Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Politik Davranabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 30%

Bugün sizin için harika bir gün olabilir. Şu andaki gezegensel uyum, geleceğe doğru ilerlememize yardımcı olan belirleyici eylemlerin bir göstergesidir, siz de gelecekteki günler veya yılların dönüşümü için zincirde bir halka olabilirsiniz. Bu, bazı yaratıcı düşünceleriniz varsa kariyerinizi gerçekten sarsabilir, aynı zamanda aşk hayatınızı da!

Hareket etme zamanı geldiğinde nasıl anlayacaksınız? Kendinize güvenin, bileceksiniz. Bugün fırsatlar için özellikle uyanık olun, çünkü büyük olasılıkla, bir kapı açılmak üzere. Diğer insanlar anahtar deliğine bakabilir ve boş bir koridor görebilir, ancak sizin çok fazla fırsat göreceğiniz kesin. Yaratıcı doğanız görünüşte işe yaramaz bir tüneli karlı bir altın madeni haline getirebilir.

Abiniz, ablanız veya komuşunuz uzak bir yerlere taşınmak zorunda kalabilir. Bu sizin için duygusal anlamda bir burkulma olabilir ve bu kişiyle duygusal bir konuşma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gidiyor olması kolay değil fakat bu durum yalnızlık konusunda size değerli bir ders verebilir. Ancak bugünden sonra, hoşunuza gitmese de muhtemelen bu fikre alışmaya başlayacaksınız. Sabırlı olun!

Güvensizlik hissi seni yiyip bitirebilir. Herkes bu tarz hisleri zaman zaman deneyimler - belki başkaları daha da fazla deneyimler. Genellikle, bu his korkudan doğar: reddedilme korkusu, başarısızlık korkusu ve hatta başarıdan korkma... Her biri kaygı hissinin suçlularıdır. Hislerinin altında yatan nedeni bulmak için biraz vakit ayır. Böylece bunları ardında bırakıp; karşına çıkan fırsatlara odaklanabilirsin.Bugün biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ne dersiniz? Bunu kesinlikle hak ediyorsunuz. Ne de olsa arada bir bu yarış atı halinden sıyrılmak lazım. Gerçekten halletmeniz gereken bir şeyler varsa bile, sonrası için eğlenceli ya da dinlendirici bir şeyler planlayabilirsiniz. Öğleden sora bir şekerleme yaparak ya da eve yemek sipariş ederek kendinizi şımartın. Keyifli bir yürüyüş ya da uzun bir banyo yapın. Kendinize bakmak için çalışmak kadar dinlenmeniz de gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzak bir akrabayla iletişime geçmek gelebilir içinizden. Belki arkadaşa ihtiyacı olan yaşlı bir büyük halanız vardır. Onu arayabilir ve birlikte yiyeceğiniz bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Düşünceliliğiniz ve arkadaşlığınız takdir edilecek. Ya da belki büyük anne ve büyük babanızı bir süredir ziyaret etmemişsinizdir. Onlara biraz ilgi ve şefkat göstermek için yanlarına uğramak hoşunuza gidebilir.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karmaşık veya zorlu bir durumu çözebilirsiniz. Mücadele etmek ve kararlı kalmak ile pes etmek ve geri çekilmek arasında kalabilirsiniz. Özgür iradenizle, kendi kararlarınızla hareket etme zamanı. Gerilim ve agresyona dikkat.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin konusunda ortaklık kurduğun insanlara karşı politik davranabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı tarafın ciddi fikirler konusunda samimi olduğunu düşünüyorsun. Onu aile ile tanıştırmak isteyebilirsin. Bugün iletişim diline dikkat etmelisin. Söylediklerin yanlış anlaşılmaya müsait olabilir.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne oldukça enerjik başlıyorsunuz. Bedeninizin sağlığı ruhunuzdaki sevgiden gelmektedir. Duygularınızı oldukça açık gönüllülükle ifade etmeniz bugün size aşkın kapılarını aralayabilir.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi partnerinizle romantik bir ilişki yaşamaya adayın ve sonuçta sevginizin gördüğü karşılık ile mest olun. Mutluluğunuzu sevdiklerinizle paylaşarak büyütebilirsiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hareketli bir gün sizi beklerken gücünüzü ortaya koymak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. İddialı ve rekabetçi yönlerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız olduğu yerde sayıyor. Yeni insanlarla tanışmak için hangi adımları atmalısınız? Sosyal medyada çevrenizi genişlet iyi bir fikir olabilir.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde işlerinizi toparlamakla uğraşırken detaylara, incelik, hassasiyet gerektiren konulara daha çok dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise kendinizi daha rahatlatıcı koşullar içinde bulabilir, daha özgür ve serbest hareket edebilirsiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda gelişebilecek her türlü değişikliğe kendinizi hazırlayın. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün eleştirilere alışılmadık derecede duyarlı olacaksınız.

23 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizde bulunan birinden çok hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinize gereksiz yere baskı uyguluyorsunuz. İş hayatınız yoğun bir tempoya giriyor. Bu durum size biraz sıkıntı verse de, dişinizi sıkıp, ortama ayak uydurursanız son derece büyük maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Tamamen umudunuzu kestiğiniz maddi bir konuda yüzünüz gülecek. Beslenmenize dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 54" R
Ay
Başak
28° 05' 37"
Merkür
Boğa
03° 18' 58"
Venüs
Boğa
23° 08' 05"
Mars
Koç
13° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 58' 13"
Uranüs
Boğa
23° 23' 14"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 17"
Lilith
Başak
25° 19' 54"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>