Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 30%

Üzgünüz, ama önümüzdeki gün biraz yorucu olacak. Kariyer hedeflerinize doğru ilerlemek için ayırdığınız enerji miktarı göz önüne alındığında, çabalarınızın çok az etkisi olduğunu görebilirsiniz. Gerileme yoksa, o zaman işler yerinde sayacak. Bugün, her şeyden vazgeçtiğinizi hissedebilir ve bir farkındalık krizi yaşayabilirsiniz. Cesur olun. Yarın her şey daha net olacak.

Bir otorite figürünün işiniz veya araştırmanız için sizi ödüllendireceği gün yakında gelecek. Ancak o zaman kendinizin toplum tarafından enayi yerine konmaya izin verdiğinizi anlayacaksınız. Aksine inandığınız kadarıyla, toplum sizi engellemeye ya da sizi kim olduğunuzdan alıkoymaya çalışmıyor, ancak öncülerin bazı sonuçlar ortaya koyana kadar tanınmıyor olduğu da doğru.

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Bugün biraz utangaç hissediyorsun. Düşüncelere dalıp durabilirsin. Bir ton şeyle meşgul olup etrafta koşuşturmamaya çalış. Meditasyona ve berrak bir perspektif kazanmaya ihtiyacın var. Fikirlerini günlüğe döksen iyi olabilir. Veya fikirlerini görünür kıl ve sesli düşün ki düşüncelerini organize et. Bir eylem planından sonra daha iyi hissedeceksin.Muhtemelen çok yoğun bir gün geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kıvrılmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biri veya bir şeyler sizi harekete geçmeye teşvik edebilir. Onları alt edip önce kendinizi motive etmeniz en iyisi olacaktır. Kızgın demirle damgalanmadan sürüden ayrılın. Kendi belirlediğiniz yöne doğru koşun. Kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda bazı çatışmalar yaşamanız olası. İnsanlar inatçı olmaya meyillidir, o yüzden ikilemlere hazır olun.

31 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerilimli durumlardan, karmaşık duygu ve düşüncelerden uzaklaşma zamanı. Faydasız olanı bırakmalı, inatçılık ve hırstan kaçınmalısınız. Sağlıkla ilgili gündüz saatlerinde hassasiyetleriniz olabilir. Akşam saatlerinde enerjiniz yükselebilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her işin kolayına kaçmak isteyebilirsin. Kendini çok yorduğunu fark ediyorsun. Dinlenmek senin de hakkın. İlişkisi olan bir Koç burcuysan onunla uzun uzun mesajlaşmanız gereken konular olabilir. Kendi açıdan mantıklı konulara değinsen de karşı taraf alınganlık gösterebilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltınız sizi geçmişe götürüyor olabilir. Geçmişte kalmayı seçen biri olmasanız da bir kafa karışıklığı yaşıyorsanız, yapmanız gereken her zamanki gibi ileriye dönük düşüncelerinize sarılmaktır. Unutmayın, sizin enerjiniz umut dolu anlar için programlandı. 

31 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Başkalarının sözlerinden etkilenebileceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız durumlar oluşabilir. Hayatınızda uğraştığınız durumlara yön vermek isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toplumsal bilincinizin belirgin olarak gelişeceği bugünlerde dostluklarınız daha da sağlamlaşabilir zira empati hassasiyetiniz kimseyi kırmanıza izin vermeyecek.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü dolunay ev ve aile yaşamınızla ilgili farkındalıkları beraberinde getirirken geçmişe dair bazı konuları artık daha iyi görüp anladığınızı düşünebilirsiniz. Bununla bağlantılı olarak da ev ve aile yaşamınıza ilişkin kararlar alabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi çok şaşırtacak bir haber alabilirsiniz. Bu haber önümüzdeki 3 ay alacağınız kararlarla doğru orantılı olacak.

31 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte yönetici, otorite konumunda kişilerle ve patronlarınızla iletişiminiz artabilir. İş toplantıları ve seyahatleri yapabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugünyerinizde çok yaratıcı ve çalışkan olacaksınız. Gelecek hakkında çok düşünüyorsunuz ve hedeflediğiniz noktaya ulaşabilmek için çok çalışıyorsunuz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Yönetici gezegenlerinizden Mars, çalışma alanınızda size gereken her türlü desteği ve enerjiyi veriyor. Bilinçaltı motivasyonunuz oldukça belirgin ve yönlendirici seyrediyor

31 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 27" R
Ay
Balık
22° 41' 54"
Merkür
Koç
19° 00' 33"
Venüs
Boğa
06° 00' 48"
Mars
Koç
02° 51' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 33"
Satürn
Balık
16° 55' 30"
Uranüs
Boğa
22° 34' 50"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 10"
Lilith
Başak
23° 47' 21"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>