Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Bunalmış Hissediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün içinizde çiçeklenen bir şey var. Son birkaç günün yoğun baskısı azaldı ve işinizi artık eğlenerek yapabileceksiniz. Vücudunuza daha fazla dikkat ederseniz iyi olur, daha fazla aerobik egzersiz yapmaya çalışın ve yağ ve şekeri azaltın. Sağlıklı alışkanlıklar kazanın.

Bir Koç olarak, bir şeylerin gerçekleşmesi için hayal etmenin yeterli olmadığını çok iyi biliyor olmasınız. Ama bunu gerçekten bildiğinizden emin misin? Bugün, hala aklınıza takılan bu tür yanlış umutlardan kurtulmayı düşünmek isteyebilirsiniz. Çok çalışan insanların hayallerinin gerçek olmasına inanmak çok daha gerçekçi.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Havaya işleri hızlandıran canlı bir enerji hakim; o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Çevrendeki insanların sebep olabileceği anlaşmazlıkların modunu aşağı çekmesine izin verme. Ayrıca herkesin senle aynı frekansta ya da dalga boyunda olduğunu düşünme. İnsanların modları ve tavırları seni şaşırtabilir. Hatta kendini bile şaşırtabilirsin. Böyle bir günde her şeyi ciddiye al!Sizinki gibi dolu bir adres defteri olan birisiyle sıkılmak imkansız. Size dinlenmek yok! Ancak, gerçek arkadaşlarınızla hayatınızda çok da yeri olmayıp sizi anlamaya çalışan diğer insanları birbirinden ayırmak için zor zamanlar yaşayacaksınız. Gününüzü ilişkileriniz açısından temizlik yaparak geçirin. Kişisel hayatınızın buna gerçekten ihtiyacı var…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının beklentilerine de bir göz atmanız gerekebilir. Bu özellikle yakın zamanda bir anlaşmazlık yaşamanız durumunda ortaya çıkacak. Biri sizi mükemmeliyetçi olarak görüyor ve sizin için yeterli olmadığını düşünüyor olabilir. Bu, bazı eleştirilerden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir. Bugün başkalarıyla olan ilişkilerinizde ne istediğinizi düşün. Ayrıca, bunu muhattapına iletmek için zaman ayırmanız gerekebilir.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde yeni bir sayfa açılabilir. İlişkilerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlar, sosyal çevre ön planda olabilir. Estetik konulara daha fazla önem verebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay sabah saatlerinde güneşinizin karşısına geçiyor. Alacağın son dakika haberleri dikkatini dağıtabilir. Bugün kendini sıkışmış hissedebilir, birtakım vesveselerin içerisinde bulunabilirsin. Dostlarınla yapacak olduğun konuşmalar daha sakin hissetmende yardımcı olacak. Farklı etkinlik arayışlarında olabilirsin.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize hakim olmakta zorlanıyorsanız yoğun çalışma temponuza biraz ara vermelisiniz. Strese bağlı sağlık sorunlarıyla karşılaşmamak için kendinize zaman tanımalı, hatta mümkünse bir sağlık kontrolünden geçmelisiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde olaylara karşı daha iyimser tavır sergileyebilirsiniz. Gün boyu enerjilerin akıcı olması sizin dengede kalmanızı sağlayacak. İkili ilişkilerde bazen küçük tartışmalar yaşanabilir. Ruhsal ve bedensel uyumunuz sayesinde bu durumların üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler, eşli ve ortaklı konular bugün gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Diyaloglar önem kazanabilir, ilişkinizde, birlikteliğinizde denge, eşitlik ve uyumu daha fazla gözetiyor olabilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kesinlikle harika bir enerjiniz var. O özel kişiyle konuşun, onu esprili sohbetinizle şaşırtacaksınız!

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız nedeniyle yenilikler ilginizi çekmesine rağmen, çevresel koşullar uygun olduğunda daha cesaretli davranacaksınız.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize duygularınızı net bir şekilde ilettiğinizden emin olun. Günün sonunda beklenmedik bir miktarda gelir elde edebilirsiniz. Bugün kendinizi duygusal olarak çok güçlü ve kararlı hissedeceksiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olabilir. Gizli aşk maceralarına atılabilir, heyecan verici olaylarla karşılaşabilirsiniz. İstekleriniz yükseliyor. Çalışma ortamındaki insanların sizi yönlendirmelerine izin veriyorsunuz. Bu durum size zarar veriyor. Bir taraftan anlaşılmamak bir taraftan da yakın olduğunuz insanlarla ilişkilerinizin bozulması canınızı sıkabilir. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz. Hastalık konusunda aşırı titiz olmanız, sık sık hastalanmanıza sebep oluyor.

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 22" R
Ay
Akrep
18° 29' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 39' 31"
Mars
Balık
25° 45' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 42"
Satürn
Balık
16° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 03' 20"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 56"
Lilith
Başak
22° 46' 01"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>