Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Elin Güçleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün birçok kadın tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Günün enerjisi kadınlarla etkileşimlerinizi arttıracak. Kendiniziyerindeki kadınlarla daha çok tartışırken bulabilirsiniz veya bazı kadın arkadaşlarınızla öğle yemeği planlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarını keşfetmekten keyif alacaksınız. Aile, çocuklar ve ilişkiler hakkındaki bazı tartışmalar gününüzün çoğunu kaplayabilir.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

İletişim becerilerini bugün harika bir şekilde kullanıyor olacaksın. Telefonda kendini onlarca insanla konuşurken bulabilirsin. Birçok e-postaya da yanıtl vermen gerekebilir. Tempon yoğun olabilir, o yüzden uyum sağlamaya çalışmalısın. Sağlıklı bir öğle yemeği ye. Akşam vakti ise, gün boyu yaptıklarına karşı ödül olarak senin için özel biriyle vakit geçirerek rahatla!Önemli bir kişisel projeye başlayabilirsiniz. Belki evinizin tadilatı için birkaç plan yaparsınız. Ya da yaptırmayı istediğiniz bir mobilyanın çizimini yapabilirsiniz. Bir heykeltraş olmanız durumunda bir sonraki eserinizi tasarlayabilirsiniz. Önemli bir yaratıcı girişimin eşiğinde olacaksınız. Bugün hayal gücünüzün nimetlerinden faydalanmanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Sosyalleşme, ilişkiler ve dostluklar ön planda olmaya devam edebilir. Gelecek planları, geleceğe yönelik konular, finansal konularda plan dışı gelişmeler gündeminizde olabilir. Hediyeler alabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı geçecek bir güne başlıyorsun. Beklenmedik olaylar yaşayabilir,hayatında terfi haberi alabilirsin. İş kurmak isteyen bir Koç burcuysan, eline toplu bir şekilde para geçebilir. Ailenizde hukuksal konularda sonuçlanmasını beklenilen bir dava haberi tekrar gündeme gelebilir.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınıza ve işlerinize karşı öfkeli olabilirsiniz. Almak istediğiniz keskin kararları uygulamaya koyma isteğiniz geri dönüşü olmayan bir sonuca çıkabilir. Geleceğinize odaklanarak vereceğiniz karardan emin olmalısınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Devlet işleri ile alakalı olan her bir açılımınızın başarı getireceği bir gündesiniz ancak dikkatli düşünmek ve verimli bir strateji belirlemek çok önemli olacak.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tartışmalar bugün kaçınılmaz olarak alevlendiğinde çok derinlere inmekten kaçınmaya çalışmalısınız, ancak olaylardan tamamen kaçmayın. Her zaman her şeyi ciddiye almaya gerek yoktur, bu mantıkla ilerleyin.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız. Bugün birçok probleminizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. 

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireyselliğiniz de, sosyal adaptasyon yeteneğiniz de su yüzüne çıkacaktır. Sosyal ortamlarda huzur bulabilir ve rahatlayabilirsiniz. Kısıtlamalarla karşılaşmadığınız sürece işbirliği yapabilir ve grup çalışmalarına katılabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızın biraz eğlenceye ve heyecana ihtiyacı var. Gelecek günlerde parasal sıkıntılar çekmemek için birikim yapmaya başlamalısınız.  Hiçbir zaman geçmişe dönük yaşamayın, önünüzdeki güzel günlere odaklanın.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili barındırdığınız endişeler çok yersiz. Birtakım yersiz kurgular içine girip sıkıntılı yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayın. Araya fazla zaman koymadan, onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belli etmeniz gerekiyor. Bugün işinizle ilgili, gereğinden fazla inisiyatif ve sorumluluk almanız gerekecek. Bu sayede tüm işleri sonuçlandırabilecek ve yeni projeler üzerinde çalışmaya fırsat bulabileceksiniz. Yatırımlarınızı riskli işlerde değerlendirmeyin.

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 11' 35" R
Ay
Akrep
15° 33' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 51"
Venüs
Koç
24° 22' 03"
Mars
Balık
25° 34' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 25"
Satürn
Balık
16° 05' 09"
Uranüs
Boğa
22° 02' 32"
Neptün
Balık
28° 44' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 07"
Lilith
Başak
22° 44' 26"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 25/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>