Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Parasal Anlamda İpler Elinde Olmalı Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmeniz için iyi bir gün. Samimiyet ve arkadaşlık duygularından son zamanlarda yoksun kalmış olabilirsiniz. Birlikte dinlenebileceğiniz ve yakın olabileceğiniz bir akşamı bir kenara koyun; birbirinizle düşüncelerinizi paylaşın, hayallerinizden ve korkularınızdan bahsedin. Kalpten bir bağ kurmanız ve içten konuşmanız size iyi hissettirecek.

Bugünarkadaşlarınız ve arkadaşlarınız için fazlasıyla kibar olmak isteyebilirsiniz. Gündüz vakti enerjisi insanları biraz fazla zorlayabilir, ve birisine fazla eleştirel yaklaşırsanız söylediklerinizi çok fazla üstüne alınması muhtemeldir. Ayrıca alaycı espriler yapmaktan da kaçınmak isteyebilirsiniz! Herhangi bir sert söz bugün gerçekten de geri tepebilir, bu yüzden insanlarla iletişim kurduğunuzda daha şefkatli olmaya çalışın.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Tuğladan duvara doğru koşuyormuş gibi hissedebilirsin - özellikle de günün erken saatlerinde. İyi haber şu ki akşama doğru ortalık biraz daha dinginleşecek. Duvara ne kadar baskı yaparsan, sana da o kadar baskı oluşur. Omuzların morarır, çok daha fazla enerji harcarsın. Bir adım gerilediğin takdirde, her şeyin ne kadar rahatladığını görürsün. Aslında içinden geçmek yerine duvarın etrafından dolanabileceğini de fark edebilirsin.Bugün istediğinizi kolay şekilde elde ettiğinizi göreceksiniz. Kendinizi net ve dolaysız bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bir satış yapmaya çalışıyorsanız, müşteriyi ikna etmek için en doğru kelimeleri bulacak ya da bir grup ya da organizasyon toplantısında konuşma yapıyorsanız, zorlanmadan etkili ve eğlendirici bir şekilde konuştuğunuzu fark edeceksiniz. Diğerlerini özgüvenli ve cesur yaklaşımınızla etkileyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplumsal sorumluluklar bir anda seni vurabilir; herkes bir anda sana ihtiyaç duyabilir. Doğuştan kibar ve sosyal olarak dirayetli biri olarak, hiçbirini geri çeviremeyip hepsinin yardımına koşabilirsin. Fakat bugün kendini anlamak için iyi bir gün değil. O yüzden biraz daha dengeli hissedebilmek için kendine birkaç gün zaman tanı. Sonra insanlara LCV yap. Sadece canı gönülden destek olmak veya vakit geçirmek istediklerinle plan yap.

25 Aralık 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda düzenlemelere gidebilir, harcamalar yapabilirsiniz. Yaşamda güvende olma isteği artabilir. Bu duyguyla ilişkilerde ve finansal konularda güven arayışında olabilirsiniz.

25 Aralık 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışveriş alışkanlığını abartabilirsin. Kartlar ve bankalar ile olan işlerin artabilir. Harcamalarını kontrol altında tutmalısın. Dış görünüşüne önem veriyorsun aldığın kıyafetleri iyi taşıyor olman çevren tarafından beğenilmeni sağlıyor. Örnek alındığını ya da taklit edildiğin hissine kapılabilirsin.

25 Aralık 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaygılarınız ve sizi engelleyen konulara karşı biraz tepkisel olabilirsiniz. Mümkün oldukça içinizde huzursuzluk yaratan şeylere karşı tepkisel olmamaya özen gösterin. İlişkilerde kendinizi bir boşlukta hissederseniz bunu hemen karşı tarafla paylaşmamalısınız.

25 Aralık 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

25 Aralık 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz mantıklı, dürüst ve tutarlı iletişim kullanarak başarılı oluyorsunuz. Bastırılmış öfke zamansız, yersiz ve gereksiz tartışmalara yol açar.

25 Aralık 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Aralık 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde biraz daha sakin ve konforlu kalmak isteyeceğiz. Güvenlik alanından çıkmak istemeyebiliriz. Kariyer alanında nasıl ilerlemek istediğimize dair sürpriz konuşmalar ve haberler alabiliriz.

25 Aralık 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde yaşadığınız inişli çıkışlı durumlar için önleminizi almalısınız. Karşınızdaki kişiye kendinizi anlatmak yerine susmayı tercih etmelisiniz. Bugün küçük çatışmalar büyük sorunları da beraberinde getirebilir.

25 Aralık 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Aralık 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki problemlerinizi çözmenin en iyi yolu birbirinizi dikkatli bir şekilde dinlemektir. Çalışma arkadaşlarınıza olan bakış açınız değişecek. Çevrenizdeki insanların kusurlarını görmezden geliyorsunuz.

25 Aralık 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz..

25 Aralık 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 54" R
Ay
Başak
28° 05' 37"
Merkür
Boğa
03° 18' 58"
Venüs
Boğa
23° 08' 05"
Mars
Koç
13° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 58' 13"
Uranüs
Boğa
23° 23' 14"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 17"
Lilith
Başak
25° 19' 54"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>