Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Problemlerin Hızlıca Çözülebilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmeniz için iyi bir gün. Samimiyet ve arkadaşlık duygularından son zamanlarda yoksun kalmış olabilirsiniz. Birlikte dinlenebileceğiniz ve yakın olabileceğiniz bir akşamı bir kenara koyun; birbirinizle düşüncelerinizi paylaşın, hayallerinizden ve korkularınızdan bahsedin. Kalpten bir bağ kurmanız ve içten konuşmanız size iyi hissettirecek.

Bugünarkadaşlarınız ve arkadaşlarınız için fazlasıyla kibar olmak isteyebilirsiniz. Gündüz vakti enerjisi insanları biraz fazla zorlayabilir, ve birisine fazla eleştirel yaklaşırsanız söylediklerinizi çok fazla üstüne alınması muhtemeldir. Ayrıca alaycı espriler yapmaktan da kaçınmak isteyebilirsiniz! Herhangi bir sert söz bugün gerçekten de geri tepebilir, bu yüzden insanlarla iletişim kurduğunuzda daha şefkatli olmaya çalışın.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Tuğladan duvara doğru koşuyormuş gibi hissedebilirsin - özellikle de günün erken saatlerinde. İyi haber şu ki akşama doğru ortalık biraz daha dinginleşecek. Duvara ne kadar baskı yaparsan, sana da o kadar baskı oluşur. Omuzların morarır, çok daha fazla enerji harcarsın. Bir adım gerilediğin takdirde, her şeyin ne kadar rahatladığını görürsün. Aslında içinden geçmek yerine duvarın etrafından dolanabileceğini de fark edebilirsin.Bugün istediğinizi kolay şekilde elde ettiğinizi göreceksiniz. Kendinizi net ve dolaysız bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bir satış yapmaya çalışıyorsanız, müşteriyi ikna etmek için en doğru kelimeleri bulacak ya da bir grup ya da organizasyon toplantısında konuşma yapıyorsanız, zorlanmadan etkili ve eğlendirici bir şekilde konuştuğunuzu fark edeceksiniz. Diğerlerini özgüvenli ve cesur yaklaşımınızla etkileyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

26 Aralık 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.31'den itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar bazı duygularınız değişebilir, bazı duygularınız güçlenebilir. İstek ve hedeflerinizde köklü bir değişime gidebilir, bir konudan vazgeçebilir, bir konudan uzaklaşabilirsiniz. Günün geri kalanında ise bu etkiler dağılmaya başlayabilir.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam koşullarının değişmesine ayak uyduruyorsun. Olaylar karşısında pozitif tarafta durman işlerinin hızlıca çözülmesini sağlıyor. İlişkisi hakkında sorunu olan yakın bir arkadaşına psikolojik anlamda yardımcı olabilirsin. Arkadaşların arasında gördüğün saygı ve sevgi artıyor.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda gösterişi seviyorsunuz ve bu sayede sürprizleriniz partnerinizin ayaklarını yerden kesebilirsiniz. Doyasıya yaşayın sevginizi, çünkü hak ediyorsunuz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün tadını çıkartabilen burçlardan biri olacaksınız. Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

26 Aralık 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamankinden daha fazla içinize bakıyorsunuz. Orada bulunabilecek herhangi bir ipucu gerçekten yok, ancak tüm konuyu düşündüğünüzden daha az önemsediğinizi keşfedebilirsiniz. Gerçekler sizi özgür bırakacaktır.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek zekanızla her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddi olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dikkatli bir şekilde kendinizi ifade edin. Egonuzu değil, fikirlerinizi savunun. Dürtüsel davranışlar özellikle kol veya parmaklarda, kazalara neden olur.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizden oldukça eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili birtakım değişimler söz konusu olacak. Fikirlerinizi doğru savunduğunuzdan emin olabilirsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 27" R
Ay
Balık
22° 41' 54"
Merkür
Koç
19° 00' 33"
Venüs
Boğa
06° 00' 48"
Mars
Koç
02° 51' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 33"
Satürn
Balık
16° 55' 30"
Uranüs
Boğa
22° 34' 50"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 10"
Lilith
Başak
23° 47' 21"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>