Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlgi Alanların Gelişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 50%

Muhtemelen bugün çok seksi hissediyorsunuz ve sevgilinizi romantik bir akşam yemeğine çıkartmak isteyebilirsin. Yumuşak kazaklar ve elbise kumaşları bugün özellikle çekici görünebilir, daha cesur kıyafetler giyip makyaj yapmak isteyebilirsiniz. Keyfini sürün! Ayrıyetten bugün, zaman ya da parasal yatırımların karşılığını alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

Bugün uzun vadeli hedefleriniz hakkında düşünebilir, gerçekten başarılı olmak için ne yapmanız gerektiğini çözebilirsiniz. Sabırsız hissediyor olabilirsiniz, çünkü kariyerin ya da maaşın istediğin yerde değil. Yolunuzdan vazgeçmeyin, çünkü bazen bu şeyler biraz zaman alabilir. Bu arada, bazı dersleri veya seminerleri takip etmek, coşkunuzun sürmesine ve onu tazelemeniz açısından size yardımcı olabilir.

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Dedikodular ve söylentiler, duygusal meseleler tarafından gerçeğin üstünün örtülmesine sebebiyet verebilir. Bu da kızgınlığın taşma noktasına gelmesine davetiye çıkarır. Sinirlenmeye başlamadan önce ona kadar say. Direkt söyleneni kabul etmeden önce gerçekleri iyice araştırman gerekiyor. Durum göründüğünden çok daha farklı olabilir. Enerjinin bir kısmını harikalar yaratmak üzere kanalize et. Bugün ne gerekiyorsa sende!Kendinize ve çevrenizdekilere karşı kabul etmeniz gereken çok basit bir kelime var: bilmiyorum. Bunu kabul edince üzerinizden nasıl bir yük kalktığına inanamayacaksınız. Her soruna bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmekten vazgeçin. Aslında ortada önerilebilecek gerçek bir çözüm yokken onu bulmaya çalışmak faydadan çok zarar getirir. Tüm cevapların sizde olmadığını kabul ettiğinizde olasılıklar limitsizdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir kişisel projeye başlayabilirsiniz. Belki evinizin tadilatı için birkaç plan yaparsınız. Ya da yaptırmayı istediğiniz bir mobilyanın çizimini yapabilirsiniz. Bir heykeltraş olmanız durumunda bir sonraki eserinizi tasarlayabilirsiniz. Önemli bir yaratıcı girişimin eşiğinde olacaksınız. Bugün hayal gücünüzün nimetlerinden faydalanmanın tam zamanı.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde yardımlaşma ve destekler, sevdikleriniz için fedakarlıklar gündeminizde olabilir. Koşullarınızdan keyif almaya çalışma zamanı. İnançlar, değerler ön planda olabilir.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dönemlerde sanata karşı bir ilgin olduğunun farkına vardın. Bu ilgin daha çok araştırma yapmana sebep olacak. Zihinsel olarak rahatladığını fark etmeni sağlayacak ilgine, kariyer planında yer vermeyi düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan partnerinin senden bir şeyler gizlediğine dair şüphelere bürünebilirsin. 

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza çekildikçe kendinizi huzurlu hissediyorsunuz. Yalnızlığı kaçış olarak değerlendirmek yerine hayatınıza bir dinlenme molası veriyor gibi düşünmelisiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan kendinize zaman ayırmanız çok iyi olabilir. Sizi psikolojik açıdan etkileyen konulara çok açıksınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın zorlayıcı ve karanlık yüzlerini de keşfedebilirsiniz ancak kendinizi bütünsel olarak kabul etmek ve olgunlaşmak için şart.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mistik ve spiritüel konulara yatkın bir gün, yoğun ve hareketli günlerin ardından dinlenmeye ve kendi halinizde kalmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Romantik davranabilir, ilişkilerde fedakâr, anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik hayatınızı değiştirmenin ve her zaman olmasını istediğiniz hale getirmenin zamanı geldi. Yıldızlar bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmanızı istiyor, bu nedenle biraz derin çalışma yapmanız gerekiyor.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemiyorsunuz. Netlik size çok yakışıyor.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hayatınızın her alanında sakin bir akış ve uyum olacaktır; bunun sizi rehavete sürükleme riski vardır. Dikkatinizi maddi konular üzerine yoğunlaşabilir. Ani kararlar almaktan kaçının. Sakin olun, küçük ve yavaş adımlar atın.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile olan ilişkinize bir şans daha vermeyi deneyeceksiniz. Finansal olarak harika bir konumdasınız ve kendinizi huzurlu hissediyorsunuz. Gelecek hafta için kendinize hedefler belirleyin ve bunlara bağlı kalın.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda beklediğinizi bulamayabilir, karşınızdaki kişinin size ilgi ve sevgi göstermemesine üzebilirsiniz. Düşüncelerinizi sorunların üzerine yoğunlaştırırsanız, bunun o kadar da içinden çıkılamayacak kadar önemli bir şey olmadığını fark edeceksiniz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan bazı soru işaretleriyle dönebilirsiniz. Parasal açıdan şanslı bir gün!

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 26"
Ay
Akrep
24° 32' 49"
Merkür
Koç
26° 27' 31"
Venüs
Balık
21° 37' 20"
Mars
Balık
04° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 50"
Satürn
Balık
13° 18' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 44"
Neptün
Balık
27° 48' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 39"
Lilith
Başak
19° 47' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>