Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Koşturuyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, sevdiklerinizin hayatınızdaki önemini anlamanız için iyi bir gün. Çocuklarınız bir hayvanat bahçesine veya en sevdiğiniz müzeye gitmek gibi özel bir eğlencenin tadını çıkarabilir. Onları şımartırsanız, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Sevgiliniz/eşinizle evde güzel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir tarif denemek istiyorsanız, bugün bu konuda cesaretli olun. Şu an insanlara karşı hissetiğiniz sevgiyi ifade etmeniz önemli.

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Keyifli günlerden birindesin. Son zamanlarda seni zorlayan meseleler gündeme geldiyse de, bugünün enerjisi bir değişim getirecek. Bu enerji sayesinde daha enerjik, yaratıcı ve fiziksel olarak dirençli hissedeceksin. Herhangi bir projeye adım atmak için güzel zamanlama olacaktır. Yapmak istediğin şeylerin bir listesini çıkar ve enerjini bu isteklerini gerçekleştirmeye ada. Günü sonuna kadar değerlendir.Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün yedikleriniz ve içtiklerinizin fazla gelmesi sebebiyle bugünkü etkinliklerinizi iptal edebilirsiniz. Muhtemelen canınız gitmek istemiyor. Bu durum biraz sinir bozucu ve utanç verici olabilir. Çok yememiş olsanız bile dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu geceyi yalnız geçirin. Banyoda keyif yapın ve erken yatın. Yarın sabah, iyi ki dinlenmişim diyeceksiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluk ve görevlerinizi yerine getirme, yarım kalan işlerinizi tamamlama ve yaşamınızı, koşullarınızı iyileştirme ile ilgilenebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminizde olabilir. Sağlık ve estetikle ilgili hizmetler alabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya dopdolu başlıyorsun! İş yerinde yoğun bir gün seni bekliyor. Adeta kafanı kaşıyacak vaktin olmayacak. İhmal ettiğin arkadaşların sana karşı tavır yapıyor olabilir. Mesain biter bitmez telefona sarılıp, onların gönlünü de almak isteyeceksin. Akşamüzeri sakinleşmek için zamanı kendine ayırmak isteyebilirsin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda sinirli anlar yaşayabilirsiniz. Nedenlerini bilmediğiniz konularda yorum yapmadan önce uzaktan gözlem yapmayı denemelisiniz. Kontrollü bir enerji, koşullar ne olursa olsun size fayda sağlayacak bir hale dönüşebilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Burcunuzdaki Ay hassasiyetleri ortaya çıkarıyor. Çatışmalar olabilir, kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Duygularınızı daha derin yaşayabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşlar ile kavga ederek bir yere varamayacağınız için enerjinizi iyi bir strateji ile onları yolunuzdan kaldırmaya kullanmanızda fayda var.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha coşkulu bir tutum içinde kendinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cesur, girişken, korkusuz ve cömert yönlerinizle dikkat çekicisiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Düşüncelerinizi süsleyerek, ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz süratle çalışabileceğiniz, yoğun geçebilecek bir gündesiniz. Sizi yavaşlatacak engellerle karşılaşmanız pek olası değil. Fırsatları iyi değerlendirin ve içinizden geldiği gibi değil, planlı şekilde hareket edin. Ufukta yolculuk görünüyor.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte seçtiğiniz yolda ilerlemeye devam edin ve birbirinize ufak sürprizler yapın. Finansal olarak iyi bir döneme girdiniz. Uyku saatlerinizi düzene sokmak daha enerjik hissetmenize yardımcı olacaktır.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu ve doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini kanıtladınız. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir. Çalışma hayatınızda yüksek performans ve ataklığınızla başarıyı yakalamaya adaysınız. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz.

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 21' 17" R
Ay
Akrep
04° 59' 16" R
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
23° 18' 22"
Mars
Balık
24° 54' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 29"
Satürn
Balık
16° 00' 18"
Uranüs
Boğa
21° 59' 38"
Neptün
Balık
28° 42' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 08"
Lilith
Başak
22° 38' 43"
True Node
Koç
15° 38' 12"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>