Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Düşüncelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

İçinizden bir ses bugün yavaşlamanız için sizi uyarıyor. Bir mola verip liderliği başkasına devrederseniz, muhtemelen en iyisini yaparsınız. Evdeki işlere yoğunlaşın ve sevdiklerinizle ilgili sorunlara kulak verin. Zihinsel bir tartışmanın olması oldukça muhtemel. Bilinçli olarak fark etseniz de etmeseniz de, ele alınması gereken ciddi konular var.

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

Eğer bir şeyler sana doğru gelmiyorsa, bırak gitsin; uzaklaş. İçgüdülerin en iyisini bilir! Düşüncelerinin da oldukça berrak olduğunu göreceksin ve seni mutsuz edebilecek şeyler de yok denecek kadar az olacak. Duygularını açıkça ve dürüstçe gösterebilirsin, öyleyse üzerinden atmak istediğin bir şey varsa; bunu yapmak için doğru zaman. Rasyonel ve nedensel konuş.Bugün size sinirli ya da kızgın olan birisi, belki de bu kişi bir akrabanız, arayabilir. Nazik sözler duymayı bekliyor olabilir, bunun için de siz seçileceksiniz. Bugün bir şeyler yazmak için uygun bir gün; bir arkadaşınıza mektup yazmak olsun ya da romanınızın ilk bölümü olsun önemli değil. Kelimlere olan yatkınlığınız yüksek bir seviyede seyrediyor. Eğer bir gruba bir şeyler öğretmek ya da bir konuşma yapmak niyetindeyseniz, kelimelerin akıp gideceğinden emin olabilirsiniz! Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir nedenden dolayı tartışma çıkarmayı planlıyorsan, savunacağın güçlü kanıtlara ve görüşlere sahip olduğuna emin ol. İnsanlar ağzından çıkanlara öyle kolayca ikna olmayabilir. Fikirlerini değiştirmen tereyağından kıl çekermiş gibi olmayacaktır. Bugün dışarı çıkıp ormanda minik bir yürüyüş yapmak için harika bir gün. Toprağa; doğana geri dön. Yaşam alanına da yeşillik kat- çiçek açan güzel bitkilerle yaşam alanını süsle.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz, mutluluk ve iç huzurunuz artıyor. İlişkilerden yana beklentilerinizi bulabilir, gün içinde isteklerinizi gerçekleştirme noktalarında şanslar yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkileriniz güçlenebilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dönemlerde düşüncelerin giderek derinleşiyor. Her şeyi sorguladığın günlerden geçiyorsun, arkadaşlık ilişkilerini de masaya yatırırken bulabilirsin kendini. Öğleden sonra gelecek bir telefonla birçok soru işaretin netleşecek. Yine de karar verirken acele etmekten kaçınmalısın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızın sakinliği sizleri olumsuz etkiliyor olabilir. Sahiplenici özelliğiniz duygularınızı abartılı yansıtmanıza neden olsa da içinizden geldiği gibi yaşamanız sizi daha huzurlu kılacaktır. Hislerinizi açıklamak için harika bir gün. 

2 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha fazla ortaya koymaya çalışabilirsiniz. Ancak bu konuda ve aşk hayatında bazı zorluklar gündeme gelebilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Karşılıklı doğabilecek ego problemlerine dikkat etmelisiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah bir sürpriz bekleyerek uyanmayabilirsiniz ama kesinlikle görünürde bir tane var. Neyse ki, sürprizler en sevdiğiniz şeylerin başında geliyor, bu yüzden biraz olsun sevineceksiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konulara daha ince bir yaklaşım göstereceksiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Enerjinizi yansıtmayı başarıyorsunuz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatı ve kariyerinizle ilgili konularda kısıtlanmış hissetseniz de öğleden sonra daha iyimser bir ruh hali içinde olabilir, paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Uzaklardan gelen haberler iyilik getirebilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınız ile özel hayatınızı birbirine karıştırmamaya çalışın. Finansal durumunuz ile ilgili karşınıza çok büyük fırsatlar çıkabilir. Kendinizi çok üzgün ve yalnız hissederseniz, aile bireylerinizden destek alın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olarak son derece anlayışlı olacağınız bugün, birlikte olduğunuz kimseden de anlayış göreceksiniz. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 44" R
Ay
Yay
00° 33' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 50' 54"
Mars
Balık
26° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 06"
Satürn
Balık
16° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 15"
Lilith
Başak
22° 52' 26"
True Node
Koç
15° 33' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>