Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Birikim Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 40%

Günü özel biriyle geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz birine yaklaşmak için harika bir zaman. Bu kişiyle konuştukça, onu daha iyi tanıyabilirsiniz. Ayrıca, onunla uzun bir geçmişiniz varsa, bazı eski “yaraları” da iyileştirebilirsiniz. İçten bir şekilde paylaşmaya, sevginizi ve saygınızı ifade etmeye çalışın. Ekstra sabır ve anlayışla, her konuda ilerleme sağlanabilir.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Aile üyelerinle güzel vakit geçirebilirsin. Kökenlerinle, geçmişinle bağ kurmak isteyeceksin. Uzakta yaşayan akrabalarını ara. Hayatında olup bitenlerden biraz bahsettiğinde iyi hissedeceksindir. Onları ne kadar önemsediğini de dillendirmeyi unutma. Belki de yakınlarda yaşayan aile bireylerini görmek üzere bir tatile çıkarsın.Dün yedikleriniz ve içtiklerinizin fazla gelmesi sebebiyle bugünkü etkinliklerinizi iptal edebilirsiniz. Muhtemelen canınız gitmek istemiyor. Bu durum biraz sinir bozucu ve utanç verici olabilir. Çok yememiş olsanız bile dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu geceyi yalnız geçirin. Banyoda keyif yapın ve erken yatın. Yarın sabah, iyi ki dinlenmişim diyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve çevrenizdekilere karşı kabul etmeniz gereken çok basit bir kelime var: bilmiyorum. Bunu kabul edince üzerinizden nasıl bir yük kalktığına inanamayacaksınız. Her soruna bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmekten vazgeçin. Aslında ortada önerilebilecek gerçek bir çözüm yokken onu bulmaya çalışmak faydadan çok zarar getirir. Tüm cevapların sizde olmadığını kabul ettiğinizde olasılıklar limitsizdir.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. İlişkilerde karşılıklı hassasiyetler, empati veya özlem öne çıkabilir. Bazı ilişkilerde gizli konular ve durumlar aydınlığa çıkabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde kafana çok fazla şeyi takıyorsun. Bu durum baş ağrılarının artmasına sebep olabilir. Bu konuda bir uzmandan yardım almak isteyebilirsin. Onun tavsiyelerine uymak isteyeceksin. Maddi olarak kendini güvence almaya karar verip çeşitli yatırım alanlarını incelemeye başlayabilirsin.

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dürüst yapınız gizli olaylara tahammül seviyenizi oldukça düşürüyor. Öğretilerinizi uygularken herkesi kendiniz gibi sanmanız can sıkıcı gelişmeleri beraberinde getirebilir. Herkesi kendi çerçevesinde değerlendirmelisiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafanız oldukça karışık olabilir. Düşüncelerinizde ve inançlarınızla ilgili konularda bazı ikilemler yaşayabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istekleriniz için fırsatları fark edip kullanırken mümkünse aksiyon almayı ilerleyen günlere erteleyin. Yenibağlantıları kurabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En yakın arkadaşlarınız - aile olarak gördüğünüz kişiler - aslında bugün sinirinizi bozuyorlar. Bu çığlık atıp kaçabileceğiniz anlamına gelmez ama  daha diplomatik olmanız gerektiği anlamına gelir.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yaşam sevinciyle dolusunuz. Duygusal enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Olumlu bir dönem. 

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde bazı yanlış anlaşılmalar olması mümkündür. Ani tepkiler vermek yerine söyleneni ve yapılanı tam olarak kavramaya çalışın. Bazı şeyleri gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Bu arada size çok yakın birinden iyi bir haber alebilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski ilişkinizden bazı yaralar almış olabilirsiniz fakat şimdi yeni partnerinize ve yaşayacağınız güzel günlere odaklanın. İş yerinizde ilham dolu bir gün geçireceksiniz ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var. İşinizle ilgili aşama yapabilir veya yatırımınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak.

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>