Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Stilin Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2021, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün sizin için son derece güzel bir gün ve tüm meselelerin, (özellikle de aşk hayatınızla ilgili) sizin lehinize ilerlediğini göreceksiniz. Hemen hemen her yerde ilgi odağı olaraksınız, bu nedenle dişlerinizi fırçalamayı unutmayın. Işığınızı herkese yayın. Bugün kendinizi o kadar ışıltılı hissediyorsunuz ki, caddede yürürken sanki uçuyor hissine kapılabilirsiniz.

Coşkun bir modda olacaksınız. Hayatınızda neler yapmak istediğine bakacaksınız. Ev yenileme veya marangozluk işleri gibi fiziksel projeleri düşünebilirsiniz. Ya da kişisel ilişkilerinizde neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Romantik yaşamınızda daha güçlü bir temel geliştirmek isteyebilirsiniz. Şimdi, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bazı olumlu stratejiler geliştirmek için iyi bir zaman.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Ego ve fantezilerinin şişmesine bugün ne kadar izin verirsen, başkalarıyla da o derecede sürtüşme yaşarsın. İnsanlar ne kandırılabilecek; ne de kabalıkla uğraşmak isteyecektir. İçsel enerjine odaklan ve kontrolü bir başkasının almasına izin ver. Durup durmadık yerde ağlamaya başlarsan da şaşırma. Bu göz yaşlarının çıkması önemli. Gerekli bir temizlenme süreci.Sosyal etkinlikler, bilim, teknoloji, okült, astroloji ya da sosyal bilimler gibi ilginç alanlarda faaliyet gösteren ilginç insanlarla sizi buluşturabilir. Bu insanlara hayran olmanız olası, onlar da size hayran olacak! Öte yandan, akşam kendinize, hayatınızdaki erkeğe özel biraz zaman ayırın. Tüm bu entelektüel sohbetin ardından yalnızca size özel sarf edilmiş basit tatlı sözler duymak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın olumsuz tavırları kendi yeteneklerinizi ve becerilerinizi sorgulamanıza yol açabilir. Her şeyi başkalarının önyargılarının etkisi olmaksızın, olduğu gibi görebilmek için doğuştan gelen nesnel bakışınızı kullanın. Her zamankinden daha coşkulu hissediyor olabilirsiniz; hayal gücünüz ve sezgileriniz de çok kuvvetli. İç dünyanıza yönelmenin ve keşfedilmemiş yeteneklerinizi kullanmanın tam zamanı.

26 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınıza yeni temeller atabilir, yenilikler için harekete geçebilirsiniz. İradenizi kullanma zamanı. Pasif kalmaktan kaçınmalısınız. Finansal konularda yatırımlar ve aile birikimleri gündemde olabilir.

26 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşın ile uzun süren bir sohbete dalabilirsin. Sana vereceği tavsiyeleri dinlemek için diğer işlerini erteleyebilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle romantik bir akşam yemeği plan yapabilirsin. Görünüşüne daha çok özen göstermek isteyeceksin. Birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Saçlarında renk değişikliği gibi radikal kararlar alabilirsin.  

26 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileye özlem duyuyor olabilirsiniz. Aşk ve sevgiye duyduğunuz özlem boşvermişlikle neden böyle oldu çizgisinin ortasında kalmış olabilir. Dolunay sonrası her şey yoluna girecek. Hayatınızda bambaşka bir dönemin başlangıcını yapabilirsiniz.

26 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konuları gündeme gelebilir. Toprak veya emlak konularında karar almanız gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullarda değişiklikler olabilir. Sizden daha güçlü kimselerlebirliği içinde olabilirsiniz. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

26 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınız ve sevgi odaklı konularınız ön plana çıkabilir. Kadersel konularda severek yaptığınız şeylere yönelebilirsiniz.

26 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

26 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Becerileriniz şu anda boşa gidiyor, öyleyse neden işleri ilerletmek için biraz cazibeden yararlanmıyorsunuz? Bir gülümseme ve bir iltifat size şaşırtıcı bir şekilde yardımcı olabilir.

26 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Bugün, iletişim konusunda hızlı hareket ediyor olmanız, gününüzü başarılı bir şekilde kurgulamanızı sağlayacak.  İsteklerinizde artışlar gözleniyor.

26 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerle uğraşmaktan sıkılabilir ve bunları başka bir zamana erteleme eğilimi gösterebilirsiniz. Pratik çözümler üreterek ilgilenmeniz gereken bu işleri halletmelisiniz. Bugünü boş geçirirseniz, sonrasında daha sorunlu bir güne merhaba demek zorunda kalabilirsiniz.

26 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, finansal konular yüzünden partneriniz ile tartışmamaya özen gösterin. Keskin zekanız ilehayatınızda çok büyük başarılara imza atıyorsunuz. Üzerinizdeki negatif enerjiden bir an önce kurtulmaya çalışın.

26 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek sorunları büyütmeyecek, ilişkilerinizi sıcak ve güçlü bir biçimde sürdüreceksiniz. Kendinize olan güveniniz ve anlayışlı olmanız beraberliğinizi olumlu etkileyecek. İşinizin riskli alanlarında acele etmeden, iyice analiz ederek karar almalısınız. Böylelikle muhtemel hataları da önlemiş olursunuz. Düşüncelerinizi açıklamaktan sakınmayın. Para sıkıntınız olduğu söylenemez, fakat yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabilir.

26 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>