Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Bugün sabırlı olmaya yönelmelisin. Yüzlerce görev bitirme modunda olabilirsin ama bir kerede bir proje çok daha gerçekçi görünüyor! “Büyük bir atılım”ın hayalini kuruyorsun, adeta Hollywood senaryoları tarzı bir şeyler bekliyorsun. Kariyerin adına belirli kapılar açılmadan önce biraz daha vakit geçmesi gerekebilir. Şimdilik sakince nefes al ve rahatla! Başarı seni yakında bulacaktır.Günü biraz stresli bulacak olsan da, hırsların, bugünün hayatında kilit bir öneme sahip olduğu şeklinde seni ikna edecek. Son zamanlarda ilham ve motivasyon eksikliği yaşamış olsan da, şu sıralar önüne sunulacak fırsatı asla kaçırmamalısın. Gelecek için, seninle birlikte şekillenecek olan, yeni bir dilekle karşılaşabilirsin. Carpe diem!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinki gibi dolu bir adres defteri olan birisiyle sıkılmak imkansız. Size dinlenmek yok! Ancak, gerçek arkadaşlarınızla hayatınızda çok da yeri olmayıp sizi anlamaya çalışan diğer insanları birbirinden ayırmak için zor zamanlar yaşayacaksınız. Gününüzü ilişkileriniz açısından temizlik yaparak geçirin. Kişisel hayatınızın buna gerçekten ihtiyacı var…

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve ilişkilerinizde önemli bir yol ayrımı, açığa çıkan bir durum ve sonuçlanmalar gündeminizde olabilir. Bazı kararlarınızla ilgili akıl ve duygu ayrılabilir. Bazı durumlar iradeniz dışında ilerleyebilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair yeni kararlar alacağın bir dönem seni bekliyor. Günlük rutinlerini değiştirmek, hayatında farklı şeyler yapmak isteyebilirsin. Rutinlerinin değişmesi aşk yaşantına da yansıyabilir. Değişimi kucaklamak sana iyi gelecek. Yalnız bir Koç burcuysan, “hayatımın aşkı” diyebileceğin kişi karşına çıkabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde zihinsel karışıklıklar yaşayabileceğiniz bir gün. Karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Yanlış yapma endişesi sağlıklı düşünmenize engel oluyorsa istişare ederek kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Bir bilene sormak her zaman kazandırır.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Mahkeme ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma yapacağınız konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Uğraştıran konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konulara yoğunlaşabilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonunda Mars burcunuzdan çıkıyor ve sizi biraz da olsun rahatlatıyor. Stres ve endişeniz bu sayede azalacak. 4 Mart'a kadar biraz daha fazla finansal konulara odaklanmaya başlayacaksınız.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara kesinlikle farklı açılardan bakmaya devam etmelisiniz. Şu an ve yakın geleceğiniz için doğru strateji budur. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek güçtesiniz. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha şefkatli olmaya çalışın. Finansal olarak olmak istediğiniz yerdesiniz ve kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Sevdiğiniz insanlar ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyuş biçiminiz çok sert. Sevdiğiniz kişi de çok alışık olmadığı bu durum karşısında bocalayabilir. Neyse ki akşama daha iyimser bakabileceksiniz. Mesleğinizle ilgili yeni projelerin temellerini atmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zihinsel ve entelektüel olarak o kadar aktifsiniz ki, ürettiğiniz fikirler herkes tarafından takdir edilecek. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 33" R
Ay
Akrep
26° 51' 05"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 29' 08"
Mars
Balık
26° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 01"
Satürn
Balık
16° 10' 14"
Uranüs
Boğa
22° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 46' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 14"
Lilith
Başak
22° 50' 29"
True Node
Koç
15° 34' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>