Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sportifsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Her şey yolunda gidiyor. Kendinizden ve kararlarınızdan emin olun. İçinizdeki parıltının dışarıya yayılmasına izin verin ve verecek çok sevginiz olduğunu insanlara gösterin. Tavsiye ettiğiniz şeyleri kendiniz uygulayın. Etrafınızdaki insanlara olmalarını söylediğiniz şeyin tam tersi şekilde davranırsanız saygınlığınızı yitirirsiniz. Başkalarının enerjisinden faydalanmaya çalışmak yerine, kendi içinizdeki gücü hissedin.

Bugün aşırı derecede meşgul olabilirsiniz çünkü insanlar dikkatinizi ve bilginizi aniden isteyebilir. Ne söyleyeceğinize değer verdikleri için minnettarsınız, ama aynı zamanda da yapacak kendi işleriniz var! Bazı sınırlamalar belirlemeniz ve kendinizi bir programa koymanız gerekebilir. Endişelerini gidermek için zaman tanıyın, aksi takdirde daha fazla bunalırsınız!

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Zihinsel bir "Evreka!" anı yaşayacağın bir gündesin. Göksel enerjiler seni yaratıcı bir dönüm noktasına götürecek. İşle ilgili bir meseleye yeni bir çözüm getirmeye çalışıyor olabilirsin. Aramakta olduğun yanıt, çarpıcılığıyla ve ışığıyla adeta gözünü kamaştırabilir. O yüzden aklına gelen her tür fikre yakından bak! İlham perilerin kulağına önemli tavsiyeler fısıldıyor olabilir.Bugün fazla sahiplenici olmamanız son derece önem taşıyor; özellikle de diğer insanlar söz konusu olduğunda. Etrafınızdaki insanlarla oldukça önemli ilişkileriniz var ve göreceksiniz ki bu dostlukları koruyabilmenin en iyi yolu, o insanların hayatlarını nasıl isterse o şekilde yaşamasına izin vermektir. İnsanların size ait olduğu gibi bir yanlış bir izlenime kapılmayın; zira değiller.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

24 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızın farklı alanlarıyla ilgili tercihler ve kararlar üzerine kafa yorabilir, kritik konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Eski ve yeni arasında kaldığınız, ikilem yaşadığınız konularda seçimler yapıyorsunuz.

24 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir akraban seni arayarak senden yardım isteyebilir. Gününü evinde egzersiz yaparak geçirmek üzere programlayabilirsin. Yiyeceklerini dikkat ederken kalori hesabı yapmayı es geçmiyorsun. Evli bir Koç burcuysan, tatil gününü ailene vakit ayırarak ve onlarla farklı etkinlikler yaparak geçiriyorsun

24 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Fiziki olarak yan yana gelemiyor olsanız da sosyal platformlarda hasret gidermeniz enerjinizi oldukça yükseltecektir. Birbirinize olan ihtiyacınızı fark ettiğinizde ortaya büyük bir destek hareketi çıkarabilir. Sosyal ilişkileriniz artıyor ve özgüveniniz tazeleniyor.

24 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşünce dünyanızda hareketlisiniz ve bolca konuşma olabilir. Kendinizi zihinsel açıdan daha güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin kolay yoldan karşılandığını görmek sizi ferahlatırken geleceğe dair korkularınızı da bir nebze yenmiş olacaksınız.

24 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sonuca varmak eğlenceli ve kolay ancak bunun için size madalya vermiyorlar. Bu şekilde davranmak uzun vadede işleri gereksiz yere karmaşık hale getirir. Baştan çıkarıcı olsa da, tüm kanıtlar ortaya çıkmadan herhangi bir sonuca varmayın. 

24 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin desteğine ihtiyacınız olabilir. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirecek ve halletmeniz gereken konuları gündeme getireceksiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işleri halledebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Yoğun birtemposunda çalışsanız da bu sayede kısa sürede sonuç alacaksınız. Artan iletişiminiz işinizde daha da verimli olmanızı sağlayabilir. Bugün başka günlere yardımı dokunacak ilişkiler kurabilir ve sorunları halledebilirsiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz için küçük bir sürpriz hazırlayın, çünkü zor bir dönemden geçiyor olabilir. Borç para verdiğiniz insanlar konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Bugün arkadaşlarınıza ve ailenize karşı daha nazik olun.

24 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yeni bir heyecan var. Sevgi dolu bir alışverişin gerçekleşeceği ortamlara gireceksiniz. Bu karşılaşma sizi barışa, aşka veya flörte, çok sevimli insan topluluğuna ya da birarkadaşı çevresine götürebilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız. Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız.

24 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>