Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eğitimini Planlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 40%

Bu ne şans! Aniden bir mola verebilirsiniz ve bu da hayatınıza istediğiniz yoldan başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Bu, aşk veyahayatınızla ilgili olabilir ya da uzun zamandır deneyimlemek istediğiniz yeni bir yaşam biçimi olabilir. Arkadaşlarınız bu süreçte önemli bir rol oynayabilir. Dikkatli hareketlerle ilerleyin. Böyle bir şans her zaman ayağınıza gelmez!

Aksiyona geçtiğiniz sürece bugün başarı elde edebilirsiniz. İnsanların üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Gücünüzün enerji dolu düzensiz patlamalarla hareket edeceğini dek edebilirsiniz, bu yüzden bu durumu kendi yararınıza kullanın. Mantıklı kararlar vermeye çalışın, böylece işler tereyağından kıl çeker gibi hallolacak. Ne yaparsanız yapın, pes etmeyın.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Pozitif haberler alabilirsin. Günün enerjisi güzellikleri ayağına getiriyor. Sahip olduğun doğal karizma yüklelişte. Karşılaştığın herkesle konuş, çekinme! Sana pozitif şekillerde yanıt vereceklerdir. Güzel irtibatlar, etkileşimler, arkadaşlıkla sağlayabilirsin. Belki de romantik bir ilişki olabilir!Bugün çocukluğunuza geri dönmüş gibi hissedebilirsiniz; hayaller ve duygularla dolu bir boyut. Ancak kendinizi tam anlamıyla rahat hissetmeyeceksiniz. Çoğunlukla yetişkin gibi davranmış olduğunuzdan derinlerinizde saklı olan küçük çocuğu unutuyorsunuz. Bugün etrafınızdaki insanların sizinle ilgilenmesine izin verin, bu üzerinizdeki gerilimin uzaklaşmasına yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza gerekliği önemi verdiğinize emin olun. Eğer bugün birileri size iltifat ederse, sanki bu sizin için özel ya da anlamsızmış gibi davranmak yerine ona nezaketle karşılık verin. Aynı zamanda başkalarına karşı iltifatta bulunmak konusunda siz de cömert davranın. Bu size hiçbir şeye mal olmayacak ve bu sizin için altın değerinde bir şey olacak. Böyle bir şey karşısında nasıl mücadeleci olabilirsiniz ki?

28 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh halinizde, motivasyon ve mutluluğunuzda hızlı değişimler olabilir. Sürprizlerle karşılaşabilir, aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde ise beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz. Duygular daha yoğun ve daha güçlü olabilir.

28 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimine devam edip etmeme konusundaki kararsızlığın öğretmenlerinle de görüşmenle ortadan kalkıyor. Akademik kariyer yapma planını yeniden planlıyorsun. İkili ilişkilerinde takındığın tavrı irdelemene neden olacak geri dönüşler alabilirsin. Son zamanlarda sevdiklerini kırdığını düşünebilirsin. 

28 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dalgın olabilirsiniz. Farkında olmadan düşüncelere kapılıp giderken küçük sakarlıklara da dikkat etmelisiniz. Hayatınızı film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçirtirken yarınlarınıza temel olmasını sağlamalısınız. Kendinizi tükenmiş hissetmeyin. Bu dolunay sizlere aşk anlamında çok destekleyecek.

28 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde riskli durumlar oluşabilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız konulardan iyiçıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızın büyük bir kısmını alabilir. Gün içinde ihtiyacınızdan fazlası için harcama yapmamaya özen gösterin. Hobileriniz için kendinize zaman ayırın.

28 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı pişmanlıklar yaşayabilir ancak centilmen bir tavır ile dürüstçe özür dileyerek bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

28 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipülasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

28 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden küçük olan kişilerin çirkin davranışlarına karşı sabırlı olabilirseniz, günü umduğunuz şekilde daha da kolay atlatabileceksiniz. Bu yüzden kendinize sakin kalmayı öğütleyin.

28 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Dengelerinizi kurmaya çalışın.

28 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelecekle ilgili planlar yapmaya odaklanabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ortaklarınızla işbirliği yapar ve konuların üzerine onlarla birlikte eğilirseniz, çok daha büyük başarılar getirecek olan planlar meydana getirebilirsiniz. Başarıyı arttırmanız işbirliğinize bağlı olabilir.

28 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun bir aradan sonra eşiniz ile birlikte romantik bir gece geçirmek isteyeceksiniz. Daha dikkatli harcamalar yapmaya çalışın. Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve arkadaşlarınız ile keyifli anlar geçireceksiniz.

28 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın uzakta olması sizi mutsuz ediyor. Bu durum moralinizi bozsa da sevdiğiniz insanın sizi düşündüğünü bilmek kaybettiğiniz morali size yeniden kazandıracak. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler devam ediyor. Yeni birtakım ortaklıklara girebilir değişikalanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz. Fazla tereddüt etmekten kaçınıp, gerektiği zaman, gerekeni yapmak için harekete geçmelisiniz. Para beklediğiniz kişi, size sırt çevirebilir.

28 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>