Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Düzen İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün bir şair havasında, yaratıcı ve romantik bir ruh hali içersinde olabilirsiniz. İnsanlara yaratıcı hikayeler anlatıyor ve zekice sözler söylüyor olabilirsiniz. Ya da birini samimi ve romantik tavrınızla etkileyebilirsiniz. Kelimelerle aranız çok iyi olacak bu yüzden güçlerinizi akıllıca kullanın! Etkilemek istediğiniz özel bir kişi olup olmadığına karar verin ve daha sonra işe koyulun.

Kendinizi bugün normalden daha cesur davranırken bulabilirsiniz. Belki de sonunda o çekici meslektaşınızı öğle yemeğine çıkmayı sorma cesaretini kendinizde bulacaksınız. Bunu denemekten korkmayın! Ya da sizi şaşırtacak bir şekilde halka açık bir yerde konuşabilirsiniz. Cesur olmaya cüret edin ve kendinize güvenin!

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Bugün egonu bir kenara bırak ve başkalarına hizmet et. Söyleyecek olumlu bir şeyin ve insanları neşelendirecek düşüncelerin yoksa hiçbir şey söyleme daha iyi. Hassas ve anlayışlı olman gereken bir gün. İçindeki feminen ve kucaklayıcı yönle temas kur. Ayrıca Yin ve Yang dengesini sağlamak senin için önemli olacaktır...Bugün kabuğunuzdan çıkın ve umarsız olmamaya çalışın. Farklı seçenekleri keşfetmeden, içinde bulunmak istediğin yolu bulamazsın. İy haber şu ki, insanlara yaklaşırken verdiğiniz güvenin çok yüksek olması, onların saygısını ve sadakatini dahil olduğunuz her projede hissetmenizi sağlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. Yaşamı ciddiyetle ele alabilir, bazı sorgulamalar içerisinde olabilir, eski bir sayfayı, uzayan bir konuyu tamamen kapatabilirsiniz. Yeni bir yola doğru gitme zamanı.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.00 ile 18.43 saatleri arasında Ay boşlukta hareket ediyor. Güne uykunu alamamış bir şekilde başlayabilirsin. Bugün gerçekleşecek Mars Satürn 90’lığı, tartışma içerisinde olmana sebep olabilir. İş yerinde patronuna kafa tutabilir, haklı olduğun konusunda geri adım atmak istemeyebilirsin. İkili ilişkilerinde de kırıcı olmamaya özen göstermelisin. Kendine evinde yeni bir düzen kurmak isteyeceksin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnisiyatif almanız gereken durumlarda toplum önündeki kimliğiniz ile duygularınız arasında kalabilirsiniz. Kararlarınızı alırken gerekli değerlendirmelerin tamamlanması bekleyerek tüm alanı görebileceğiniz bir bakış açısı kazanabilirsiniz. İş hayatınızda yükseliyorsunuz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda en iyisiniz yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fikirlerinizde fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde sorumluluklarınız sizi alternatif plan yapmaya itebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yazışma, sözleşme, eğitim, tapu ve kamusal herhangi bir işinizi halletmek ve işlerinizi toparlamak için uygun bir gündesiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahatlamak ve diğer insanların ne yapacaklarını söylemelerine izin vermek için güzel bir gün. Ne kadar uyumlu olursanız, kendi planlarınızı uygulama olasılığınız o kadar artar.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Kardeşlerle ilgili konular ve ilginçlikler gündeme gelecek.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye açılmak için doğru zamanı bekliyorsunuz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamlıyorsunuz. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye çalışın ve kendinize zaman ayırın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birbirinizi kırmadan, incitmeden problemlerin üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler gündeme gelebilir. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 27' 20" R
Ay
Aslan
10° 43' 47"
Merkür
Koç
18° 54' 40"
Venüs
Koç
14° 35' 15"
Mars
Balık
19° 25' 51"
Jüpiter
Boğa
20° 53' 21"
Satürn
Balık
15° 18' 48"
Uranüs
Boğa
21° 36' 17"
Neptün
Balık
28° 28' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
19° 53' 25"
Lilith
Başak
21° 51' 40"
True Node
Koç
15° 34' 01"
Son Güncelleme : 17/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>