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilir, bir miktar çabayla kendi kendinizi şımartıp mutlu edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymalısınız.

1 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir ilişkideki rolünüzün ne olduğuna dair daha güçlü bir fikir edinebilirsiniz ve keşfettiğiniz şeyden hoşlanmayabilirsiniz. Bu ilişkinin kalıcı olduğunu düşündünüz, ama şimdi o kadar emin değilsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlar olabilir. Sabır ve taviz gibi iki önemli duyguyu dengede tutarak yolunuza devam edin.

1 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

1 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yılın ilk günü olduğunun farkında olmasan da hareketli bir şekilde güne uyanacaksın. Güzel bir kahvaltı ile aile fertlerine sürpriz yapabilirsin.

1 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçmekle hata yapıyorsunuz. Hırslı biri olmanıza rağmenrekabetlerinden uzak duruyorsunuz. Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek

1 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 09' 09" R
Ay
Akrep
15° 02' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 60"
Venüs
Koç
24° 18' 58"
Mars
Balık
25° 32' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 04' 55"
Uranüs
Boğa
22° 02' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 58"
Lilith
Başak
22° 44' 10"
True Node
Koç
15° 36' 40"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>