Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Saygınlığın Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2020, Salı

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Şu anda biraz spor yapmaya ve fiziksel aktiviteler içinde olmaya hazır olabilirsin. Muhtemelen bugün çok fazla enerjiniz var. Yoğun bir egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Vücudunuza iyi bakarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Biraz ter atın ve bu sinir bozucu hayal kırıklıklarının bir kısmını serbest bırakın!

Cüzdanınızı sıkı tutun çünkü tuhaf bir şekilde tamamen gereksiz şeylerde büyük miktarda harcama yapabilirsiniz. Paranızı daha iyi bir şekilde ya da en iyi şekilde harcama konusunda düşünmelisiniz, başka bir şey değil. Paranızı harcamak yerine ihtiyacı olanlara zamanınızı harcamaya ne dersiniz?

Bugün senin için oldukça üretken bir gün olabilir; fakat bütün ilgiyi üzerine toplamak adına gereksiz bir çaba göstermediğine emin ol. Başkalarının da kendilerini ifade edebilmesine ve ilgi görmelerine izin ver. İnatçı tavırların ise başını belaya sokabilir. Fikirler önemlidir; o halde insanlara kendi fikirlerini sunması için alan tanı. Sabrına ve hoşgörüne minnettar kalacaklardır.Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere'sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karakterinin dışında olduğu düşünülen hareketlerinle ve sözlerinle birkaç insanı şaşırtabilirsin. Eğer normal sen gibi davranmazsan veya düşünmezsen şaşırma. İçinde bir yerlerde çılgın bir dürtü var ve ilgiyi üzerinde istiyor. Bırak o dürtü parlasın. Mesela kalabalığın içinde dikkat çekecek parlak ve betimleyici kıyafetler giymeyi deneyebilirsin.

29 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında gecikme ve aksaklıklarınız olabilir. Zihin daha dağınık olabilir, hızlı kararlar alabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra duygusal ve zihinsel tarafta netleşebilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarında fedakârca davranmak saygınlığını artırıyor. Çalışan bir Koç burcuysan istediğin statüye kavuşabilirsin. Aile büyüklerinin sağlığına olan düşkünlüğün artabilir. Onlardan merhametini esirgemiyorsun. Arkadaş grubunda yapılan bazı adaletsizlikleri eleştirebilirsin.

29 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılı bir duruş sergilemeniz sosyal çevrenizin de değişimini beraberinde getirebilir. Güveneceğinizden emin olmadığınız kişiler varsa konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Bazı gerçekler ortaya çıkacak ve sizler yeni yollar belirleyeceksiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin çekiminize kapılması ve seçenek bolluğu arasında kararsızlık yaşayabilir ayrıca mevcut ilişkinizi de bitirip bitirmeme hususunda istemsiz zaman kaybedebilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Henüz doğru yerde değilmiş gibi hissetmenize rağmen bugün o büyük kararı verebilirsiniz. Gerçekten ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahipsiniz, bu yüzden devam edin!

29 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapınız açık.

29 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

29 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aileye ilişkin konular bugün önem kazanabilir. Geçmişle ilgili anılarınız, yaşantılarınız gündeme gelebilir. Kendinizi daha enerjik ve hareketli hissedebilir, kararlı ve iddialı bir duruş sergileyebilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi,temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk duygunuzu gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Kardeşler arası para alış verişi gündeme gelebilir. Arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 53" R
Ay
Balık
23° 48' 39"
Merkür
Koç
19° 03' 34"
Venüs
Boğa
06° 06' 27"
Mars
Koç
02° 55' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 37"
Satürn
Balık
16° 55' 53"
Uranüs
Boğa
22° 35' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 26"
Lilith
Başak
23° 47' 51"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>