Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeniden Başlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Bugün cüretkar bir finansal hamle yapmaya karar verebilirsiniz. Belki de paranızı yatırım fonlarına veya hisselere yatırmaya hazırsınız. Biraz araştırma yapıyorsanız, belirli bir şirkete yatırım yapmaktan heyecan duyabilirsiniz. Ya da belki kişisel birgirişimi içine para koymayı düşünüyor olabilirsiniz. Paranızın sizin için çalışmaya başlamasının tam zamanıdır. Bu yüzden şansınızı denemekten ve işleri başlatmaktan korkmayın! Ancak, planlarınızı güvenebileceğiniz yakın bir arkadaşınızla tartıştığınızdan emin olun.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Günün ateşli enerjisi, demlenmeye bıraktığın projeleri artık tüketebileceğinin haberini veriyor. Harekete geç. Geri planda kalmak yerine sahnedeki yerini al. Hareket için yeterli yakıtın var ve kalkış için hazırsın. Tek yapman gereken moturu çalıştırmak. Duyguların gücünü, seni yıldızlara taşıyacak güçlü bir destek olarak kullan.Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çocukluğunuza geri dönmüş gibi hissedebilirsiniz; hayaller ve duygularla dolu bir boyut. Ancak kendinizi tam anlamıyla rahat hissetmeyeceksiniz. Çoğunlukla yetişkin gibi davranmış olduğunuzdan derinlerinizde saklı olan küçük çocuğu unutuyorsunuz. Bugün etrafınızdaki insanların sizinle ilgilenmesine izin verin, bu üzerinizdeki gerilimin uzaklaşmasına yardımcı olabilir.

29 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş hatıralar canlanabilir, geçmişteki kişilere özlem duyabilirsiniz. Eğitimler, hobiler gündeminizde olabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler içinde olabilirsiniz.

29 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınla ilgili büyük adımların peşindesin. Hayatına yeni bir sayfa açmak, yeni başlangıçlar yapmak istiyorsun. Bu konuda çevrenden beklediğin desteği görmek sana güç verecektir. Gün içerisinde gelen bir telefonla akrabalarından birisinin sağlık sorunları olduğunu öğrenebilirsin.

29 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız var ise günü onlara ayırabilirsiniz. Birlikte eğlenerek aksattığınız görevlerinizi telafi etmeye çalışabilirsiniz. Hayatınızın aşk boyutunda sizlerin de beklemediği bazı gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcılığınız ve neşeniz yerine geliyor.

29 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda daha istekli olabilirsiniz. İş hayatınızda dönüşümler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için mücadele edebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkileriniz için harcama yapabilirsiniz. Spekülatif konulardan uzak durmalısınız.

29 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda var olmasını istemediğiniz bazı şeyler hakkında ısrarcı davranabiliyorsunuz. Sakin olmanız yararınıza olacaktır.

29 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerde dürüst bir iletişim, karşı tarafa vereceğiniz herhangi maddi bir hediyeden daha büyük bir etki yaratacaktır. İlişkiyi sağlam temellere oturtmak her zaman önemlidir.

29 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündemde. Bugün değişik ortamlara katılacak ve konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz. 

29 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal harcamalarınız, gün içinde en önemli konu olacaktır. İstediğiniz ürünleri almak veya planladığınız tadilatı yaptırmakta sabırsızlık gösterebilir ve fazla araştırma yapmadan hızla para harcamaya başlayabilirsiniz. Şirket fonları yatırımlarına girişirken dikkatli olun, iyi düşünün.

29 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin ailesi ile bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. İş yerinizde başarılı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz ve çevrenizdeki herkes sizinle gurur duyuyor. Gün içinde karşınıza çıkan tüm zorlukların üstesinden başarıyla geleceksiniz.

29 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle olan ilişkileriniz farklı boyutlara ulaşabilir. Öylesine başladığınız bir ilişki çok daha ciddi biçimde gelişebilir. Baskı hissettiğiniz durumlarda sevdiğiniz size moral verip, rahatlamanızı sağlayacak. İş yerinde başkalarının yarattığı aksaklıkları düzeltmek yerine, onları kendi hallerine bırakıp, kendi işinizle ilgilenmelisiniz. Çünkü sürekli başkalarının işleriyle uğraşırken bu kez de kendi işinizi aksatmanız mümkün. Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz var.

29 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 42' 24" R
Ay
İkizler
26° 52' 42" R
Merkür
Koç
24° 32' 46"
Venüs
Boğa
14° 04' 08"
Mars
Koç
07° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 52"
Satürn
Balık
17° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 57' 34"
Neptün
Balık
29° 12' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 28"
Lilith
Başak
24° 30' 53"
True Node
Koç
15° 07' 28"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>