Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Karalarını Uygulamaya Koyabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 40%

Herkesin sevilmeye ihtiyacı var, kimse bunu inkar edemez ama bu, hayattaki tek hedefiniz olmamalı. Potansiyel bir sevgili adayı veya ilişki eğer iyi sonuçlanmazsa bu dünyanın sonu değil. Aslında, çok normal bir durum! Bugün etrafınızdakilerle daha az 'çekici' ve baştan çıkarıcı görünmek isteyebilirsiniz ve hatta bazıları farklı davrandığınızı söyleyebilir. Onları görmezden gelin ve unutmayın, zaman zaman kendi isteklerinize de kulak vermenin kimseye bir zararı olmaz.

Stres, gerginlik ve fazla çalışma bugün biraz rahatsız hissetmenize neden olabilir. Bir yerlere kaçmaya karar verebilirsiniz - ve bu tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bunu yapamazsanız, yalnız gideceğiniz etkinliklere konsantre olmaya çalışın, çünkü başkalarıyla birlikte olmak şu anda iyi bir fikir olmayabilir. Sabrınız oldukça zayıf olabilir. Akşam: Dışarı çıkın ve eğlenin. Buna ihtiyacınız var!

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Duyguların önemli bir dönüşüm aşamasında. Bu zamanı gününe tutku ve tat katmak için değerlendir. İnsanlara, onlara söyleyecek şeylerin olduğunu ve bunlardan çekinmediğini göster. Yaptığın her şeye mizah kat. Bu tutumun, her kapıyı açacak güce sahip olduğunu keşfedeceksin.Başarıya giden yol, sabitliği ve gerçekçiliği sürdürmektir. Eğer insanlar seni çok hayalperest ve acayip olarak görüyorlarsa, bu sana güvenmek konusunda da şüpheye düşebilirler demektir. Hedefini tutturmak üzere güç toplamak için elinden geleni yap. Sonrasında insanlardan gelen desteğe de ihtiyacın olabilir. Sağlam bir temel oluşturmaya odaklan ve imparatorluğunu bunun üzerine inşa et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğinizi kolay şekilde elde ettiğinizi göreceksiniz. Kendinizi net ve dolaysız bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bir satış yapmaya çalışıyorsanız, müşteriyi ikna etmek için en doğru kelimeleri bulacak ya da bir grup ya da organizasyon toplantısında konuşma yapıyorsanız, zorlanmadan etkili ve eğlendirici bir şekilde konuştuğunuzu fark edeceksiniz. Diğerlerini özgüvenli ve cesur yaklaşımınızla etkileyeceksiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı rüyalarıyla güne başlayabilirsiniz. Günün ilk yarısından itibaren ruhen ve bedenen iyileşmeye, kendinizi geliştirmeye ve yaşamda ilerlemeye odaklanabilirsiniz. Kendi isteklerinize göre günü planlayabilir, uzun vadeli düşünmek yerine anlık hareket edebilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin için aldığın kararları bugün birebir tatbik etmek istiyorsun. Uzun zamanadır planladığın diyet için harekete geçebilirsin. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Koç burcuysan aile üyelerinden bu konuya hassasiyet ile yaklaşmasını isteyebilirsin. Zihinsel yorgunluklarından arınıyorsun.

27 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden saklanan bazı şeylerin ortaya çıktığı bir gün olabilir. Gerçeklerin er ya da geç görüleceğinizi sabırla beklediniz ve kazananın dürüstlük olacağını bir kez daha gösterdiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün İkizler'de. Bugün sanatsal konular ya da yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz imkanları kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizde daha yapıcı olabilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve duygusal konularda partnerinizle çatışmamak için çaba gösterin ve kendinizi daha iyi hissedebilmek adına bu konuda daha yapıcı olmaya çalışın.

27 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipülasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

27 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının bugün yol göstermesine izin verdiğinizden emin olun, bu size kolay gelmese bile! Arkadaşlarınız bunu hak ediyorlar.

27 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, alışılmadık bir şekilde sizin adınıza, destekleyici gelişmeler olabilir. Bazı riskler mevcut olmasına rağmen, zorlukların üstesinden gelerek ve çekişmeleri alt ederek kazanmaya devam edeceksiniz. Akıllı davranıyorsunuz.

27 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilerleyen saatlerinde, partneriniz ile birlikte romantik bir şeyler yapacaksınız. Bir bütçe oluşturmayı ve ona bağlı kalmayı öğrenin. Sizi heyecanlandıran bir olay var ve mutluluktan havalara uçuyorsunuz.

27 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için anlam taşıyan bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı kolay bir şekilde başardığınız için, çevrenizde olumsuz duyguların ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önlemler alabilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 03" R
Ay
Balık
22° 35' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 17"
Venüs
Boğa
06° 00' 18"
Mars
Koç
02° 51' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 27"
Satürn
Balık
16° 55' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 09"
Lilith
Başak
23° 47' 18"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>