Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Rutinlerine Yenilik Getiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 30%

İçgüdülerinize güvenmenin zamanı geldi. Kalbinizin derinliklerinde bir şey hakkında güçlü bir his var. Sevdiğiniz biriyle ilgili bir şey hissetmiş olabilirsiniz ya daortamınızda olan bir şey hakkında bazı sezgileriniz var. İzlenimlerinize göre hareket etmekte tereddüt etmeyin. Sizi doğru yönde yönlendirmeleri için sezginize güvenebilirsiniz. Manevi duyularınıza göre hareket ederseniz gerçek bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Bugün duygusal ve hassas insanlara doğru çekilebilirsiniz. Yaratıcı olan arkadaşlarla biraz zaman geçirebilirsiniz ve hayal gücünüze ilham verebilirler. Bir kitap, bir senaryo ya da onlarla fikir alışverişinde bulunduğunuz bir sanat eseri için bir fikir aklınıza gelebilir. Yaratıcı tarafınızı ifade ederek eğlenin. Çok önemli bir ilhamı yakalamış olabilirsiniz!

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Çevrendekileri zekanla etkileyeceksin. Bir sosyal ortama girebilir ve dikkatli üzerine toplayabilirsin. İçindeki gösteri ruhu ortaya çıkacak. Çok kısa süre sonra da şakalar yapıp en sevdiğin karakterleri canlandıracaksın! Komedyenlikten ve kendini dışa vurmaktan çekinme. Yaratıcı, hayalperest bir moddasın. O halde bırak içindeki çocuk çıkıp oynasın!Toplumsal sorumluluklar bir anda seni vurabilir; herkes bir anda sana ihtiyaç duyabilir. Doğuştan kibar ve sosyal olarak dirayetli biri olarak, hiçbirini geri çeviremeyip hepsinin yardımına koşabilirsin. Fakat bugün kendini anlamak için iyi bir gün değil. O yüzden biraz daha dengeli hissedebilmek için kendine birkaç gün zaman tanı. Sonra insanlara LCV yap. Sadece canı gönülden destek olmak veya vakit geçirmek istediklerinle plan yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ne dersiniz? Bunu kesinlikle hak ediyorsunuz. Ne de olsa arada bir bu yarış atı halinden sıyrılmak lazım. Gerçekten halletmeniz gereken bir şeyler varsa bile, sonrası için eğlenceli ya da dinlendirici bir şeyler planlayabilirsiniz. Öğleden sora bir şekerleme yaparak ya da eve yemek sipariş ederek kendinizi şımartın. Keyifli bir yürüyüş ya da uzun bir banyo yapın. Kendinize bakmak için çalışmak kadar dinlenmeniz de gerekli.

24 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar tembellikler, dağınıklıklar olabilir. Aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Bu saatten sonra daha hızlı sonuçlar alabilir, finansal konularda hedeflerinize ulaşabilir, beklediğiniz bir ödeme ve kazancı sağlayabilirsiniz.

24 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim vaktinin geldiğini hissediyorsun. İdeal kilona ulaşmak için spora yapmaya başlayabilirsin. Çalışan bir Koç burcuysanyerinde seni baskı altına almaya çalışan ekip arkadaşlarına karşı sessizliğini bozuyorsun. Hızlı başlangıçlar yapmaktan kaçınmalısın. Yenilikleri kanıksamakta zorlanabilirsin.

24 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan giderlerin ortaya çıkması sizleri sarsabilir. Ama çözümü hızlıca bulacağınıza inanmalı, keyfinizi kaçırmamalısınız. Süreci yönetmek adına ailenizden de destek alabilirsiniz.

24 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde para durumunuzla ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak isteyebilirsiniz.

24 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zorlukların beraber üstesinden geldiğiniz kişilere sevginizi göstermek etrafınızdaki sevgi ve minnet aurasını da arttıracaktır.

24 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

24 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı arkadaşlıklar sonsuza dek sürmez. Bunu anlamak için daha kaç tane dost kazığı yemeniz gerekiyor? Bırakın inceldiği yerden kopsun.

24 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İddialı bir gün. Kendinizle ilgili düşünce ve duygu yenilikleri içindesiniz. Mars, burcunuzda ilerlerken duygusal dürtüleriniz yüksek. Anlamsız takıntılardan uzak durmak için çaba göstermelisiniz. Bocalama olasılığınız var.

24 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın.

24 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla karşılaşacaksınız ve kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Bugünyerinizde çok enerjik ve çalışkan olacaksınız. Kendinize sosyalleşmek için zaman ayırın ve hayatın tadını çıkarın.

24 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili yersiz korkularınızdan bir an önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerdehayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi

24 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>