Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Tabii ki, sevdiğiniz insanların etrafınızda olması sizi en çok mutlu eden şey. Ve önümüzdeki gün kendinizi böyle hissetmeniz muhtemel. Hem tavsiye almak hem de sizi sevdikleri için sizinle olmak isteyebilirler. Karakteriniz kesinlikle sıcak ve güven dolu bir yapınız var. Yani böyle bir gün tam size göre olacak!

Hiç düzgün bir şekilde açıklanmamış olan işi yapmak için size bir görev verildi mi? Eğer öyleyse, kendinizi kayıp hissediyor olabilirsiniz. Ne yapmalı? Bu işi atayan kişiye geri dönmek ve daha fazla ayrıntı istemek en iyisidir. Bu geçici olarak alçakgönüllülük göstermek demek olabilir, ama unutmayın: aptalca bir soru sormak aptalca bir hata yapmaktan daha iyidir! Ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilene kadar ilerlemeyin.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

İçsel gücün ve farkındalığın oldukça doğrulanacak. Bazı derin rüyalar ve vahiyler derinlerinde bir yerden kendini gösterebilir ve eski travma ve fobilerini özgür bırakarak her zamankinden daha özgüvenli hareket edebilmen için sana yol açabilir. Fiziksel enerjin yüksek, yine de uykunu aksatma. Ayrıcı içgüdülerin de sağlam ve sana insanlara dokunabilme şansı sunuyor. Bu durumdan faydalan!Bugün hayatınızdaki özel insanlarla dışarı çıkmak ve onlarla bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Günün gezegen açıları, bugünü, insanları bir araya gelecekleri mükemmel bir gün haline getirmek için planlar yapıyor! Merak ettiğiniz ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer var mı? Eğer öyleyse, bugün gidin oraya. Ailenizi ya da arkadaşlarınızı toplayın ve eğlenceli bir gün geçirmek için dışarı çıkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihinsel bir karmaşa yaşayabilir, stres ve sıkışmışlık hissi hissedebilirsiniz. Karar almak ve harekete geçmek noktasında aceleci olmamalı, şartlarınızı zorlamamalısınız. İlerleyen günlerle netleşmeler yaşıyor olacaksınız.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay su burcunda hareket ediyor. Ülkenin gündemi değişirken, senin de gündemin değişebilir ve maddi konulara ağırlık verebilirsin. Yatırım yapma arayışında çevrendeki kaynaklara göz gezdirerek, güvendiğin kişilere fikir danışabilirsin. İkili ilişkilerinde hassas bir dönemden geçerken durumu kontrol altına almanda fayda var.

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda kendinizi çıkmaza sürüklüyor olabilirsiniz. Duygularınızın sesini dinlemeniz maddesel düzende hatalara sebep olabilir. Duygu ve mantık ikilisini maddi koşullarınız için bir arada yönetmelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda kriz yaratan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün yaşayacağınız olaylarda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Sonunda duygusal yenilenme içine girebilirsiniz. Akşamüstü harcamalarınızı abartma eğiliminde olabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bolluk ve bereketin hayatınızda hüküm süreceği bir gündesiniz. Maddi konularda elinize beklemediğiniz yerden para gelebilir ya da paranız bereketlenebilir.

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlk başta gerçeklikten ne kadar kopuk hissederseniz hissedin, bugün anı yaşıyorsunuz. Bunu size hatırlatacak bazı önemli olaylar yaşayabilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevrenizde kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılandüzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Kafanızın karışık olmasına rağmen birlikte çalıştığınız kişilerindisiplinleri sizin için çok önemli.

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize aşk dolu gözlerle bakıyorsunuz. İş yerinizdeki bazı meslektaşlarınızdan hoşlanmıyorsunuz. Hayatınızda olan her türlü olumsuz şeye rağmen yaşamayı seviyorsunuz ve çok enerjiksiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş ortamlarında yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir karar vermekte aceleci davranmayın. Yanılgılara düşebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak için güçlü arzularınız var, fakat üzerinde plan yapmak, düşünmek için daha uygun zamanı bekleyin. Duygularınızla hareket ederseniz yanılmazsanız ama arzularınıza yenik düşerseniz kayıplar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir.

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 54"
Ay
Akrep
26° 31' 41"
Merkür
Koç
26° 31' 34"
Venüs
Balık
21° 49' 11"
Mars
Balık
05° 06' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 51"
Satürn
Balık
13° 19' 16"
Uranüs
Boğa
20° 40' 11"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 13"
Lilith
Başak
19° 48' 56"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>