Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dağınık Bir Gündesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 70%

Kararlı zihniniz size diğer dünyaları keşfetmenize izin veren çok fazla güvenlik sağlıyor. Uydu istasyonunuzun bir şekilde çalışmasını sağladınız ve artık geri çekilebileceğiniz güvenli bir tesisiniz olduğunu bilerek sınırlara doğru seyahate çıkabilirsiniz. Sevgiyi hayatınıza sokmanın yeni yollarını bularak kendiniz için kurduğunuz bu iyi sistemden yararlanın.

Yenigirişimleri başlattınız mı? Son on gündür üzerinde çalışıyor musunuz? Bugün ÜZERİNDE daha da ilerlemeyi planlıyorsunuz. Şu anda bir araya getirdiğiniz bulmacanın bir parçası eksikmiş gibi görünüyordu, ve o parça görünüşe göre hiçlikten varolacak aniden ortaya çıktı. Bu şaşırtıcı gün için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Düşünceli bir moddasın. Meditasyon ve dua için uygun bir zaman. Hayatının spiritüel alanlarına vakit ayırarak kendini iyi hissedebilirsin. Mumlu ve tütsülü bir ortamdan hoş vakitler geçirebilirsin. Üst Güç ile bağlantı kurmak için niyet et. Gücün rehberliğinden ve sevgi dolu ve olumlayıcı niteliklerinden faydalanabilirsin. Zihnini dinginleştirirsen bunu başarabilirsin.Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon periyodu artık sona erdi. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızdaki özel insanlarla dışarı çıkmak ve onlarla bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Günün gezegen açıları, bugünü, insanları bir araya gelecekleri mükemmel bir gün haline getirmek için planlar yapıyor! Merak ettiğiniz ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer var mı? Eğer öyleyse, bugün gidin oraya. Ailenizi ya da arkadaşlarınızı toplayın ve eğlenceli bir gün geçirmek için dışarı çıkın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında enerjiniz ve motivasyonunuz düşük olabilir. Karamsarlıktan ve negatif enerji alanlarından kaçınmaya gayret edin. Gün batımı ve akşam saatlerinde enerjiniz yükseliyor.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çift ruhlu bir güne uyanıyorsun. Yapmak isteyip biriktirdiğin işlere karşı konsantrasyon bozukluğu yaşayabilirsin. Hafta sonunu dinlenmene ayırmayı planlarken birtakım ev işleriyle uğraşmaya da karar verebilirsin. Sabah başladığın işi bir anda bırakabilir, onun yerine başka işlerle oyalanabilirsin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne eski alışkanlıklarınızı yıkmak için adım atarak başlıyorsunuz. Duygularınızı kontrol etmek de zorlanmanız sizleri harekete geçirmiş olabilir. Kendinizi geride kalmış gibi hissediyor olsanız da modernize olunca hızınıza kimse yetişemeyecektir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Akrep’te ilerliyor. Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda, özellikle yazılı iletişimlerinizde 2 kere kontrol ederek karşı tarafa eksiksiz ulaştığından emin olun. Bazı konularda yanlış cümleler kurabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca çıkan küçük sorunları kucaklayın. Elbette, biraz baş ağrısına neden olabilirler, ancak aynı zamanda hayatınızda eksik olan bazı şeyleri de yerine getirirler. 

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her zaman idealleriniz çok önemli. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Sert çizgileri olan bir yapıya sahipsiniz. 

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte tutkulu dakikalar geçireceksiniz. Bugünyerinizde daha çalışkan ve üretken olmaya özen gösterin. Sahip olduğunuz pozitif enerjiyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizden beklediği ilgiyi bulamıyor. Kendi sorumluluklarınızın fazlalığı yüzünden partnerinizin bu isteğini karşılayamıyor olabilirsiniz ama yine de ona karşı biraz daha fedakar davranın. İş yerindeki sorumluluklarınızın artması yüzünden kendinizi baskı altına sokmamalısınız. Bu durum sizi gereğinden fazla karamsarlığa sürükler. Olumlu beklentiler içinde bulunmak zamanla isteklerinizin gerçekleşmesini sağlayacak. Bazı yanlış anlaşmalar yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 00" R
Ay
Akrep
28° 27' 20"
Merkür
Koç
15° 59' 17"
Venüs
Koç
25° 38' 35"
Mars
Balık
26° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 47"
Satürn
Balık
16° 10' 56"
Uranüs
Boğa
22° 06' 01"
Neptün
Balık
28° 46' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 41"
Lilith
Başak
22° 51' 20"
True Node
Koç
15° 33' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>